والا فکر کنم از اول مهرمن که دیگه از شاتل کشیدم بیرون و رفتم یه شرکت دیگه!
با احترام
تیم مدیریت انجمن
والا فکر کنم از اول مهرمن که دیگه از شاتل کشیدم بیرون و رفتم یه شرکت دیگه!
توی اون تاریخی که به عنوان تاریخ تولد نوشتین بهتون زنگ میزنن و با کلی تحویل گرفتنتون بهتون میگن که ۳ گیگ رایگان اضافه بهتون میدن و تا پایان دوره وقت دارین تمومش کنین.
اس ام اس تبریک هم براتون میدن
من پارسال روز تولدم تماس گرفت و گفت به بخشهای مختلف بهمون نمره بده و از این چرت و پرتا
امسال هم که دیگه شاتل نداریم که کادوی تولد بخوایم
---------- Post added at 10:36 PM ---------- Previous post was at 10:34 PM ----------
اینطور که من دیدم صبح روز تولد اضافه میشه.
حالا اگه یه نفر بدشانس باشه ممکنه همون روز پایان دوره بهش بخوره که البته با سرعت فعلی که دوستان میگن روی ۲ مگ باز گذاشتن میشه تهش رو در آورد.![]()
نه بابا خیلی بچه ها روزانه هم سرعتشون رفته روی 16.
مثل من.
من دو سالي هست مشترك سرويس 512 (ماهانه سه گيگابايت ) شاتل هستم و با سرعت 64 k دانلود ميكنم اما تازه متوجه شدم كه خيلي از دوستانم كه دقيقا همين سرويس رو دارن ، حدودا با 150 k تا 200 k دانلود ميكنن !!! ميخواستم يه راهنمايي كنيد لطفا .
پي نوشت : به شاتل زنگ زدم و خط تلفنم هيچ نويز ي نداره . در ضمن از نظر سيم كشي هم مشكلي ندارم .
من خیلی از شاتل راضی بودم شما هم جای من بودید راضی میشدید چون طی دو ماه شهریور و مهر هر شب 5گیگ دانلود مکیردم تو دو ماه 200گیگ قط شبانه دانلود کردم که وسوسه شدم و رفتم یکساله بستم از 18 مهر محدود شدم تا 1 ابان 1ابان هم باز 5گیگ زدم دانلود که بازم محدودم کردن دیگه هر شب به این پشتیبان ها زنگ میزدم فحش فحش کاری که تا اینکه 1 پشتیبان گفت این محدودیت بین 15روز تا 25 روزه درستم گفت 15 ابان باز سرعتم مثل اول شد شبانه همون 250کیلوبایت بعد از اون هر شب 1گیگ میگرفتم هیچ مشکلی هم نبود تا چند شب پیش که باز 5گیگ زدم دانلود که ببینم محدودیت وجود داره هنوز یا نه که دیدم شبه بعدش باز محدود شدم
به من که هدیه تولد ندادن نامردا بهشون گفتم گفتند قرعه کشی میشه![]()
منم از سروس شما دارم سرعتمم 40-60
من شبانه تو این ماه حدودا 3 یا 4 گیگ دانلود کردم با همون سرعت بین 50 تا 60 کیلوبایت هیچ افت سرعتی هم نداشتم.
اگه خواستی اسکرینش رو هم میزارم.
سلام
نه قرعه کشی نه چیز دیگه نخواستن بهت بدن. زنگ بزدن دفتر مرکزی شاتل گزارش بده
عید هم که عیدی نداد بی .... نا.... بی... دهن... فا....![]()
هنوز روز خوشته ...محدود که شدی این حرف ها رو نمیزنی....
مدرک میخوای ...پس خوب نگاه کن...
![]()
هم اکنون 101 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 101 مهمان)