سلام
دوست دخترهای cj به چه دردی می خورن؟؟؟ من همش می برمشون رستوران و ... ولی اونا چیکار میکنن برام؟؟؟
راستی من توی همون مرحله هواپیما هستم که کرسپو داخلش گیر کرده ، خیلی مونده تا بازی تموم بشه؟؟؟
سلام
دوست دخترهای cj به چه دردی می خورن؟؟؟ من همش می برمشون رستوران و ... ولی اونا چیکار میکنن برام؟؟؟
راستی من توی همون مرحله هواپیما هستم که کرسپو داخلش گیر کرده ، خیلی مونده تا بازی تموم بشه؟؟؟
Last edited by farhad1122; 17-04-2008 at 13:24.
هواپيما يكي از ماحل جالب هست كه فكر كنم با اون هواپيما بايد تا جايي بري بالا كه يه حلقه قرمز هست و اونوقت از هواپيما با چتر مياي پايين و ميري دااخل موتور خونه سد و نميدوم بايد دريچه ي سد رو باز كني .البته اونجا وارد بشي مي فهمي.
سلام
من خیلی وقته که این بازی رو پاک کرده بودم و حالا دوباره نصبش کردم و داخل این مرحله که قبلاً گیر کرده بودم هستم من به اون حلقه قرمز می رسم ولی باید چه دکمه ای رو بزنم تا از هواپیما بپرم بیرون؟؟؟؟؟( خیلی وقته این بازی رو انجام ندادم و بیشتر دکمه هاش یادم رفته)
وقتی که اون نوار عاطفی به اندازه کافی پر بشه و شما دوست دختر تون رو به خونه اش برسونید اون شما رو به داخل خونه هدایت میکنه و ... آه (!)
تقریبا بازی داره تموم میشه... البته انجام ماموریت های فرعی هم بازی رو طولانی تر میکنه.
چه منحرف!!بابا اونا هم کارای مثبتی دارن.مثلا یکی ماشینتو تعمیر میکنه.یکی وقتی میری پلیس اسلحتو نمیگیرن.یکی میری بیمارستان کاریت ندارن و...
بنده های خدا مثبت تر از این حرفا بودنا![]()
تایید میشه. این موارد رو فراموش کردم عنوان کنم.
سلام
مر30.
اما واسه مرحله madd dogg, باور كن اصلاً هيچي نمياد، تا صحبت اون دوتا آدم (همونايي كه مد داگ رو تحريك ميكنن تا بپره پائين) تموم ميشه، سريع خودشو ميندازه. يعني وقتي صحبت اونا cj رو نشون ميده. و پايين تصوير يه متن مياد و تصوير طوري هست كه cjپشتش به مد داگ هستش. و در همون لحظه مد داگ خودشو ميندازه.!!!!!!!!!!!!
چه منحرف!!بابا اونا هم کارای مثبتی دارن.مثلا یکی ماشینتو تعمیر میکنه.یکی وقتی میری پلیس اسلحتو نمیگیرن.یکی میری بیمارستان کاریت ندارن و...
بنده های خدا مثبت تر از این حرفا بودنا
سلام. ازتون ممنونم. به هر حال حالا هم کاربرد مثبت اونا رو می دونم هم کاربرد منفی شونو!!! یکی از دوست دخترهای cj گذاشت بیام تو خونش و یه کارت بهم داد و پایینش نوشت که کلید یک کازینو است. اما من نمی دونم این کازینو کجاست، میشه راهنمایی کنید؟
با تشکر
Last edited by farhad1122; 19-04-2008 at 19:54.
همون کازینویی که یه بار دنبالش کردی .سلام. ازتون ممنونم. به هر حال حالا هم کاربرد مثبت اونا رو می دونم هم کاربرد منفی شونو!!! یکی از دوست دخترهای cj گذاشت بیام تو خونش و یه کارت بهم داد و پایینش نوشت که کلید یک کازینو است. اما من نمی دونم این کازینو کجاست، میشه راهنمایی کنید؟
با تشکر
بعدشم شما فعلا احتیاجی نداری که اونجا بری.
شما اول باید یکمی رابطه CJ و اون دختره رو زیاد کنی که KeyCard اون کازینو رو بهت بده .
سلام
منظورم از کلید همون key card بود. الان اونو دارم. رابطه من با اون دختره الان در حداکثره!!! اون کازینویه که یه بار دنبالش کردم یادم نیست که کجاست اگه میشه یه کم آدرس بده. راستی قبلاً هم که می تونستم برم تو کازینو، الان که کارتو داده بهم چه فرقی کرده؟؟؟
Last edited by farhad1122; 17-04-2008 at 21:35.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)