تقریبا تمام حالات ممکن رو برای این تنظیمات آزمایش کردم، جواب نداد.
آیا اصلا استفاده از uTorrent با این اینترنت، امکان پذیره؟
متشکرم
تقریبا تمام حالات ممکن رو برای این تنظیمات آزمایش کردم، جواب نداد.
آیا اصلا استفاده از uTorrent با این اینترنت، امکان پذیره؟
متشکرم
باید از برنامه ای مثل Proxifier استفاده کنید تا تمام ترافیک اینترنت و برنامه ها رو به داخل سرور پراکسی مربوطه تونل کنید :
برنامه آسونیه... راهنماییشم کمی تا قسمتی اینجا هست (فقط یکم چپ و راست شده!) :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان من با تورنت سرعت داونلودم بين 28 تا 30 هست، در صورتيكه وقتي با لينك مستقيم داون ميكنم تا 60 و 70 هم ميره، (اينترنتم 256 هست)، حالا ميگم اين تورنت كه سرعتش كند تره، حُسنش فقط توي پيدا كردن لينك مورد نظره؟ چون به هر حال داونلودش كه كنده...
يه سئوال ديگه هم كه لطف ميكنيد يكي دوتا سايت خوب براي پيدا كردن لينك تورنت بديد؟
ممنون
اینکه سرعت تورنت شما پائینه ،ریشه در عوامل شبکه ای تون داره.وگر نه اینقدر ها هم نباید پائین باشه.معمولاً به یک اندازه باید باشه.
اين سايت فايل تورنت شما رو تو سايتهاي مختلف جستجو ميكنه.خيلي جالبه.در ضمن به اون سايتهايي كه اون پايين هستن ميتونيد سايتهاي ديگه اي رو هم كه تو تنظيماتش هست اضافه كنيد:
torrentscan.com
اگه دنبال البوم هاي mp3 خارجي هستي اين سايت هم از لحاظ تعداد سيدر هاش (كه روي سرعت دانلود تاثير زيادي داره)هم از نظر اپديت بودن و هم از نظر امنيت به نظر من بيسته:
coda.fm
اينم دو تا از سايتهاي عمومي معروف:
isohunt.com
thepiratebay.org
اميدوارم بدردتون خورده باشه.
در ضمن اگه شما هم به سايت خاصي بر خورديد كه براتون جالب بوده به بنده معرفي كنيد خوشحال ميشم.
براي كمتر شلوغ شدن صفحات لطفا پيام خصوصي بدين بهتره.
ضمنا اگه از utorrent استفاده ميكني به صفحه 350 همين بخش يه نگاه بنداز اونجا دوستان در مورد تنظيمات تورنت و افزايش سرعت دانلود توضيخات كافي دادن.من كه نتيجه گرفتم.
Last edited by barrett; 02-12-2010 at 15:41.
demonoid.me داره ثبت نام میکنه![]()
مرسي .واقعا ممنون.احتمالا بخاطر نزديك شدن به سال نو اينكارو كردن.
اگه بازم بود اطلاع بده.منم امشب ميرم تو اين سايتهاي دعوتي ميگردم ببينم كدومشون باز شده.
چجوری میشه که بعضی شرکت های وایرلس یا ADSL تورنت رو می بندن؟ مگه میشه بست؟
چطور میشه ازش رد شد. من فقط با وی پی ان این کارو میتونم بکنمو . راه دیگه ای داره؟
تو لپ تاپم یه چیزی دارم تو خونه دانلود میکنه مشکلی نیست . ولی میبرم شرکت اصلا انگار نه انگار. با اینکه رسیو اونجا در حالت عادی 130 کیلو هست!!!
من زياد تو اين زمينه سر رشته ندارم ولي ميدونم كه تو شركتها يا دانشگاه ها پورتها رو ميبندن و شما بايد از روش پورت فوروارد استفاده كني به اين صفحه يه سر بزن ببين مشكلت حل ميشه يا نه؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اقا همين الان تو سايت demonoid تو صفحه اولش اين خبر رو خوندم.
نوشته: يه قانون جديد قراره كه تو امريكا در مورد فايلهاي رسانه اي به تصويب برسه كه به كمپانيهاي رسانه اي اجازه ميده كه سايتها رو مثل ايران و چين ف ي ل ت ر كنن.با اين تفاوت كه اون سايت كلا از اينترنت حذف ميشه .دوستاني كه اخبار كاملتري در اين باره دارن اطلاع بدن.
و يه سوال كه ايا سايتهاي تورنت طبق اين قانون در خطرن يا نه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)