این مودم چطوره؟
در مقایسه با 21 پلاس ارزش خرید داره؟
این مودم چطوره؟
در مقایسه با 21 پلاس ارزش خرید داره؟
بله. این مودم یعنی I60 هم FDD هست هم TDD و CAT6 هست و کلی امکانات داره و برند معروف هواوی هست و تقریبا از همه باندهای همه اپراتورها پشتیبانی میکنه .
با سلام دوستان من یه مودم I60 گرفتم و روی اینترنت همراه استفاده میکنم.منطقه ای که ما هستیم گوشی من 4 جی پلاس رو میده و سرعت دانلود برام 150 هست اما مودم روی 4 جی پلاس نمیره ولی چند کیلومتر اون طرف تر که میبرم نزدیک یه دکل دیگه مودم 4 جی پلاس میشه.مشکل از کجاست؟
صابر جان لینک ورژن 197 مود شده اگه بشه و این ورطن جدید ایرانسل که 198 هستش اونو بک آپ بگیرید هم یه نگا کنید باند ها رو صفا کنید باند وای فای رو ادیت کنید. ممنون داداش
اگر فورجی پلاس با گوشی راحت ظاهر میشه و سرعت هم بالا میره خب باید مودم هم این کار رو انجام بده اگر قابلیت فورجی پلاس داره و 2CA هست اینطور نیست ؟ این یک کیلومتر ان طرف تر باز گوشی فورجی پلاس میشه و سرعت بالا میره ؟ در این محل جدید مودم با سیم کارت همراه اول علامت + ظاهر میکنه؟ و سرعت اندازه گوشی بالا میره ؟ در این حالت در قسمت دیوایس اینفورمیشن MIMO RANK روی چه عددی هست ؟ و از چه فریموری الان رو مودم استفاده میکنید با تغییر گزینه های CA و MIMO تغییری هم حاصل میشه ؟
بعد پاسخ گویی کامل به این سوال ها میشه نتیجه گیری کرد و جواب قطعی داد .
بله اون چند کیلومتر اون طرف هم سرعت گوشی من هم بالا هست هم مودم در محیط این منطقه که من هستم گوشی پلاس هست ولی مودم نه.مودم mimo rank ۱ هست و باند ۳
اما در چند کیلومتر اون طرف نزدیک دکل بعدی که پلاس میشه mimo rank همون ۱ هست و باند ۴۲
باند 42 که میشه فقط tdd و به همراه اول ربطی نداره . و گوشی هم باند 42 رو نمیتونه بگیره . دوستان هم از تبریز فیلم و عکس داده بودن رو باند 42 با tdd علامت پلاس دریافت میکردن و گویا سرعتشون هم بالا میرفت .
خب اینو قبلا توضیح دادیم گویا در برخی مناطق یا شهرها دو باند 42 و 43 tdd فعال هست و قابلیت تجمیع این دو باند هم در مودم i60 فراهم هست البته طبق تست دوستان و من به شخصه ندیدم و تست هم نکردم . حتی دوستان توضیح هم دادن با فریمور بدون ca و mimo سرعتی دریافتی در شبکه tdd در این مناطق براشون پایینتر بوده ولی با فریمور دارای ca و mimo رو شبکه tdd و حالت ca سرعت بیشتری دارن دریافت میکنن .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)