تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 353 از 452 اولاول ... 253303343349350351352353354355356357363403 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,521 به 3,530 از 4514

نام تاپيک: TD-LTE Mobinnet / اینترنت ثابت نسل 4 مبین نت

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

مبین نت پیش اپراتوری مثل ایرانسل باید لونگ بندازه .من 3 ساله تی دی ایرانسل دارم تو این همه مدت تا حالا یه بار هم نشده پینگش بره بالا یا سرعتش داغون بشه .سرعتش مثلا از 50 مگ تا 20 هم پایین اومده ولی مثل مبین نت دیال اپ نشده .تنها مشکلم با ایرانسل تا الان همین انتن دهیش بوده که بعضی وقتها انتن دهی اینقد ضعیف میشه که اصلا کانکت نمیشه.ولی این مبین نت رو 5 ماهه گرفتم یه روز خوش ندیدم حتی زمانی هم که وایمکسشو داشتم بازم مثل همین تی دی میرفت رو اعصاب .خیلی بده یه سرویس دهنده ی بزرگ اینقدر پدرسوخته باشه که بخاد مشترک رو بپیچونه .این طرح 360 رو هم اختصاصی کنن ماهی یک میلیون تومن بکنن حاضرم بدم فقط این مسخره بازیشون رو زودتر جمع کنن .یه روز شبانه حذف میکنن یه روز سرعتو میارن پایین یه روز گیگ پک حذف میکنن .والا به قران دهانمان سرویس شد .من هر جا که تی دی انتن خوب بده سرعت کامل رو میگیرم و تا حالا مشکلی نداشته .حیف که تو خونه انتن نمیده حیییییییف
    من که عمرا ماهی یه میلیون بدم برا اینترنت. حتی برا 1 سال هم همچین پولی نمیدم براش
    شما که حاضری ماهی 1 تومن بدی، چرا فیبر نوری نمیگیری؟؟ سرعت فیبر تا 200 مگابیت هم میرسه. پینگ پایین تر و پایداری بهتری نسبت به نت سیمکارت داره. هزینه اشتراکشم ارزون تر میشه.
    یا حتی میتونی آنتن outdoor قوی که خارج از ساختمان نصب میشه تهیه کنی برا همون td ایرانسل. البته اگر سیگنال ضعیفه، کاربرد داره برات
    ولی اگر مشکل از خود ایرانسل باشه، فایده ای نداره

2. این کاربر از mostafadc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

با سلام مشکل اینترنت fdd مبین نت رومینگ همراه اول (بعد از 2 روز) با ریست مودم و سپس جابجایی مودم حل میشه بنده 2 ساعتی هست مرتب دارم تست سرعت می گیرم سرعت دانلود بین 35 تا 39 مگابیت متغیر است و سرعت آپلود تا 6 مگابیت هم می رسه.فقط مشکل فعلا پینگه که بالاست 84 هست.
    برا من با این چیزا حل نشده.

4. این کاربر از mostafadc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

برا من با این چیزا حل نشده.
    اینترنتت رومینگ همراه اول fdd مبین نت مشکلی ندارد.
    دانلود 38 مگابیت
    آپلود 4.5 مگابیت
    پینگ 23
    عکس آپلود نمی شود و گرنه ارسال می کرم.

6. این کاربر از dadadasa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2018

پيش فرض

این مبین نت خیلی شیطونه همیشه دو روز اخر طرح سرعت به طرز وحشتناکی بالا میره ولی همین که طرح تمدید کردی بعد دو سه روز دوباره میاد پایین .

8. این کاربر از morteza_mombeini بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

این مبین نت خیلی شیطونه همیشه دو روز اخر طرح سرعت به طرز وحشتناکی بالا میره ولی همین که طرح تمدید کردی بعد دو سه روز دوباره میاد پایین .
    با سلام اینطور نیست چونکه تاریخ های پایان اشتراک مشترکین متفاوت هست و سرعت رو که نمی توانند برای مشترکین به صورت تکی کم و زیاد کنند.

10. این کاربر از dadadasa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2018

پيش فرض

با سلام اینطور نیست چونکه تاریخ های پایان اشتراک مشترکین متفاوت هست و سرعت رو که نمی توانند برای مشترکین به صورت تکی کم و زیاد کنند.
    دستی که کم و زیاد نمیکنن .طرح رو طوری تنظیم میکنن که مثلا طرح 30 روزه بعد از گذشت 28 روز سرعتش بیشتر بشه .همه کار میتونن بکنن .

12. این کاربر از morteza_mombeini بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

دستی که کم و زیاد نمیکنن .طرح رو طوری تنظیم میکنن که مثلا طرح 30 روزه بعد از گذشت 28 روز سرعتش بیشتر بشه .همه کار میتونن بکنن .
    بله همینطوره
    روزای اول طرح هم سرعت بالاتر هست

14. این کاربر از mostafadc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2018

پيش فرض

بله همینطوره
    روزای اول طرح هم سرعت بالاتر هست
    من فردا سرویسم تموم میشه از دیشب هر چی تست میگیرم اولش عقربه اسپید تست روی ۱۰۰ هست و بعد میاد روی ۴۰ و دوباره از ۴۰ میزنه بالا و روی ۵۰ وامیسته ، تا الان هر وقت تست میگرفتم حداکثر ۱۱ مگ میداد ولی میانگینش ۱ تا ۴ مگ بود
    راستی این طرح های torbo plus فرقشون با توربوی معمولی چیه تو طرح ۳۶۰ ؟ توی کیفیت فرق دارن؟

16. این کاربر از morteza_mombeini بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

من از روزی که مبین نت وایمکس داشته مشترک این شرکت بودم. درسته وایمکس اون مشکل داشت (شاید هم مودم اون مشکل داشت) ولی TDD-LTE اون مشکلی نداره. برای داخلی همیشه پینگم زیر 30 هست حدود 24 میلی ثانیه و سرعتم هم همیشه حدود 37 و 38 مگابیت بر ثانیه. همیشه هم سه یا چهار چراغ مودم روشن هست. هرگز هم خرابی و کندی سرعت نداشته.

18. این کاربر از epaaeiz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

من از روزی که مبین نت وایمکس داشته مشترک این شرکت بودم. درسته وایمکس اون مشکل داشت (شاید هم مودم اون مشکل داشت) ولی TDD-LTE اون مشکلی نداره. برای داخلی همیشه پینگم زیر 30 هست حدود 24 میلی ثانیه و سرعتم هم همیشه حدود 37 و 38 مگابیت بر ثانیه. همیشه هم سه یا چهار چراغ مودم روشن هست. هرگز هم خرابی و کندی سرعت نداشته.
    با سلام بنده هم از سال 89 مشترک وایمکس مبین بودم و مشکلی باهاش نداشتم از سرعت 512 شروع کردم و مودم وایمکس رو با سرعت 4 مگابیت تحویل دادم و مودم b612 هواوی رو تحویل گرفتم. امروز هم که بعد 2 سال مشترک td-lte مبین نت هستم (لازم به ذکر است فقط از حالت رومینگ همراه اول fdd هم استفاده می کنم) جز در 3 مورد افت سرعت دانلود آپلود و پینگ همیشه در حالت مطلوب بوده.
    Last edited by dadadasa; 09-12-2019 at 23:49.

20. 2 کاربر از dadadasa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •