تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 353 از 859 اولاول ... 253303343349350351352353354355356357363403453853 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,521 به 3,530 از 8582

نام تاپيک: TD-LTE Irancell / اینترنت ثابت نسل 4 ایرانسل

پروفشنال saeexx's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2017

پيش فرض

این شبکه ایرانسل واقعا باید کالبد شکافی بشه . وقتی پ ر و پ ک س ی وصله

اما وقتی خاموشه

اين خوبه كه
    پر و كسي ست كردين يا قند شكن؟
    چه كشوري؟
    يكم ميشه توضيح بدي

2. این کاربر از saeexx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز arashsard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ShIrAz CiTy

پيش فرض

اين خوبه كه
    پر و كسي ست كردين يا قند شكن؟
    چه كشوري؟
    يكم ميشه توضيح بدي
    ه ا ت اسپات اگه اسمشو شنیده باشی . توی گوگل سرچ کنی اپلیکشنش برلی دانلود میاد .نسخه اندروید برای گوشیت و نسخه ویندوزش هم برای سیستمت رو نصب کن . کلا سرعت رو فضایی میکنه . نسخه رایگانش سرورای آمریکاس . نسخه پولیش سرور هر کشوری خواستی میتونی ست کنی . من نسخه رایگانش دارم . نصب کن بعد نتیجشو اعلام کن .

پروفشنال saeexx's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2017

پيش فرض

ه ا ت اسپات اگه اسمشو شنیده باشی . توی گوگل سرچ کنی اپلیکشنش برلی دانلود میاد .نسخه اندروید برای گوشیت و نسخه ویندوزش هم برای سیستمت رو نصب کن . کلا سرعت رو فضایی میکنه . نسخه رایگانش سرورای آمریکاس . نسخه پولیش سرور هر کشوری خواستی میتونی ست کنی . من نسخه رایگانش دارم . نصب کن بعد نتیجشو اعلام کن .
    اره اسمشو شنيدم
    من از اكانت پولي روي سيسكو استفاده ميكنم خيلي راضي هستم سرعت ثابت ميمونه
    با همين تست كردم تقريبا مثل حالت معمولي بود
    حالا با اينم تست ميكنم خبر ميدم

پروفشنال saeexx's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2017

پيش فرض

اينم از تست بالا توي عكس ها معلومه رو چه حالتي بوده
    عجيبه!!!

6. این کاربر از saeexx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز arashsard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ShIrAz CiTy

پيش فرض

اينم از تست بالا توي عكس ها معلومه رو چه حالتي بوده
    عجيبه!!!
    الان بالایی با ه ا ت اسپاته ؟

8. این کاربر از arashsard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Electronic-Arts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

ایرانسل: طی چند ماه آینده بسته‌های نامحدود حجمی برای مودم‌های TDLTE‌ ارائه می‌شود

باقر صمدی، مدیر کل بازاریابی ایرانسل، پس از پایان کنفرانس خبری این شرکت و در پاسخ به سؤال نماینده‌ی زومیت مبنی بر اینکه، آیا ایرانسل برنامه‌ای برای ارائه‌ی بسته‌های نامحدود حجمی برای مودم‌های TDLTE‌ دارد یا خیر، اعلام کرد که طی چند ماه آینده، بسته‌های نامحدود حجمی برای کاربران این مودم‌ها ارائه خواهد شد؛ اما در حال حاضر اطلاعاتی در خصوص جزئیات این بسته‌ها در دست نیست.

صمدی خاطرنشان کرد که در حال حاضر تعدادی از بسته‌های TDLTE‌ برای مشترکین تجاری وجود دارد که حجم آن‌ها به یک ترابایت هم می‌رسد؛ این بسته‌ها امروز و در جریان کنفرانس خبری ایرانسل معرفی شدند.

در پایان، مدیر کل بازاریابی ایرانسل در رابطه با کاربران مودم‌های وایمکس ایرانسل اعلام کرد که به‌زودی امکان تعویض مودم‌های وایمکس ایرانسل با مودم‌های TDLTE بدون نیاز به فعال‌بودن حساب وایمکس نیز فراهم خواهد شد.
    خداکنه منظورشون نامحدود شبانه نباشه و نامحدود مثل آدم های متمدن عین وایمکسشون با قیمت خوب بیارن من میخوام بشینم twitch تماشا کنم یوتیوب ببینم تنم میلرزه که الان یک گیگ حجم میره واسه نیم ساعت یوتیوب دیدن
    یه چیزی باشه سرعتش حداقل همون 10 15 مگابیت باشه نامحدود با قیمت درست حسابی (مثل وایمکس نامحدود که ارزون تر از همه ADSL ها بود با همون سرعت ) من راضیم 50 60 مگ نامحدود ماله خودشون

10. این کاربر از Electronic-Arts بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Electronic-Arts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

.... در ادامه پست قبل ام .. اگر فکر کردید دبی و امارات خیلی شق القمر ه ، همین کشور گرجستان ! که از منتها علبه روسیه و امریکا میخوره .. جاهای خارج از تفلیس که حالت روستایی و دهات داره و خونه هاش مثل باغ سوپری های کرج هست ، فرستنده های 4g و 3g با فیبر وصل اند ! نه با رادیو ولی من نمیدونم مسئولین ما چه عشقی به ارتباطات بی سیم و دکل های متعدد با رادیو های عجیب و غریب دارن که بشه شبیه اسرائیل به حضرت عباس فقط جیب یک سری کمپانی گمنام اروپای شرقی از بازار ارتباطات بی سیم کشور ما پر میشه ! وگرنه تو غرب فقط نوکیا و چند تا کمپانی معدود هستند که فرستنده موبایل میزنن دیگه بقیه همش با سیم و فیبره !!
    بله درسته این حرفایی که میزنید در اروپا چون 4G نامحدود به شدت کم و بسیار گرون هست تو اروپا (اخیرا T-Mobile نامحدود 4G اورد تو هلند) و در بعضی کشورهای اروپایی هم مثل انگلیس اصلا 4G نامحدود وجود نداره ولی برید یه سر بزنید به Verizon یا AT&T و T-Mobile توی آمریکا همشون بسته های نامحدود 4G (البته با قیمت های تفریبا بالا بعضیاشون) ارائه میدن
    البته که تمام این کشورها سرویس های Fiber و Cable دارن با حجم نامحدود و سرعت های متنوع از 20 مگابیت تا 1 گیگابیت بسته به نیاز و هزینه کاربر ولی در کنارش دارن 4G هاشون رو هم تقریبا نامحدود میکنن البته اینم بگم اونجا اگر کسی 4G نامحدود بگیره نمیره بشینه دانلود کنه باهاش بلکه اکثرا برای استریم کردن یا ویدئو کال های اسکایپ یا استریم کردن در twitch میگیرن این سرویس رو
    تو ایران هم به لطف دولتی بودن مخابرات و دزد بودن شرکت های ADSL , هیچ *** نشد اینترنت سیمی ما و همین 8 یا 16 مگابیت هم که اوردن رو ADSL به زور رقابت با ایرانسل اوردن وگرنه ما هنوز اندرخم گرفتن مجوز برای 128 کیلوبیت به بالا بودیم و حداکثر سرعتمون 2 مگابیت بود با 400 هزار تومن در ماه هزینه
    کلا تو ایران هیچ چیمون به چیز دیگه نمیاد و مثل آدم نیستیم اینجا همه چی برعکس تمام کشورهای دیگه دنیا هست و طبیعتا هم ما خوبیم اونا بدن!!!
    Last edited by Electronic-Arts; 02-07-2017 at 13:47.

12. 4 کاربر از Electronic-Arts بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

بله درسته این حرفایی که میزنید در اروپا چون 4G نامحدود به شدت کم و بسیار گرون هست تو اروپا (اخیرا T-Mobile نامحدود 4G اورد تو هلند) و در بعضی کشورهای اروپایی هم مثل انگلیس اصلا 4G نامحدود وجود نداره ولی برید یه سر بزنید به Verizon یا AT&T و T-Mobile توی آمریکا همشون بسته های نامحدود 4G (البته با قیمت های تفریبا بالا بعضیاشون) ارائه میدن
    البته که تمام این کشورها سرویس های Fiber و Cable دارن با حجم نامحدود و سرعت های متنوع از 20 مگابیت تا 1 گیگابیت بسته به نیاز و هزینه کاربر ولی در کنارش دارن 4G هاشون رو هم تقریبا نامحدود میکنن البته اینم بگم اونجا اگر کسی 4G نامحدود بگیره نمیره بشینه دانلود کنه باهاش بلکه اکثرا برای استریم کردن یا ویدئو کال های اسکایپ یا استریم کردن در twitch میگیرن این سرویس رو
    تو ایران هم به لطف دولتی بودن مخابرات و دزد بودن شرکت های ADSL , هیچ *** نشد اینترنت سیمی ما و همین 8 یا 16 مگابیت هم که اوردن رو ADSL به زور رقابت با ایرانسل اوردن وگرنه ما هنوز اندرخم گرفتن مجوز برای 128 کیلوبیت به بالا بودیم و حداکثر سرعتمون 2 مگابیت بود با 400 هزار تومن در ماه هزینه
    کلا تو ایران هیچ چیمون به چیز دیگه نمیاد و مثل آدم نیستیم اینجا همه چی برعکس تمام کشورهای دیگه دنیا هست و طبیعتا هم ما خوبیم اونا بدن!!!
    خیر توی آمریکا هم 4G نامحدود وجود نداره. در پلان های نامحدودشون شما بعد از 22 گیگابایت استفاده ، از شبکه 4G بیرون انداخته میشین و سرعت به شدت کاهش پیدا میکنه

لطفا این پست و تاپیک رو نگاه کنید : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2017

پيش فرض

من با اینکه سیگنالم ضعیف بود ولی سرعتم بد نبود و قابل استفاده بود دیروز یه مقدار فیلم از یوتیوب و فیلیمو نگاه کردم بعد از اون دیگه اصلا اینترنت قابل استفاده نیست. به طوری که با سیم کارت دیگه و علامت LTE روی گوشی توی همون نقطه هیچ مشکلی نداره و سرعتش حوبه. اینا دزدن. من 150 گیگ حجم خریدم باید چی کار کنم ؟ زنگ زدم 707 الکی یه مقدار معطل کرد بعدم یه شماره پیگیری داده می گه من اعلام کردم سیگنالتون یه مقدار ضعیفه باهاتون تماس می گیرن !!!! اصلا مشکل من سیگنال یا سرعت بیشتر نیست، مشکلم اینه چرا باید سرعت من رو دستکاری کنن تا حسابم غیر قابل استفاده بشه ؟؟؟!؟؟؟ الان حتی یه صفحه هم نمی شه باهاش باز کرد

کاربر فعال انجمن اینترنت ShadowDragon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

خداکنه منظورشون نامحدود شبانه نباشه و نامحدود مثل آدم های متمدن عین وایمکسشون با قیمت خوب بیارن من میخوام بشینم twitch تماشا کنم یوتیوب ببینم تنم میلرزه که الان یک گیگ حجم میره واسه نیم ساعت یوتیوب دیدن
    یه چیزی باشه سرعتش حداقل همون 10 15 مگابیت باشه نامحدود با قیمت درست حسابی (مثل وایمکس نامحدود که ارزون تر از همه ADSL ها بود با همون سرعت ) من راضیم 50 60 مگ نامحدود ماله خودشون
    به همین خیال باش !
    نامحدود 15 مگ
    لول

نامحدود بالای 512 وایمکسم فقط اولش خوب بود، بعدش که سیاست مصرف منصفانه و.از این حرفا بود

16. این کاربر از ShadowDragon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •