تجربه ثابت کرده که هر بار که کاهش قیمت اینترنت تصویب شده هیچوقت کاربر کاهش قیمت رو احساس نکرده و به ضرر شرکتها هم نشده این کاهش قیمت . به نظرم سازمان تنظیم مقررات بدون هماهنگی با شرکتها کاهش قیمتی رو تصویب نمیکنه .
تجربه ثابت کرده که هر بار که کاهش قیمت اینترنت تصویب شده هیچوقت کاربر کاهش قیمت رو احساس نکرده و به ضرر شرکتها هم نشده این کاهش قیمت . به نظرم سازمان تنظیم مقررات بدون هماهنگی با شرکتها کاهش قیمتی رو تصویب نمیکنه .
تجربه ثابت کرده هر فعالیتی جهت خدمت رسانی isp به مشتری ها و یا افزایش کیفیت سرویس ها موجب خدمت رسانی مشتری ها به isp و کاهش کیفیت سرویس ها شده.
خارج از بحث و شاید اسپم، الان داشتم سایت مخابرات هرمزگان رو برای بررسی قیمت ها وارسی میکردم. متوجه یک فاجعه شدم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
روی (تعرفه خدمات ADsl مصوبه جلسه 181) کلیک کنید تا متوجه بشید با چه ادمای با سوادی داریم کل کل میکنیم.( البته اینجا تاپیک پارس آنلاین هست اما خلاصه همه به هم ربط دارن )
باز شما یه اینترنتی دارین که در موردش بحث کنین! من الان یک هفتهست که به معنای واقعی adsl ندارم! البته سه روزشو پارس آنلاین اطلاع داده بود که مرکز مخابراتیتون نمیدونم داریم چیکار میکنیم اختلال و قطعی دارین ولی میگم که الان یه هفته شده و حتی چراغ adslم روشن نمیشه و زنگم میزنم میگن پیگیری میکنیم و هیچ اتفاقی هم نمی افته! البته ظاهرا من تنها کسی نیستم که تو مرکز مخابراتیمون اینترنتم برنگشته. خودشون گفتن برای بعضیا اینطوری شده. حالا چجوری قراره این مدت (که معلوم نیست تا کی ادامه داره) جبران بشه نمیدونم!
دنبال یه سرویس یکسالهی بهترم ولی انگار امسال شرکتا دوس ندارن طرح درست و حسابی بذارن![]()
الان های وب هم سر همین قضیه ارزون کردن کلا شبانه رو برداشت فشفشه هاشم خراب کرده سرویس ها رو هم بهم ریخت 10 روز هم هست که همش یا قطعه یا کلا تایم اوته سرعت ها هم 1/8 قبل شدن همه هم دارن تو اینستاگرامش مینالن ولی برای مدیران های وب انگار نه انگار که خبری شده
دوستان شاید عین من دچار مشکل نوسان snr بشید(من تو این یک ساله 2 بار دچار نوسان snr شدم)
البته از دوستمون @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که تجربه خودشون رو به من گفتند بسیار سپاسگزارم
اگر دیدید مشکل از کابل خونه و تلفن و مودم نیست زنگ بزنید به سوپروایزرشون یا همون شماره 02182208000 و بگید پروفایل منو روی حالت تست بذارید
بعد خودش درست میشه
من الان 2 روزه این مشکل سراغم نیومده،البته امیدوارم
تو این حالت چه اتفاقی میفته پینگم کم میشه سرعت بیشتر میشه یا فقط بزای اس ان آره؟
Sent from my NX403A using Tapatalk
تو این حالت چه اتفاقی میفته پینگم کم میشه سرعت بیشتر میشه یا فقط بزای اس ان آره.
Sent from my NX403A using Tapatalk
نه تو پینگ و سرعت دانلود تاثیری من ندیدم تو همون ثبات لینک
Last edited by محمد7966; 30-07-2016 at 23:07.
من حدود 2 ماه این مشکل قطعی وصلی رو داشتم تقریبا روزی 100 بار قطع می شد!!! زنگ هم زدیم یک تغییری داد SNR بالارفت ولی باز یکهو SNR می افتاد و لینک می پرید. اینقدر صبر کردیم تا خودش درست شدبه احتمال قوی تجهیزات مرکز مخابراتیشون رو ارتقا دادند جای ما هم درست شده!!
ولی به احتمال بسیار زیاد مرتبط با منطقه مخابراتی هست. باید پورتت رو عوض کنند.
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)