من تصمیم گرفتم از اون ور ایرفون بگیرم بعد از این که دیدم این جا چیز خاصی موجود نیست...
اگه بخوام از اون جا بگیرم تا حدود 100-110$ چی بهتره؟
من تصمیم گرفتم از اون ور ایرفون بگیرم بعد از این که دیدم این جا چیز خاصی موجود نیست...
اگه بخوام از اون جا بگیرم تا حدود 100-110$ چی بهتره؟
متاسفانه اینجا در واقع هیچی نیست و اگر هم باشه آنچنان قیمتی فروخته میشه که با چهارتا جیب پر هم نمیشه سمتشون رفت
به هر حال به نظرم بهترین انتخاب Shure SE215 هست که در این رده قیمت که هیچ حتی در رده بالاتر از خودش هم هدفون غیر قابل چشم پوشی هست.
پاینده باشید.
....................................
Last edited by matador; 28-07-2011 at 21:02.
اتفاقا خودم هم به همین مدل رسیده بودم!ولی تو یه سری review راجع به طرز قرار گرفتنش تو گوش و راحت نبودنش گفته بودن که بالاخره مهمه...
ببینیم چی پیش میاد حالا!!
اولش راحت نیست چون بهش عادت نداری ولی بعد خیلی راحت میشه ازش استفاده کرد به هر حال چیزی که مهمه اینه که این استایل هدفونها برای کسی که مثل من یکی همیشه کنارشون هست و باید به صحبتهاش گوش کنم کمی مسئله ساز هست چون هم اینکه صدای اطراف نزدیک به 70 برابر ضعیفتر میشه که اغلب از سروصدا نجوایی بیشتر شنیده نمی شه واینکه نصب وباز کردنش برای دفعات پشت سر هم کمی آزار دهنده هست اما اگر کاربرد شما شامل این شرایط نمی شه گزینه فوق العاده ای خواهد بود.
پاینده باشید.
بچه ها این خوبه؟میخوام هم با mp4 و هم با ipad ازش استفاده کنم...تو این حدود قیمت مدل بهتری هم هست؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ایرفون میخوام باشه![]()
یعنی این هدفون از ex500 یا ex300 سونی بهتر است؟اصلا کدوم از این سه تا بهتر هستن؟هر حال به نظرم بهترین انتخاب Shure SE215 هست که در این رده قیمت که هیچ حتی در رده بالاتر از خودش هم هدفون غیر قابل چشم پوشی هست.
بعد اینکه shure تو ایران نمایندگی داره؟
دوست عزيز نه شوور تو ايران نمايندگي نداره و بايد از خارج تهيه كنيد شوور215 هم بهتره.
هدفون خوب و خوش قیمتی هست و اینکه بیشتر مناسب سبکهای الکترونیک هست و مناسب اکثر دستگاههای پلیر پرتابل مثل MP4 پلیر و iPod و iPad و iPhone و . . . هست.
متاسفانه با این حدود قیمت و این خصوصیات با توجه به موجودی بازار داخلی گزینه مناسب تری سراغ ندارم و مهمتر اینکه کریتیو به خصوص این مدل از جمله مناسب ترین هدفونها برای سبکهای الکترونیک هستند.
پاینده باشید.
برای جواب سوال شما بزارید یک مقایسه ای روی کاغذ با هم انجام بدیم:
1. EX500 نمونه توسعه یافته تر EX300 هست که یک کمی صدای بیس و های اون بهتر شده
2. SE215 نمونه جایگزین و توسعه پیدا کرده SE210 که رقیب EX300 بود ، شده
3. EX500 از درایور 13.5 میلیمتری استفاده میکنه که نتیجه اون یک بیس قوی هست در حالیکه SE215 از تک میکرو درایور استفاده میکنه و از این نظر بیس اون Flat هست.
4. EX500 با اینکه از درایور غول پیکری برای یک هدفون توگوشی بهره می بره ولی برای تولید صدای های شفافیت لازم با دیافراگم چندلایه اون به گوش خواهد رسید به طوری که در رده هدفونهای پرمیوم سونی قرار داده شده و در سمت مقابل Shure قرار گرفته که با تک میکرو درایور داینامیک بسیار کوچک به راحتی فرکانسهای بالا را درایو خواهد کرد
5. مید در هر دو هدفون در یک سطح قرار داره ولی به نظر Shure نسبت به سونی بهتر میاد
6. جزییات صدا در سونی کمی بیشتر هست ولی با شور هم با توجه به پهنای باند اون بهترین نتیجه ممکن را بدست خواهید آورد.
7. بدنه آلومنیومی سونی و نصب عمودی اون برای اکثر حالتها به خصوص در حرکت و خوابیده مشکل ساز خواهد بود و با اینکه خیلی هدفون سبکی هست ولی به راحتی از گوش اونهایی که لاله گوششون باز هست و تکیه گاهی برای هدفون غیر از کانال گوش برای هدفون فراهم نمی کنه ، خواهد افتاد به خصوص برای استفاده طولانی مدت و کسانی که پوست گوش یا کانال آنها چرب و یا تعریق زیادی داره و در نقطه مقابل Shure بهترین استایل را در اختیار کاربر قرار داده که تمامی معایب سونی را در یک کلام نداره.
8. کیفیت ساخت هر دو بالا هست و قیمت اولیه سونی 130 دلار بود و Shure قیمتش 110 دلار که حالا سونی قیمتش به 90 دلار و شور قیمتش به 99 دلار رسیده و از نظر قیمت به کیفیت هر دو گزینه های مناسبی برای خرید هستند اما شور گزینه مناسب تری به نظر میرسه
9. کابل سونی کمی کیفیت پایین تری نسبت به شور داره ولی کابل سونی 1.2 متر هست و شور خست رو کنار گذاشته و بهترین کابل بهترین مدل خودش رو همراه این هدفون به همراه یک سری کامل از انواع سری که برای هر گوشی مناسب هستند ارائه میکنه ولی سونی از این نظر چندان خوب کار نکرده
10. ضریب حذف صدای اضافه محیط پیرامون در شور بیش از 70- هست که این هدفون لذت شنیدن موسیقی فراموش نشدنی را در محیطهای متفاوت برای شما دو چندان خواهد کرد.
در آخر با اینکه کیفیت صدای SE215 عالی نیست ولی با توجه به قیمت اون یک صدای عالی به دست خواهید اورد.
متاسفانه Shure در ایران نمایندگی و حتی فروشگاه خرده فروشی هم نداره
پاینده باشید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)