اینم Version = 2.603
اینم Version = 2.603
بفرمایید :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
من تصمیم دارم خودم گوشیم را فلش کنم(در واقع فقط می خوام منو و درایور صداش را عوض کنم که گویا مستلزم فلش کردنه...)، چیزایی که دانلود کردم هم یکی مین W810_R4EK001_MAIN_GENERIC_HN_RED49 و FS ،W810_R4EK001_FS_AMERICA_2_RED49 هستش حالا مشکلی که دارم اینه که نمی دونم از چه ورژنی از Custom File باید استفاده کنم... البته ورژن w810_model_CDA102555_107_AMERICA_2 را دانلود کردم ولی نمی دونم با اون MAIN و FS سازگاری داره یا نه؟
ضمناً برای درایور صدا هم w810 ToShaRa_Mega_Acoustic_v1[1].2 را دانلود کردم، واسه افزایش صداش باید از همین درایور استفاده کنم؟
ممنون میشم راهنماییم کنید.
دوستان عزیز سلام
نمی دونم چرا گوشی من(و810)خیلی از برنامه ها رو اجرا نمی کنه مثلانمیتونه xs++اجرا کنه خیر سرم امروز تصمیم گرفتم صدای گوشیمو ارتقا بدم دیدم اصلا برنامه اجرا نمیشه اصلا خیلی از برنامه هایی که به نام 810و دانلود میکنم را اجرا نمیکنه لطفا یه راه حل بدین.
ضمنا هنوز سریال گوشیم چنجه فلش نکردم.
ممنون از همه دوستانی که برای رفع مشکلات هم از هیچ راهنمایی دریغ نمی کنند.
باید فلش کنی فلش کنی درست می شه
مثل اینکه خوردیم به تعطیلی کسی نبود منو راهنمایی کنه
امروز دیگه دل و زدم به دریا و با همین فایل هایی که دانلود کرده بودم فلشش کردم و منو و درایور صداش را عوض کردم، شکرخدا مشکلی هم پیش نیومدفکر نمی کردم اینقدر صداش زیاد بشه!
حالا یه سؤال دیگه، میشه بجای نام اپراتور توی فایل layout.xml، اسم دیگه ای نوشت؟ یا مثلاً پایینش اسم دیگه ای اضافه کرد؟
امیر خان سلام چطوری فلش کردی
من دلم می خواد موهامو بکنم از دست این گوشی چنجی
یکی نیست از این نامردمان بپرسه آخه چرا همیشه مردم باید خسارت بیسوادی و تصمیم گیریهای غلط شما رو بده باور ندارم که معادی باشد که من حقم رو از این ناکسها بگیرم
توی هر کشوری بود الان باید کلی خسارت به مردم می دادن
نفرین بر همه تان نفرین نفرین
هزار رحمت به دزدان سر گردنه
ببینید به کجام رسیده
آقا اینقدر خودت را عصبانی نکن، فلش کردن یا نکردن یه گوشی اونقدر ها هم اهمیت نداره... خدمتت عرض کنم که منم گوشیم IMEI چنج شده بود، ولی الأن که دیگه اون قانون برداشته شده میشه برش گردوند به IMEI اصلیه خودش که این کار دو راه داره، یکی اینکه آپدیتش کنی(که من چون اینترنت پر سرعت نداشتم این کار را نکردم) و یکی هم اینه که ببری بدی با باکس برات فلشش کنن. وقتی که برگشت به IMEI اصلیه خودش دیگه با خیال راحت خودت میتونی هر تغییری که دوست داشتی(از جمله فلش مجدد) توش اعمال کنی... واسه یاد گرفتن اینجور کارها هم اگه انگلیسیت خوبه از سایت های خارجی استفاده کنی خیلی بهتر از سایت های فارسیه، چون این آموزش های فارسی هم که می بینی همشون ترجمه بد یا خوب از همون سایت هاست، پس چه بهتر که از اول از مرجع اصلیش استفاده کنی و اگه مشکلی داشتی از بچه هایی که قبلاً این کار رو کردند بپرسی...
من خودم از این سایت ها استفاده کردم:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدولی قبل از اینکه خواستی هر تغییری بدی قبلش حتماً خیلی خوب راجع بهش تحقیق کن که کاملاً مسلط بشی به کاری که میکنی.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منم سریال چنج داشتم
ببر بیرون خودت آپدیت کنی مشکلش حل نمیشه چون باید آنلوک بشه ببر بیرون بگو سریال اصلیش کنن و قفل شبکه رو برات وردارن
حدود 4 الی 5 تومن خرجش میشه
بعد گوشیت سریال اصل میشه
خم نخور
موفق باشی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)