تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به کدام آنتی ویروس رای می دهید؟

راي دهنده
219. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • Avast

16 7.31%
  • Avira

24 10.96%
  • Baidu

1 0.46%
  • Bitdefender

35 15.98%
  • Bull Guard

2 0.91%
  • COMODO

30 13.70%
  • DR.Web

4 1.83%
  • ESET - NOD32

48 21.92%
  • Emsisoft

11 5.02%
  • F_Secure

4 1.83%
  • G Data

2 0.91%
  • Kaspersky

63 28.77%
  • Mcafee

8 3.65%
  • Microsoft

5 2.28%
  • Norman

2 0.91%
  • Panda

6 2.74%
  • Qihoo

3 1.37%
  • Quick Heal

2 0.91%
  • Symantec - Norton

29 13.24%
  • Trend Micro

5 2.28%
  • Trustport

1 0.46%
  • Viper

1 0.46%
  • Webroot

6 2.74%
  • ZoneAlarm

7 3.20%
  • ضد بدافزار ایمن

1 0.46%
Multiple Choice Poll.
صفحه 353 از 402 اولاول ... 253303343349350351352353354355356357363 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,521 به 3,530 از 4018

نام تاپيک: بحث و گفتگو برای انتخاب آنتی ویروس مناسب ╣══ نتایج نظرسنجیهای سالیانه در پست اول ══╠

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2015

پيش فرض

آنتی ویروس اورژانسی مکافی به عنوان یک آنتی ویروس همراه جهت نصب بر روی لپ تاپ مناسبه!
    بعضی از بد افزارها را که آنتی ویروس دیگر نمی شناسند این آنتی ویروس به راحتی آنها را شناسایی وپاک می کند!

خوبیش اینه که نیاز به نصب ندارد اون به راحتی روی صفحه لپ تاپ قرار می دهی وفضای ویندوز را پر نمی کند!

اگه نباشه جاش خالی می مونه stabesh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام
    آنتی ویروس avira رایگانو مطمئنه من خودم چند ساله استفاده میکنم راضی هستم آپدیت هم میشه
    موفق باشید

کاربر فعال انجمن نرم افزار jimrako's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

با تشکر از جنابعالی خب الان با این اوصاف چی نصب کنم
    پیشنهاد من به شما eset smart security 8 هست و توی رایگان ها avast رو پیشنهاد میکنم . البته در کنار این ها از برنامه ی usb disk security و spyware blaster هم استفاده کنید . برای مقابله با کی لاگرها هم برنامه ی key scrambler رو نصب کنید . البته با سریال نسخه ی پریمیم اون رو نصب کنید و بعد آپدیت برنامه رو قطع کنید تا از کار نیوفته . مرورگر فایر فاکس رو هم به شما پیشنهاد میکنم البته با افزونه های امنیتی خاصی که داره .

4. 2 کاربر از jimrako بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن آنتی‌ویروس و نرم‌افزارهای امنیتی Captain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

پیشنهاد من به شما eset smart security 8 هست و توی رایگان ها avast رو پیشنهاد میکنم . البته در کنار این ها از برنامه ی usb disk security و spyware blaster هم استفاده کنید . برای مقابله با کی لاگرها هم برنامه ی key scrambler رو نصب کنید . البته با سریال نسخه ی پریمیم اون رو نصب کنید و بعد آپدیت برنامه رو قطع کنید تا از کار نیوفته . مرورگر فایر فاکس رو هم به شما پیشنهاد میکنم البته با افزونه های امنیتی خاصی که داره .
    بجای اینهمه برنامه، یه سوئیت امنیتی عالی معرفی میکردین خب
    کسپرسکی در تمام این امور بهترین و عالی ترین عمل میکنه

6. 3 کاربر از Captain بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن نرم افزار jimrako's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

بجای اینهمه برنامه، یه سوئیت امنیتی عالی معرفی میکردین خب کسپرسکی در تمام این امور بهترین و عالی ترین عمل میکنه
    تجربه به من نشون داده که اعتماد زیاد به یک برنامه بعضی وقتا مشکل ساز میشه برای همین معمولا از چند لایه ی امنیتی و برنامه ی متفاوت استفاده کردن در کنار آنتی ویروس رو پیشنهاد میکنم . دلیل اینکه eset رو معرفی کردم این بود که یوزر پسورد اون راحت گیر میاد و توی بحث آنتی ویروس ها هم کرک و تریال ریست هم که کلا باهاش مخالفم پس برای همین کسپر رو معرفی نکردم . این برنامه هایی که معرفی کردم حاصل مدت ها تست کردن من بودن که کاملا مفید هستن و در کنار هم میتونن کار کنن و تداخلی هم ندارن ! من فیلمساز هستم و نتیجه ی تلاش روزها فیلمسازی رو توی هاردم دارم و اگر ویروسی بشه و یا هر اتفاقی بیوفته مطمئن باشین بد لطمه میبینم من با همین برنامه ها و استفاده از فایر فاکس و افزونه های امنیتی که باز برای اون هم چیدمان خاصی رو میتونم معرفی کنم تونستم شکر خدا مدتها از دست ویروس و فایل های مخرب در امان باشم .
    Last edited by jimrako; 20-07-2015 at 17:18.

8. 3 کاربر از jimrako بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن های لپ تاپ و نرم افزار Public Enemy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    San Andreas ( محله ی بنفش ها )

پيش فرض

AV Comparatives لیستی از آنتی ویروس های سازگار با ویندوز 10 رو منتشر کرده . اگر در حال حاظر قصد مهاجرت به ویندوز 10 رو دارین و قصد نصب آنتی ویروس شخص ثالث دارین ، می تونین به این لیست نگاهی بیاندازید

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    هر چند به مرور زمان ، سایر شرکت ها هم محصولشون رو برای ویندوز 10 سازگار می کنند و در آینده این لیست نیز تکمیل تر می شود . اما این لیست همون طور که گفتم برای کسانی هستش که در حال حاظر قصد مهاجرت دارند

10. 4 کاربر از Public Enemy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Cyberlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    MACS0647-JD

پيش فرض

برای کسانی که میخوان هزینه ای بابت آنتی ویروس ندن و قدرتمندترین و سبک ترین آنتی ویروس رو داشته باشن

پیشنهاد میکنم از آنتی ویروس بسیار قدرتمند Avira استفاده کنید. این آنتی ویروس تاثیر بسیار ناچیزی روی سرعت

داره و برای کامپیوتر های قدیمی یک گزینه عالی محسوب میشه و بر روی کامپیوترهای پیشرفته امروزی هم که

اصلاٌ تاثیری نداره و اگه نسخه رایگان استفاده میکنید نیازی به پیدا کردن کلید نداره و آپدیت اون هم بسیار کم حجمه.

البته در کنار اون باید از یک فایروال رایگان هم استفاده کنید.
    Last edited by Cyberlife; 30-07-2015 at 10:40.

12. این کاربر از Cyberlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

دوستان من بیش از ده ساله دارم از kaspersky استفاده میکنم
    همین الان بگم نه فروشنده کسپر هستم نه سهام دار این شرکت
    تا الان خیل کم پیش اومده باهاش به مشکل بر بخورم
    نسخه اینترنت سکوریتی خیل راحت با تریال ریست هم هر ماه هی سریال دریافت کنید
    اینایی هم که میگن تا لایسنس اصل نگیری انتی ویروس اپدیت خوب بهت نمیده دروغ گویی بیس نیستن قطعا یه منفعتی توی این حرفشون هست
    نسخه 2016 اومده با خیال راحت نصب کنید تنظیمات پیچیده هم نداره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

البته این رو هم بگم ادعا نباشه ولی کمتر کسی هست مثل من انتی ویروس امتحان کنه
    همیشه رو پی سی سه چهارتا ویندوز نصب دارم و روی هرکدوم یه نوع انتی ویروس خاص
    از زمان pccilin 2003 هم با انواع انتی ویروس سر کار داشتم
    یه زمانی مک آفی بهترین بود ولی الان متاسفانه زیاد جالب نیست. اینکه نسخه پلاس اون خیلی کم پیدا میشه
    نورتون هم 2003 تا 2005
    بیت دفندر هم که پارسال بهترین شد زیاد از نظر اینترفیس کابری ضعیف و زیاد نصب نمیکنم
    اواست توی گرفتن کی لاگر ها وکرم های پسورد دزد عالیه اما توی ویروس و بالاخص پاک کردن نه دیلیت کردن به پای کسپر نمیرسه
    و همچنین avira اصلا disinfect خوبی نداره.یادمه یه دفه سر ویروس new folder هرچی سافت و عکس داشتم میخواست دیلیت کنه اما کسپر فقط disinfect کرد و تر تمیز تحویل داد
    شک نداشته باشین کسپر توی disinfect حرف اول رو میزنه.فایروال هم که به خوبی عمل میکنه.توی تست ها هم بعد comodo outpost الان چند ساله سومه وبا توجه به انتی ویروس قویترش نسبت به اون دوتا راضی کنندس واسه یه کاربر خانگی تا آفیس های گوچیک مثل کافی نت
    از نسخه های بیسینس اطلاعی ندارم متاسفانه
    یا علییی

15. این کاربر از GodFather009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Cyberlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    MACS0647-JD

پيش فرض

البته این رو هم بگم ادعا نباشه ولی کمتر کسی هست مثل من انتی ویروس امتحان کنه
    همیشه رو پی سی سه چهارتا ویندوز نصب دارم و روی هرکدوم یه نوع انتی ویروس خاص
    از زمان pccilin 2003 هم با انواع انتی ویروس سر کار داشتم
    یه زمانی مک آفی بهترین بود ولی الان متاسفانه زیاد جالب نیست. اینکه نسخه پلاس اون خیلی کم پیدا میشه
    نورتون هم 2003 تا 2005
    بیت دفندر هم که پارسال بهترین شد زیاد از نظر اینترفیس کابری ضعیف و زیاد نصب نمیکنم
    اواست توی گرفتن کی لاگر ها وکرم های پسورد دزد عالیه اما توی ویروس و بالاخص پاک کردن نه دیلیت کردن به پای کسپر نمیرسه
    و همچنین avira اصلا disinfect خوبی نداره.یادمه یه دفه سر ویروس new folder هرچی سافت و عکس داشتم میخواست دیلیت کنه اما کسپر فقط disinfect کرد و تر تمیز تحویل داد
    شک نداشته باشین کسپر توی disinfect حرف اول رو میزنه.فایروال هم که به خوبی عمل میکنه.توی تست ها هم بعد comodo outpost الان چند ساله سومه وبا توجه به انتی ویروس قویترش نسبت به اون دوتا راضی کنندس واسه یه کاربر خانگی تا آفیس های گوچیک مثل کافی نت
    از نسخه های بیسینس اطلاعی ندارم متاسفانه
    یا علییی
    Kaspersky و Bitdifender و Avast رو پارسال نصب کردم که همشون سرعت سیستم رو بسیار کم میکردن و

هارد کامپیوتر دائماً مشغول بود، اما اویرا تاثیر منفی بسیار کمی داره، قبول دارم که در زمینه پاکسازی فایلها

ضعیف عمل میکنه، اما نمیگذاره یک فایل مخرب از جاش تکون بخوره، مخصوصاً اگه نسخه Pro داشته باشید

از طریق Avira Protection Cloud فایلهای مشکوک رو به دقت بررسی میکنه.

ولی الان نمیدونم Kaspersky در زمینه سرعت بهتر شده یا نه، با این توضیحات شما باید دوباره امتحانش کنم.

17. این کاربر از Cyberlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •