از نظر کیفیت بین 518 و 558 ،518 برنده هست
ولی 598 صداش واقعا دلچسبه
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk 2
از نظر کیفیت بین 518 و 558 ،518 برنده هست
ولی 598 صداش واقعا دلچسبه
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk 2
خب حالا با 518 , 598 چه امپی مناسبتره که استفاده کنم؟
نتیجه مراجعه مختصر به خیابان جمهوری: (قیمت ها به هزار تومان است)
Pioneer HDJ-500: 450از برند سونی مدلهای EX1000، Z1000 و XBA-1 موجود نیستند. (ایران رهجو)
Pioneer SE-MJ31: 115
Pioneer SE-M290: 95
Pioneer SE-M390: 110
Beyerdynamic DT770 Pro: 680 _ Not Sure
موفق باشید.
سلام.
هدفون قبلی شما چه مدلی بوده است؟
به نظر من ابتدا Creative EP-630 را تست کنید. مدل T-Jays One را هم تست کنید اگر تفاوت چشمگیری در صدا احساس کردید مدل T-Jays One را تهیه کنید در غیر اینصورت همان EP-630 با قیمتی به مراتب پایینتر جوابگوی شما خواهد بود!
از برند سنهایزر مدل CX300-II مناسب است اما توجه داشته باشید که این هدفون بیس خیلی قوی ندارد.
موفق باشید.
آقا اگر کسی تو این رده بهتر هم سراغ داره پیشنهاد بده ممنون میشم
Audio technica m50 و sennheiser momentum
جایی هدفون های بیرداینامیک رو عرضه میکنه؟
دوستان تهران قیمت xb500 چنده با گارانتی ایرانرهجو یه جا معرفی کنید داشته باشه با قیمت مرسی
momentum که قیمتش بالاتر از بودجه بود، تا جایی که ریویوهارو خوندم m50 هم جالبتر از اونا نبود چون هم soundstage کم بود هم صدا طبیعی تر نبود و اینکه چون زیاد میخوام گوش بدم میخوام حدالامکان open باشه
نظرتون راجع به امپ schiit magni/modi چیه؟ یا پرتابل بگیرم بهتره؟
اصلا موافق نيستم.ميشه ريويو هايي نقل كردين رو لينك بدين؟صداي m50 در حد خودش خيلي هم طبيعي هست و soundstage بسيار خوبي هم ارائه ميده.راحتيه استفاده محصولات سنهايزر خيلي محسوس هست ولي از واقعيت برتري صداي m50 در مقابل رقباش هم نبايد گذشت.و البته هدفونهاي open زيادي هم هستن كه اصلا راحتي استفاده ندارن و نميشه براي مدت زيادي ازشون استفاده كرد.
در مورد امپهاي schiit هم بسيار بسيار موافقم.چون تنها امپي كه نتيجه اي مطلوب رو ازش گرفتم مدل lyr اين شركت بوده چه براي هدفونهاي داخل گوش چه فول سايز.
سلام.
بیرداینامیک در ایران نماینده رسمی دارد: (در مورد فعال بودن نمایندگی اطلاعاتی ندارم)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته من قیمت مدل DT770 Pro را از فروشگاه های استودیویی خیابان جمهوری گرفتم.
موفق باشید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)