دوستان خیلی استرس دارم خوندم ولی این آزمونای جامعو خوب ندادم نمی دونم چیکار کنم![]()
دوستان خیلی استرس دارم خوندم ولی این آزمونای جامعو خوب ندادم نمی دونم چیکار کنم![]()
من به خاطر اینکه استرس نگیرم آزمون آخر قلمچی رو نرفتم چون دیگه شورشو درآورده بود و یا سنجش با اون شیمی و ادبیات سخت
شما هم نگران نباش چون سطح سوالات کنکور با این آزمون ها فرق می کنه و کمی آسون تره ، در کل دیگه فرصتی نمونده تا کنکور و شما سعی کن این استرس ها رو از خودت دور کنی
اخه من بارسال دینی رو 55 زدم حالا بیشتر از بارسال دینی خوندم کانون 45 زدم و بقیه هم همین طور..........
دانشگاه آزاد نیمده؟؟
سلام . دوست عزیز ، شما سال دوم هست که دارین میخونین ؟
راستی یه نقل قول از کاظم قلمچی : کسانی که آزمون های آخر رو خراب کردن تو کنکور نتیجه بهتری میگیرن !
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
آره سال دوممه. بارسال 12 هزار شدم....
من چم شده ؟!
روحیه ام توپ توپ بودا !
از وقتی 89 خارج و 90 رو زدم مثل ** از کنکور میترسم :(
آخه چرا !؟
چرا اینفدر میخونید بچه ها ؟ که کنکور مجبور شه هر سال سخت ترش کنه ؟
کلا رفتم تو فاز رتبه های +1000هفته پیش -100 بود
![]()
منم دقیقا وقتی کنکور 89 رو زدم قشنگ روحیه ـم برعکس شد ! دیگه هیچ کنکوری رو بررسی نکردم از ترس !
سلام
بچه ها کسی از این فرم شماره 2 که موقع ثبت نام باید پر میکردیم چیزی میدونه؟؟؟ باید ببریم سر جلسه یا همون کارت ورود به جلسه و شناسنامه بسه؟؟
واقعا ؟؟؟ این حرفی که آقای قلمچی زدن فقط برای آزمونای کانونه یا برای آزمونای سنجش هم صحت داره؟؟؟ اگه اینجوریه که من کلی روحیه گرفتم
چون 5 تا آزمون اولی سنجش رو طوری دادم که مشاورمون میگفت حتما رشته و دانشگاهی که میخوای قبول میشی . اما این سه تا آخریه رتبم 15 برابر شد![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)