سلام متاسفانه مودم linksys 120 n مقدار snr رو نشون نمیدهولی میدونم روی خط تلفنم خیلی نویز داره چون سیمی که از باکس مخابرات تا در خونه مون اومده دو تیکه هست
هر چی پیگیری کردم کسی گوش به حرف ما نداد
![]()
سلام متاسفانه مودم linksys 120 n مقدار snr رو نشون نمیدهولی میدونم روی خط تلفنم خیلی نویز داره چون سیمی که از باکس مخابرات تا در خونه مون اومده دو تیکه هست
هر چی پیگیری کردم کسی گوش به حرف ما نداد
![]()
مگه میشه!!!!!!!!!!!!!1همه مشکل دارند الیته طرح بعثت از ساعت 12 شب تا 1 سرعتش با روز فرقی نداره!!ولی بعد از ساعت 1 سرعت خیلی کم میشه
سیم کشی باید مشکلش برطرف شه
اگر هم روی گوشی نویز داری که خیلی بدتر شد!
برا من سایته گوگل باز نمیشه. یه سایته دیگه معرفی کنید که با گوگل باز کنم خووو؟؟؟؟
نه دوست عزیز من درست ننوشتم ببخشید
گوشی تلفن نویز نداره نویز روی adsl هست طرحم 2 مگ هست ولی هیچ وقت نتونستم downstreem رو به 2048 برسونم حداکثر تا 1500 تونستم اونم جای سیم ورودی به ساختمان به داخل که میرسه میشه 1400 در حداکثر حالتش اسپلیتر هم فابریک مودم های tp-link هست
از مخابرات پیگیری کردید؟
ذوست عزیز بهش بگو اینا پایه نیستن
مردم ما اگه متحد باشن وضعشون از این بهتره 100%
سلام اره پشتیبان میگه باید کابل عوض بشه!! به قسمت کابلی مخابرات رفتم گفتن ربطی ندارههر چی بهشون گفتم نویز میافته از دروغ میگن نه از 50 تکه هم باشه ربطی نداره (احمق ها فکر میکنند بوق تلفنه)
![]()
پشتیبان میگه اگر از قسمت خرابی تلفن بهمون زنگ بزنند ما تایید میکنیم ولی هر چی به قسمت خرابی گفتم زنگ بزنید میگن باید پشتبان adsl بهمون زنگ بزنهباز به پشتیبان زنگ زدم میگه ما نمیتونیم زنگ بزنیم اونا باید تماس بگیرند
خلاصه به هیچ نتیجه ای نرسیدم و فقط میتونم بگم ما با یک مشت احمق طرفیم که حرف کاربران اینترنت بدبخت رو اصلا گوش نمیکنند فقط به فکر اینن که کی ساعت اداری تموم بشه زود از زیر کار در برن
حالا بازم میشه کاری کرد؟ با بازم برم دنبالش این دفعه شروع میکنم به سر و صدا کردنشاید اینجوری جواب بده
![]()
Last edited by zoru; 18-07-2013 at 02:47.
سلام.
ایشون خودشون پست ها رو میبینند ولی قادر به پاسخ دادن پست ها نیستند. تا چهارشنبه هفته دیگه که از تعلیق دربیان.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)