دوستان کسی هست بازیش پچ 1.2.5.1 یا 1.2.5 باشه و سیوش رو بهم بده ؟؟ به خدا نمیتونم باز از اول برم ته حال گیریه کسی اگه سیوش تا لول 19 یا 20 هست یا حد اکثر 21 اگه میشه بهم بده ممنون.
دوستان کسی هست بازیش پچ 1.2.5.1 یا 1.2.5 باشه و سیوش رو بهم بده ؟؟ به خدا نمیتونم باز از اول برم ته حال گیریه کسی اگه سیوش تا لول 19 یا 20 هست یا حد اکثر 21 اگه میشه بهم بده ممنون.
سیوم لول 20 هست یه دونه هتس توش چیت زدم یکی هست نزدم الان آپ میکنم بت میدم...
-------------------------
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by K!ng of th3 K!ngs; 04-12-2012 at 17:23.
دوستان کسی نمیخاد کمکم کنه و این مد تغییر داشبرد بنز رو برام آپ کنه؟![]()
داداش منم لول 23 هستم و هیچ چیت واین طور چیزا برای پول و لول نزدم ، اگه میخای برات آپ کنم بدم؟
حالا یعنی منظورم اینه که اط وقتی اومده دارم بازی میکنم...
داداش این سایتت همینه دان هستش فک کنم هاستینگت خیلی عظیتت میکنه ؟
آره...
دامنش هم ثبت شده ؛ اما انگار قطعي نيست...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستي ، من هم تازه رسيدم لول 21 ،بدون چيت و ازين چرت و پرت ها...
مي خواي بزارم؟
با Scania بازي مي كنم...
هنوز همون مدل ارزون تر از همش رو مي رونم و دارم پول جمع مي كنم تا لول 25 بهترينش رو بخرم...
فقط 2 تا راننده دارم ولي انصافا لولشون خوبه...
اقایون این چیت که میگین چیه من600تا به بانک بدهکارم پولندارم باکم رو پر کنم![]()
من لول 23 خستم با یه اکتروس زرد قناری با حدود 130 هزار تا پولبا زحمت خودم بدون هیچ چیتی
خواستی بگو آپ کنم...
ورژن بازی من 1.2.5.1 هست اصلا اهل چیت و میتو اینجور چیزا نیستم ، لول 21 ، مایه تیلیخ 150000 ، کامیون اسکانیا 620 ، یه دونه گاراژ تو شمال آلمان فکر کنم rostok که یه لول آپگریدش کردم ، اسکیل پوینتم هم همشو خرج بارهای خطر ناک ،باارزش ، و راه دور کردم یعنی تقریبا تا ته پرن این سه تا ، راننده ماننده هم یخ ........ میخواااااااااااااااااای که برم خونه آپ کنم واست ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)