سلام
ببخشيد ميخواستم در مورد ويندوزايي كه با لپ تاپ ميفروشن و بعضي فروشنده ها ميگن اريجيناله و بعضيا ديگه ميگن نه توضيحي بدين و اينكه اين ويندوزا نسبت به ويندوزايه 1000 توماني بازار چه مزيتايي داره؟!
ريكاوري ويندوز چيه؟
سلام
ببخشيد ميخواستم در مورد ويندوزايي كه با لپ تاپ ميفروشن و بعضي فروشنده ها ميگن اريجيناله و بعضيا ديگه ميگن نه توضيحي بدين و اينكه اين ويندوزا نسبت به ويندوزايه 1000 توماني بازار چه مزيتايي داره؟!
ريكاوري ويندوز چيه؟
ضمنا لپ تاپم سوني وايو مدل fw .
اولا كه كلا سونی نوت بوك بدون سیستم عامل نداره و همه شون روشون ویندوزه
پس اگه سونی میخواهی باید پول ویندوزشو هم بدی
خوب واضحه كه ویندوزش اریجینال و اصله و كرك شده نیست
دوستان من یه لپ تاپ اچ پی مدل g60 دارم . ویندوز ویستای ارجینال روش نصب بود . الان ویندوزم به مشکل برخورده و باید حتما ویندوز نصب کنم . اما یه سوال داشتم . آیا این مدل لپ تاپ من ویستا براش تعبیه شده ؟ یعنی توی هاردم موجود هستش که بخوام فقط درایو سی رو فرمت و اون رو دوباره نصب کنم ؟ و یا اینکه باید ریکاوری کنم و کل هاردم مثل روز اول شه ؟ اگر ویندوز روش موجوده از کجا باید اون رو پیدا کنم و دوباره نصبش کنم ؟
چندمین باره سوال میکنی ؟![]()
دوست عزیز امتحان کردم ولی ترسیدم که ok کنم تا شروع کنه . آخه نوشته سیستم ریکاوری . من به جز درایو c و d ، پارتیشن بندی کردم و چند تا درایو دیگه هم دارم . می ترسم اون ها رو هم فرمت کنه . واقعا ترسیدم انجامش بدم . یادمه چند وقت پیش هم همچین سوالی پرسیدم و دوستان گفتن ریکاوری یعنی دستگاه برگرده به روز اول . حتی پارتیشن بندی هم مثل روز اول دستگاه میشه . حالا واقعا نمی دونم این وسط چی کار کنم . گیج شدم . اطلاعات هاردم هم برام حیاتیه . باید مطمئن شم
آقا حميد قيمت ويندوز اريجينال سون حدود 300 هزار تومنه كه مايكروسافت ميفروشه اينا چجوري ويندوزو
70 تومان ميفروشن.
---------- Post added at 08:45 AM ---------- Previous post was at 08:44 AM ----------
چجوري ميشه از ويندوز ريكاوري بگيري؟
چجوري ميشه از اون ريكاوري استفاده كني؟
چندتا سوال در مورد dell 1564 دارم اميدوارم به جواب برسم.اول اينكه وقتي ميخوام ويندوز xp نصب كنم خيلي طول ميكشه انگار كه داري روي سيستم 233 وينوز نصب ميكني ويخوام ايرادشو بدونم.دوم اينكه توي ويندوز7 وبكمش چطور فعال ميشه؟سوم اينكه توي سايت dell درايورها فقط مربوط به ويندوز 7 هست درايورهاي xp داره يا نه؟
سلام لب تاب یکی از دوستان
که مدل توشیبا هست وقتی روش می کنیم پیغام ریکاوری می ده
من باید این رو چی کار کنم به حالت اول بر گرده تمام اطلاعا ت هم پاک شده
سلام دوستان عزیز به خصوص کاربر قدیمی جدبدالورود ریجستر یورز
یه سونی cw دارم وقتی روشن می کنم فقط چراغ پاور روشن میشه، lcd خاموشه چراغ هارد هم خاموشه و هیچ اتفاقی نمی افته، یاید کلید پاور رو نگه دارم تا دستگاه خاموش بشه بعد دوباره استارت که می زنم ویندوز به خوبی بالا می آد، حالا اگه دستگاه روخاموش کنم ، تا دو سه ساعت میشه لپ تاپ رو بدون مشکل روشن کرد ولی اگه این تایم بیشتر باشه یه بار باید سخت افزاری خاموشش کنم . اساتید عزیز میشه راهمایی کنن ممنونم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)