تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 353 از 645 اولاول ... 253303343349350351352353354355356357363403453 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,521 به 3,530 از 6449

نام تاپيک: { سخت افزار } مشکلات و سوالات جزئی درباره لپ تاپ

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام
    ببخشيد ميخواستم در مورد ويندوزايي كه با لپ تاپ ميفروشن و بعضي فروشنده ها ميگن اريجيناله و بعضيا ديگه ميگن نه توضيحي بدين و اينكه اين ويندوزا نسبت به ويندوزايه 1000 توماني بازار چه مزيتايي داره؟!
    ريكاوري ويندوز چيه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

ضمنا لپ تاپم سوني وايو مدل fw .

حـــــرفـه ای H@mid-Vista's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    ببخشيد ميخواستم در مورد ويندوزايي كه با لپ تاپ ميفروشن و بعضي فروشنده ها ميگن اريجيناله و بعضيا ديگه ميگن نه توضيحي بدين و اينكه اين ويندوزا نسبت به ويندوزايه 1000 توماني بازار چه مزيتايي داره؟!
    ريكاوري ويندوز چيه؟
    ضمنا لپ تاپم سوني وايو مدل fw .
    اولا كه كلا سونی نوت بوك بدون سیستم عامل نداره و همه شون روشون ویندوزه
    پس اگه سونی میخواهی باید پول ویندوزشو هم بدی
    خوب واضحه كه ویندوزش اریجینال و اصله و كرك شده نیست

4. این کاربر از H@mid-Vista بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه truman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

دوستان من یه لپ تاپ اچ پی مدل g60 دارم . ویندوز ویستای ارجینال روش نصب بود . الان ویندوزم به مشکل برخورده و باید حتما ویندوز نصب کنم . اما یه سوال داشتم . آیا این مدل لپ تاپ من ویستا براش تعبیه شده ؟ یعنی توی هاردم موجود هستش که بخوام فقط درایو سی رو فرمت و اون رو دوباره نصب کنم ؟ و یا اینکه باید ریکاوری کنم و کل هاردم مثل روز اول شه ؟ اگر ویندوز روش موجوده از کجا باید اون رو پیدا کنم و دوباره نصبش کنم ؟

پروفشنال REGISTERED-USER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    تنهایی مطلق

پيش فرض

دوستان من یه لپ تاپ اچ پی مدل g60 دارم . ویندوز ویستای ارجینال روش نصب بود . الان ویندوزم به مشکل برخورده و باید حتما ویندوز نصب کنم . اما یه سوال داشتم . آیا این مدل لپ تاپ من ویستا براش تعبیه شده ؟ یعنی توی هاردم موجود هستش که بخوام فقط درایو سی رو فرمت و اون رو دوباره نصب کنم ؟ و یا اینکه باید ریکاوری کنم و کل هاردم مثل روز اول شه ؟ اگر ویندوز روش موجوده از کجا باید اون رو پیدا کنم و دوباره نصبش کنم ؟

چندمین باره سوال میکنی ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه truman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

دوست عزیز امتحان کردم ولی ترسیدم که ok کنم تا شروع کنه . آخه نوشته سیستم ریکاوری . من به جز درایو c و d ، پارتیشن بندی کردم و چند تا درایو دیگه هم دارم . می ترسم اون ها رو هم فرمت کنه . واقعا ترسیدم انجامش بدم . یادمه چند وقت پیش هم همچین سوالی پرسیدم و دوستان گفتن ریکاوری یعنی دستگاه برگرده به روز اول . حتی پارتیشن بندی هم مثل روز اول دستگاه میشه . حالا واقعا نمی دونم این وسط چی کار کنم . گیج شدم . اطلاعات هاردم هم برام حیاتیه . باید مطمئن شم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

آقا حميد قيمت ويندوز اريجينال سون حدود 300 هزار تومنه كه مايكروسافت ميفروشه اينا چجوري ويندوزو
    70 تومان ميفروشن.

---------- Post added at 08:45 AM ---------- Previous post was at 08:44 AM ----------

چجوري ميشه از ويندوز ريكاوري بگيري؟
    چجوري ميشه از اون ريكاوري استفاده كني؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

چندتا سوال در مورد dell 1564 دارم اميدوارم به جواب برسم.اول اينكه وقتي ميخوام ويندوز xp نصب كنم خيلي طول ميكشه انگار كه داري روي سيستم 233 وينوز نصب ميكني ويخوام ايرادشو بدونم.دوم اينكه توي ويندوز7 وبكمش چطور فعال ميشه؟سوم اينكه توي سايت dell درايورها فقط مربوط به ويندوز 7 هست درايورهاي xp داره يا نه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

سلام لب تاب یکی از دوستان
    که مدل توشیبا هست وقتی روش می کنیم پیغام ریکاوری می ده
    من باید این رو چی کار کنم به حالت اول بر گرده تمام اطلاعا ت هم پاک شده

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام دوستان عزیز به خصوص کاربر قدیمی جدبدالورود ریجستر یورز
    یه سونی cw دارم وقتی روشن می کنم فقط چراغ پاور روشن میشه، lcd خاموشه چراغ هارد هم خاموشه و هیچ اتفاقی نمی افته، یاید کلید پاور رو نگه دارم تا دستگاه خاموش بشه بعد دوباره استارت که می زنم ویندوز به خوبی بالا می آد، حالا اگه دستگاه روخاموش کنم ، تا دو سه ساعت میشه لپ تاپ رو بدون مشکل روشن کرد ولی اگه این تایم بیشتر باشه یه بار باید سخت افزاری خاموشش کنم . اساتید عزیز میشه راهمایی کنن ممنونم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •