تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 353 از 973 اولاول ... 253303343349350351352353354355356357363403453853 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,521 به 3,530 از 9724

نام تاپيک: Grand Theft Auto IV

داره خودمونی میشه mamaloo_shz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

آقایون سلام
    من با کمک دوستان در پست 3364 تونستم بازیو اجرا کنم
    در بالاترین حالت گرافیکی دارم انجامش میدم
    اما 1 سوال !؟
    من چه طوری باید بازیو سیو کنم !؟
    میدونم باید برم بخوابم رو تخت، اما میگه که باید login کنی !
    اگر میشه کمک کنید (تو اون پست معروف 3364 من چیزی نفهمیدم )

داره خودمونی میشه mamaloo_shz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

راستی اینم از بنچ مارک من

Statistics
    Average FPS: 27.59
    Duration: 37.51 sec
    CPU Usage: 86%
    System memory usage: 50%
    Video memory usage: 94%
    Graphics Settings
    Video Mode: 1440 x 900 (75 Hz)
    Texture Quality: Medium
    Render Quality: Highest
    View Distance: 25
    Detail Distance: 100
    Hardware
    Microsoft Windows XP Professional
    Service Pack 3
    Video Adapter: NVIDIA GeForce 9600 GT
    Video Driver version: 171.16
    Audio Adapter: Realtek HD Audio output
    Intel Pentium III processor
    File ID: benchmark.cli

حـــــرفـه ای ebicross's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مـشـهـد

پيش فرض

چند تا سوال.
    چرا فروشگاه سایت بازیو نداره؟؟؟ قبلا که داشت.
    سیستم من اینه:
    CPU 5300 X2 Athlon
    RAM: 2x1
    VGA: 9500GT 512

میتونم متوسط به بالا بازی کنم؟؟؟
    بازی رو ویستا بهتر اجرا میشه یا XP؟؟؟

من خوره ی GTA دارم. هرکی تو مشهده بازیو یه کپی بزنه ازش بخرم. به این شرکتا و مغازه ها اعتباری نیست. یهو میبینی کرک توش نزاشتن.

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

متاسفانه بازی شدیدا اشکال موتور گرافیکی داره چیزی که بازی های آمریکایی دارن و برعکس بازیهای ژاپنی که موتورهای گرافیکی اونها بالاست و به راحتی گرافیکی ترین بازی ها رو رندر می کنن. البته بازی واقعا جذاب هست حرکات و موشن ها خوب و عالی هست حرکات بدن فوق العاده هست یه نمونه کوچیک مربوط به فرمون دادن نیکو هست شما به هر صرفی که حرکت می کنی نیکو فرمون رو با دست به شکمل جالبی به همون جهت میچرخونه و دقیقا متناسب هست وقتی رادیو ماشین رو می خوای عوض کنی خم میشه پخش ماشین رو دست میزنه کلا نمره عادلانه برای بازی ورژن PC به نظر من 8.5 هست. یه اشکال گرافیکی داره که مشابه اون رو در PES 2009 هم دیدیم وقتی به دیوار نزدیک میشه میری توی دیوار و آبجکت های ثابت اشکال دارند وقتی به آدمها میزنی با ماشین اونطور که تعریف می کردن طبیعی نیست و بهتر از San Andreas هست ولی عالی هم نیست مجموعه این حسن ها و اشکالات به نظر من بازی نمره اش 8.5 میشه چون اصولا لذت خاصی رو به پلیر میده آهان داشت یادم میرفت دوربین سوم شخص در حالت پیاده هم مثل بازی های هری پاتر جام آتش و محفل ققنوس هست و مثل سان آندریاس نیست اگه یادتون باشه سان آندریاس دوربینش یه حالتی داشت که انگار اول شخص بودی و دیدی که CJ داشت در واقع همون دیدی بود که شما دارید فقط از پشت سر. ولی اگه یادتون باشه دوربین 2 بازی اخیر هری پاتر به گونه ای بود که چرخان بود و شما بازیکن ها رو به شکلی می دیدید که از نمایی دور دور اونها می چرخید و از پشت سر دنبال نمی کرد توی این بازی هم اینطوریه که به نظرم نباید اینطور میشد حالتی که سان آندریاس داشت بهتر بود.

خوب از همه اینها که بگذریم 2 تا اشکال دارم که امیدوارم یکی پیدا بشه جواب بده من توی کنترلر گزینه گیم پد ندیدم و نمیتونم از گیم پد استفاده کنم چطوری باید استفاده کنم ؟

اشکال دیگه ای هم که دارم اینه توی بازی افت شدید فریم دار که تجربه به من میگه گزینه Skip Frame بازی غیر فعال هست و حالتی پیش میاد که اگه شما توی بازی PES گزینه اسکیپ فریم رو چک نزنید بازی شما کند میشه اینجا هم اونطوریه و بازیهیچ فریمی رو از دست نمیده آیا این گزینه جای خاصی هست من که توی تنظیمات ندیدم.

یکی پیدا بشه این ها رو به من یاد بده ممنونش میشم

دوستان من بازی رو با گرافیک
    8400gt 256
    کاملا سالم و بدون گیر دارم اجرا میکنم
    تقریبا هم بازی داره تموم میشه

کسی تونسته بازی رو تموم کنه؟
    شما حتما سان آندریاس رو داری بازی می کنی
    Last edited by Spaniuly; 09-12-2008 at 09:45.

5. این کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    Kurdistan

پيش فرض

متاسفانه بازی شدیدا اشکال موتور گرافیکی داره چیزی که بازی های آمریکایی دارن و برعکس بازیهای ژاپنی که موتورهای گرافیکی اونها بالاست و به راحتی گرافیکی ترین بازی ها رو رندر می کنن. البته بازی واقعا جذاب هست حرکات و موشن ها خوب و عالی هست حرکات بدن فوق العاده هست یه نمونه کوچیک مربوط به فرمون دادن نیکو هست شما به هر صرفی که حرکت می کنی نیکو فرمون رو با دست به شکمل جالبی به همون جهت میچرخونه و دقیقا متناسب هست وقتی رادیو ماشین رو می خوای عوض کنی خم میشه پخش ماشین رو دست میزنه کلا نمره عادلانه برای بازی ورژن PC به نظر من 8.5 هست. یه اشکال گرافیکی داره که مشابه اون رو در PES 2009 هم دیدیم وقتی به دیوار نزدیک میشه میری توی دیوار و آبجکت های ثابت اشکال دارند وقتی به آدمها میزنی با ماشین اونطور که تعریف می کردن طبیعی نیست و بهتر از San Andreas هست ولی عالی هم نیست مجموعه این حسن ها و اشکالات به نظر من بازی نمره اش 8.5 میشه چون اصولا لذت خاصی رو به پلیر میده آهان داشت یادم میرفت دوربین سوم شخص در حالت پیاده هم مثل بازی های هری پاتر جام آتش و محفل ققنوس هست و مثل سان آندریاس نیست اگه یادتون باشه سان آندریاس دوربینش یه حالتی داشت که انگار اول شخص بودی و دیدی که CJ داشت در واقع همون دیدی بود که شما دارید فقط از پشت سر. ولی اگه یادتون باشه دوربین 2 بازی اخیر هری پاتر به گونه ای بود که چرخان بود و شما بازیکن ها رو به شکلی می دیدید که از نمایی دور دور اونها می چرخید و از پشت سر دنبال نمی کرد توی این بازی هم اینطوریه که به نظرم نباید اینطور میشد حالتی که سان آندریاس داشت بهتر بود.

خوب از همه اینها که بگذریم 2 تا اشکال دارم که امیدوارم یکی پیدا بشه جواب بده من توی کنترلر گزینه گیم پد ندیدم و نمیتونم از گیم پد استفاده کنم چطوری باید استفاده کنم ؟

اشکال دیگه ای هم که دارم اینه توی بازی افت شدید فریم دار که تجربه به من میگه گزینه Skip Frame بازی غیر فعال هست و حالتی پیش میاد که اگه شما توی بازی PES گزینه اسکیپ فریم رو چک نزنید بازی شما کند میشه اینجا هم اونطوریه و بازیهیچ فریمی رو از دست نمیده آیا این گزینه جای خاصی هست من که توی تنظیمات ندیدم.

شما حتما سان آندریاس رو داری بازی می کنی

عزیز یه سر به این پست بزن مشکل گیم پدت حل میشه .... شاید هم مشکلات دیگت حل شد !

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

کاربر فعال خودرو های آمریکایی mohamad.hejazi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سلام.
    دوستان من بازی رو از شرکت mitiden خریدم.
    حالا که روی dvd 1 بازی کلیک میکنم با این ارور مواجه میشم.تو 2 تا سیستم هم امتحان کردم.همین ارور رو میده.اشکال از کامپیوتر منه یا dvd??
    کد:
    ممنون.

کـاربـر بـاسـابـقـه Oracle_Eldorado's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اون بالا بالا ها

پيش فرض

چند تا سوال.
    چرا فروشگاه سایت بازیو نداره؟؟؟ قبلا که داشت.
    سیستم من اینه:
    Cpu 5300 x2 athlon
    ram: 2x1
    vga: 9500gt 512

میتونم متوسط به بالا بازی کنم؟؟؟
    بازی رو ویستا بهتر اجرا میشه یا xp؟؟؟

من خوره ی gta دارم. هرکی تو مشهده بازیو یه کپی بزنه ازش بخرم. به این شرکتا و مغازه ها اعتباری نیست. یهو میبینی کرک توش نزاشتن.
    سیستمت واسه بازی خوبه .
    در مورد فروشگاه اینجا هم که خودت گفتی !
    چون هنوز کرک معتبری از بازی نیومده ، اینا هم ریسک نمیکنند .
    چون ممکنه روی بعضی سیستم ها بیاد و روی بعضیا نیاد .
    پس بهتره یه نسخه ای رو بفروشن که روی هر سیستمی بیاد .

رفیق کارت گرافیکت چیه ؟
    خیلی جالبه که همه میگن افت فریم داره ولی واسه من تاحالا نداشته !
    کارت گرافیک من » Geforce 8600GT 256MB Gddr3 128 Bit Gigabyte .
    Last edited by Oracle_Eldorado; 09-12-2008 at 10:43.

9. این کاربر از Oracle_Eldorado بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال کلوپ گوشی ها mahyarSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

statistics
    average fps: 27.59
    duration: 37.51 sec
    cpu usage: 86%
    system memory usage: 50%
    video memory usage: 94%
    graphics settings
    video mode: 1440 x 900 (75 hz)
    texture quality: Medium
    render quality: Highest
    view distance: 25
    detail distance: 100
    hardware
    microsoft windows xp professional
    service pack 3
    video adapter: Nvidia geforce 9600 gt
    video driver version: 171.16
    audio adapter: Realtek hd audio output
    intel pentium iii processor
    file id: Benchmark.c
    پنتیو 3 !!!!!!!!!!!!!!!!!! ولی بازی رو که حدود 30 فریم اجرا میکنی خیلی خوبه ! پس پنیتوم 3 چیه نوشته !

حـــــرفـه ای امير موسر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام.
    دوستان من بازی رو از شرکت mitiden خریدم.
    حالا که روی dvd 1 بازی کلیک میکنم با این ارور مواجه میشم.تو 2 تا سیستم هم امتحان کردم.همین ارور رو میده.اشکال از کامپیوتر منه یا dvd??
    کد:
    ممنون.
    شما كجا مي خواي نصب كني !؟ فقط خوده بازي با مخلفاتش حدوده 16 گيگ فضا مي خواد ! هيچ درايئت همچين فضايي نداره برا شما !

12. این کاربر از امير موسر بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    Isfahan

پيش فرض

دوستان براي رفع مشكلات كرك از اين كرك استفاده كنيد كه معتبرترين كرك هست!
    من خودم از همين استفاده ميكنم هيچ مشكلي نداره!:

Grand Theft Auto IV Crack Only-Razor1911

1. Extract RARs
    2. Mount or Burn images
    3. Install game, including rockstar social club and xlive
    4. Copy crack from DVD1 over original files
    5. Start the game, but skip logging into rock star social club
    6. When prompted, download and install the xlive update
    7. Start the game
    7. Press the home button and create a new xlive offline account
    8. Play!

Download:
    کد:

14. 2 کاربر از S A A M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •