سلام
اگه میتونین عکس بزارین یا اینکه اسم دقیق اون کوئست رو بگین
واسه بدست آوردن مجیک های جدید هم باید کتاب های اونها (Spell Books) رو پیدا کنین و بخونین(البته کتاب ها رو نمیشه خوند و فقط کافیه بعد از بدست آوردنشون یه بار اونها رو استفاده کنین)
سلام
اگه میتونین عکس بزارین یا اینکه اسم دقیق اون کوئست رو بگین
واسه بدست آوردن مجیک های جدید هم باید کتاب های اونها (Spell Books) رو پیدا کنین و بخونین(البته کتاب ها رو نمیشه خوند و فقط کافیه بعد از بدست آوردنشون یه بار اونها رو استفاده کنین)
ممنون خودم حل کردم
توی گوگل baby skyrim سرچ کنید میشه بچه دار شد ولی نمیدونم چه طوری؟
نه نمیشه
شما مطمئن باش
حالا شما چه گیری دادی به بچه؟؟
دوستان من میخوام اون قسمت رو برم که نوشته bring the unusual gem to an appraiser
مشکل ایجاست که قبلا با این یارو انگار بد حرف زدم حالا همش میگه از سر راهم برو کنار و نمیشه باهاش حرف زد ، راه حلی وجود داره؟
ببین احتمالا مودی چیزی ساختن واسش وگرنه امکان نداره . مودی هست که گلاب به روتون میتونین با همسرتون (یا هر کس دیگه) .... داشته باشید . خوب احتمالا مودی هم واسه بچه دار شدن باید باشه . البته من ندیدم .
چرا گلاب به روتون ؟؟مودی هست که گلاب به روتون میتونین با همسرتون (یا هر کس دیگه) .... داشته باشیدمگه چیز بدیه..؟
در مورد بچه دار شدن هم منم چیزی نشنیدم...
شما به انگلیسی سرچ کن تو گوگل بعدش با ترجمه گوگل .ترجمه اش کن ببین چیزی میتونی بفهمی ...توی گوگل baby skyrim سرچ کنید میشه بچه دار شد ولی نمیدونم چه طوری؟
به خاطر قوانین فروم گفتم اونو .
چند تا سوال
چه طوری لول بگیرم ؟
پرک چیه؟
اگه بازی رو بدون رمز بازی کنید
خیلی زود میمیرید چه راهی پیشنهاد میکند؟
یواش یواش که لولت بره بالا تواناییات بیشتر میشه و زره های بهتری هم گیر میاری دیگه به این راحتیا نمیمیری، میتونی درجه سختی بازی رو هم کم کنی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)