تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 353 از 403 اولاول ... 253303343349350351352353354355356357363 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,521 به 3,530 از 4027

نام تاپيک: XPERIA™ X8 | گوشی خوب قیمت خوبتر

ناظر انجمن درخواست نرم افزار ALI . R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    مازندران

پيش فرض

یک نکته دیگه من تا کی دکمه back رو نگه دارم

---------- Post added at 08:41 PM ---------- Previous post was at 08:37 PM ----------

همین الان دارم دوباره فلش میکنم. آنتی ویروس هم غیرفعاله . بازهم انگار همون نوشته ها میاد میره. چه قدر این نوشته ها برن؟

پروفشنال adel.alizadeh1994's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    lamerd

پيش فرض

سلام قیمتش خوب ازت گرفته برای من فلش کردن 10 نومان گفت من 8 تومان بیشتر بهش ندادم نمیدونم چرا گوشیتون اینجوری میشه تو محیط cwm گزینه ی full wipe رو زدی؟
    وارد محیط cwm میشه؟ اگه میشه لازم نیست دوباره ببری بیرون تا برات فلش کنن یه full wipe بزنی قاعدتا باید درست بشه
    اره خودت راحت میتونی فلشش کنی تا زمانی باید دکمه ی بک رو نگه داری که اون عکس که میاد بره و یه چیز پایین برنامه پر میشه
    نوشته ها خیلی زود باید برن تقریبا به محض اینکه دکمه ی بک گرفتی
    انتی ویروست رو حذف کن شاید درست بشه

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    lamerd

پيش فرض

سلام ترمیناتور شاید مشکل از این باشه که گوشیت روشن و خاموش میشه باتری گوشیت رو در بیار و به محض اینکه باتری رو گذاشتی کابل رو بزن و دکمه ی بک رو بگیر چون گوشی باید کاملا هنگام وصل کردن کابل خاموش باشه

---------- Post added at 06:58 PM ---------- Previous post was at 06:55 PM ----------

اگه خودت تونستی فلش کنی دیگه لازم نیست هر موقع گوشیت خراب شد الکی پول بدی به همین خاطر سعی کن ایندفعه خودت درستش کنی در ضمن اگه خودت درستش کردی اول فقط رام اقا سینا رو نصب کن و یه full wipe کن سپس بعد از یکبار اجرای رام تم ها رو نصب کن و اگه میتونی برو یه رام دیگه که رو هسته ی اصلی کار میکنه دانلود کن مثل ginger dx

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    lamerd

پيش فرض

سلام ترمیناتور اخرش بهمون خبر بده بینم چکار کردی.

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    مازندران

پيش فرض

پس بگو دوست عزیز. من رام رو نصب کردم full wipe رو زدم دیگه گوشی رو ریبوت نرکدم و تمش رو بعداز نصب رام نصب کردم. و بعدهم full wipe زدم و وقتی ریبوت کردم دیگه بالا ناومد.

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    مازندران

پيش فرض

سلام
    من رام رو نصب کردم . حالا می خوام Launcher update نصب کنم . می خواستم راه نصبشو بگین و دیگه اون اتفاق فلش نیفته . دقیقاً راه نصبشو بگین . ببخشید اگه خیلی شما رو زحمت دادیم. آخه من می ترسم دوباره بالا نیاد . تشکر

---------- Post added at 10:03 PM ---------- Previous post was at 10:00 PM ----------

بعد آیا این Launcher update رو نصب کردم شکل گوشی این طوری میشه ؟ :

Last edited by ALI . R; 28-02-2012 at 20:53.

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    lamerd

پيش فرض

سلام خب اره دیگه شما باید اول رام رو نصب کنی بعد یه فول وایپ بزنی و با ریبوت وارد رام بشی بعد از اینکار میتونی تم رو نصب کنی یعنی حالا رام رو گوشیتون هست؟ نه زحمتی نبوده من خیلی خوشحال میشم ببینم دوستام بتونن مشکلاتشون رو با راهنمایی های من حل کنن
    خب برای نصب تم باید طبق اموزش همون صفحه که رام اقا سینا رو نصب کردید عمل کنید فکر کنم باید در محیط cwm تو قسمت زیپ کاستون نصبش کنی تو اموزش همینجوری نوشته؟
    برای فلش بردی مغازه یا خودت فلشش کردی؟
    اره بعد از نصب Launcher update گوشیت همین شکلی میشه.

---------- Post added at 11:38 AM ---------- Previous post was at 11:34 AM ----------

برای اینکه اگه دیگه چنین مشکلی برای گوشیت پیش اومد نخوای بری پول بدی و گوشیت رو فلش کنی به فکر شکستن بوت لودر باش
    Last edited by adel.alizadeh1994; 29-02-2012 at 11:37.

8. این کاربر از adel.alizadeh1994 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    مازندران

پيش فرض

ضمن تشکر از شما دوست عزیز طی این یکی دو روز گذشته.
    نصب رام و لانچر صحیح و سالم به پایان رسید . فقط می خواستم بپرسم که هنگام شارژ سیم کارت مثل رام های دیگه ارور میده یا در این رام درست شده ؟ فقط این مشکل حل بشه ممنون میشم . حالا من امتحان نکردم . می خواستم تا امتحان نکردم از شما بپرسم . فقط می خواستم ببینم درست شده یا نه ؟
    سربلند باشید
    Last edited by ALI . R; 29-02-2012 at 13:38.

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    مازندران

پيش فرض

بعد یک نکته مهم دیگه این بود که بازی NEED_FOR_SPEED_Shift_v1.0.62 و Labyrinth v1.5 که اولی بازی ماشین و دومی بازی تمرکز باید تعادل توپ رو حفظ کنیم. روی رام اصلیش نصب میشد ولی الان روی رام آقا سینا نصب نمیشه. مشکل از کجاست ؟

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    مازندران

پيش فرض

اشکالاتی که داره این بازی ها روش نصب نمیشه . من یک رامی می خوام که هیچ گونه مشکلی نداشته باشه. حتی در شارژ سیم کارت و نصب اینگونه بازی ها ؟ پیشنهاد شما چه رامی است که من خصوصیاتش رو گفتم ؟ رام ginger kudo چطوره ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •