تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 353 از 507 اولاول ... 253303343349350351352353354355356357363403453 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,521 به 3,530 از 5068

نام تاپيک: تجربیاتی که داشتید و می تونه به بقیه توی زندگی کمک کنه اینجا بیان کنید(نقل قول ممنوع)

ناظر انجمن عکاسی و دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و میکس و مونتاژ Переклад не's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

دوستان یه نکته ای که در مورد حق تقدم بر سر پیچ ها هست اینه که تومبیلی که داره داخل پیچ حرکت میکنه و گردشش به طرف جهت پیچ حالا راست یا چپ باشه و جلوتر از همه باشه حق تقدم به همه داره.پیچ هایی که فقط یک بانده هستن .مثله پیچ های ورود و خروج به تقاطع غیر همسطح . میخوام اینو بگم وقتی می خواید از اتوبان خارج بشید آروم رو لاین خروج حرکت میکنید تا برید رو پیچ و دوربزنید و برید رو تقاطع دلخواه.اگه خدایی ناکرده از اتومبیلی که جلوتر از شما داره میپیچه جلو زدید و باهاشم تصادف کردید و مقصر تصادف هم اون باشه باز مقصر اصلی شما خواهید بود چون حق تقدم با اونیه که جلو تر از همه داخل پیچ داره حرکت میکنه.این یه مسئله ایه که ممکنه پیش بیاد و شما ناخواسته مقصر جلوه داده بشید
    چیزی که به سر من اومد و طرف و خوده من باور کرده بودیم که مقصر منم و میخواستیم فیصله پیدا کنه و من خسارت اونو بدم اما با خودم گفتم صب کن افسر بگیم بیاد ببینه اقلا . بعدش که اومدش توضیح داد و کلا مسئله از این رو به اون رو شد

2. 6 کاربر از Переклад не بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه Behroooz's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

در عرض یک هفته هم مادرم فوت کرد هم نوزاد تازه به دنیا امدم
    ولی زندگی باید کرد . محکوم هستیم به زندگی ....

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

اگه بزرگتری رو دیدید و طرف اومد نصیحتتون کنه یا دیدید راهنماییش رو داره با حرارت و اشتیاق براتون تعریف میکنه حتی اگر برخلاف تصمیم نهایی شما بود بهتره که توی ذوقش نزنید و اصطلاحا جوابشو ندید .یک تشکر و لبخند بابت راهنمایی هم حس خوشایندی به اون شخص میده هم احترام شما رو نزد ایشون بالا میبره و هم اینکه در نهایت ضرری براتون نخواهد داشت.

5. 15 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز shahinfarasystem's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مقع رد شدن از خیابون ترجیحا هدفونتون رو از گوشتون در بیارید... اینی که چیزی غیر از اون اهنگ رو نشونید میتونه خطر ساز باشه

7. 13 کاربر از shahinfarasystem بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

تا جایی که میشه واسه موبایلتون قاب ژله ای بیرنگ نگیرید!
    بهترین قاب ژله ای دودی رنگ هستش
    بقیشون بعد از مدت کوتاهی از رنگ اصلی فاصله میگیره و انگاری که کثیف باشه جلوه جالبی اصلا نداره

9. 12 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز DariushGreat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

پيش فرض

تبخال
    دیدم خیلی ها درگیری با این بیماری مسخره دارن، گفتم از تجربم بگم:
    تبخال چیه؟ تبخال یه ویروس مزخرف به نام هریسه که هر از گاهی خودشو بروز میده، طرفشو زجر میده و بعد پنهان میشه تا دوره بعد که بخواد آشکار بشه!!!
    در حالت سلامت شخص آلوده هیچگاه انتقال دهنده نیست، اما هنگامی که علائم بروز می کنن، شخص آلوده باید بسیار بسیار بسیار احتیاط کنه که ویروس را به شخص دیگری منتقل نکنه!
    مدت پایداری علائم تبخال از یه هفته تا یه ماه هست!

دلایل بروز:
    کمبود شدید ویتامین ها به ویژه ویتامین C، استرس و فشار عصبی و تب کردن در خواب ( که باز هم بر میگرده به همون فشار عصبی که معمولا ناشی از کابوس شبانه میشه ). پس اگر تبخالتون دوباره بروز کرد حتما جدی بگیرید چون برای بدنتون کم گذاشتید. اگر مدام ویتامین مصرف کنید و فشار عصبی کمتری داشته باشید خیلی کم تبخال میزنید ( مثل من که در عرض 3 سال چهارمین بارمه )

میزان خطر:
    اگر تبخال در ناحیه صورت و به ویژه اطراف دهان و بینی و گونه باشه، خطرش کمه. اما اگر جای دیگری از بدن - حتی بالای سر - تبخال بزنه باید جدی گرفته بشه و به پزشک مراجعه بشه. خطرناک ترین نوع تبخال ها، تبخال چشمی که باعث نابینا شدن و تبخال آلت تناسلی، که حداقل باعث نازایی میشه! پس مراقب باشید که وقتی تاول ها رو لمس می کنید، دستتون رو به جای دیگه از بدنتون نزنید یا اگر تبخال دارید، اصلا با کسی وارد رابطه جنسی نشید!!!

درمان:
    دوستان من تقریبا کلی از روش های رایج و یا سنتی درمان رو امتحان کردم ولی هیچکدوم جواب نداد! پماد آسیکلوویر، پماد بادرنگ ملیسان، نمک، خمیردندان، یخ و... هیچکدوم! فقط باعث تحریک میشدن و درد زخم رو بیشتر میکردن!!! بعضا باعث بیشتر پخش شدن تبخال هم میشدن!!!
    برای درمان تنها گزینه مناسب پماد " سیکازوم Cicasome " هست. معجزه می کنه! برای من که دوره تبخالم بیشتر از دو هفته هست، با استفاده از این پماد در کمتر 4 روز خشک شده و درمان میشه... اگر هم وقتی تازه میخواد جوانه بزنه پماد بزنین در جا خشکش می کنه و نمیذاره بروز کنه.
    گرون هست ولی میارزه!

Last edited by DariushGreat; 22-04-2014 at 15:53.

11. 5 کاربر از DariushGreat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال + f.a.r.i's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

سلام

هر وقت اس ام اس ، پ.خ . یا هر چیزی ایمیل میکنید قبلش یک بار نوشته رو بخونید که جایی رو اشتباه ننوشته باشید . خیلی وقت ها شده با یک حرف اشتباه جلوی دوستام شرمنده شدم .
    Last edited by + f.a.r.i; 23-04-2014 at 14:58.

13. 6 کاربر از + f.a.r.i بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

اگه پارکینگ یا حیاط یا هرچی دارید همیشه و بدون استثنا ماشینو بیارید داخل ... حتی وقتی که میخواید 10 دقیقه بعد دوباره بیرون برید ! امشب اومدم چون باید میومدم خونه کاری انجام بدم و دوباره برم ماشینو جلو در پارک کردم .... چون جای پارک نبود توی کوچه مجبور بودم مستقیم بیارم جلوی در که نصف ماشین بیفته توی پیاده رو .... وقتی برگشتم دیدم 40 هزارتومن جریمه شدم ....[حذف شد]

+ هم اینکه ممکنه راننده های نعشه به ماشینتون بزنند و در برند ....
    Last edited by Ezel; 24-04-2014 at 10:34. دليل: استفاده از کلمات نامناسب - خارج از ظرفیت انجمن /

15. 4 کاربر از banii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز frnsh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

هر کسی توی زندگیتون میتونه اثراتی روی شخصیتتون، حداقل موارد سطحی، داشته باشه. میتونه شما رو از خودتون دور بکنه و باعث بشه تغییراتی بکنین که گاهی اینقدر زیادن که ممکنه خودتونو یادتون بره و تا یه مدت زیادی بدون اینکه متوجه بشین گم بشین.
    میتونه خونواده باشه، میتونه دوستتون باشه یا هر کسی نزدیک یا دورتر.
    مواظی باشین چه کسایی رو دوروبرتون جمع میکنینو به چه کسایی نزدیک میشین. ناخودآگاه تاثیر میگیرین و هر چقدر که نزدیکتر باشین، برای اون شخص ارزش قائل باشین و هرچقدر اون شخص تاثیرگذار باشه شما تاثیر بیشتری میگیرین و سعی میکنین بیشتر همرنگ رابطه بشین. همه تغییر میکنن و از خود اصیلشون که توی تنهایی پیداش میکنن دور میشن، اما باید ببینین چی و کی بیشتر میارزه.

17. 10 کاربر از frnsh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    دنیای تالکین

پيش فرض

دوستان یک تجربه ای در اختیارتون میزارم البته برای دانشجو ها .

استاتید به دو دسته تقسیم میشن . استاد مرد و اساتید زن . حال خود اساتید زن هم به دو دسته تقسیم میشوند . کم سن و سال تا 25 سال و بالای 25 سال .

پیشنهاد میشه اگر میخواین چیزی یاد بگیرین . اگر میخواین قربانی تجربه کم نشین . هیچ وقت و به هیچ عنوان با استاید خانم زیر 25 سال که تازه تدریس را شروع کرده اند . و سابقه کمی دارند . درس برندارین .

خدایی چند ترم از قبال این جور افراد بدجور ضربه خوردم ....واقعا بدجور نه تنها من بلکه تمام هم کلاسی هایم . حتی خانم ها .. سوگند خورده ام با این جور افراد حتی به قیمت اضافه شدن یک ترم دیگر ، درسی برندارم .

19. 10 کاربر از sansa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •