تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 353 از 1185 اولاول ... 253303343349350351352353354355356357363403453853 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,521 به 3,530 از 11844

نام تاپيک: انواع خوشبو کننده های بدن مثل عطر و ادکلن

آخر فروم باز f.t.g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

دقیقا همینه که میگی .من 3 بار دیور هوم ایتنس رو بو کردم ولی با اینکه دوبارش از یه مغازه و یک نمونه بود هر دفعه یه بویی رو حس کردم.دفعه اول اینقدر شیرین بود که حالت تهوع گرفتم.

بعدش یدفعه حس کردم بویه توتونه فوق العاده خوشبویی میده که احتمالا تداخل داده بودم و مشامم پر شده بوده.

دفعه بعد بویه شیرینی توش حس کردم که همراه با تلخی بود که اولین چیزی که یادم اومد همین ام 7

بود.احتمالا بویه مشکش مثله هم هست.

حالا یه چیزه جالب هم هست که این ادکلن ورژن 2007 اش با 2011 نت هاش فرق دارهیعنی کاملا متفاوت

باید باشه.

اپیوم خیلی به کارهایه دیگه ی ایو سن لورن شباهت داره و به واقع امضاش توش هست ولی تو ام 7 احساس

نمیشه.

قبول دارم هر سه تاشون جایه تامل دارن و قوی هستن.
    بعضی از کمپانی های بزرگ این تدبیر رو اتخاذ میکنن. مثلا اترنتی سامر از کلوین 3-4 ورژن داره(2005-2006-2007) یا همین 212 ایس هم به همین گونه کار شده.

2. 4 کاربر از f.t.g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه moli_ahmad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

من اپیوم رو تست نکردم تا حالا چجوریاست بچه ها؟

4. 3 کاربر از moli_ahmad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

من اپیوم رو تست نکردم تا حالا چجوریاست بچه ها؟
    ادکلنی با خوی شرقی - ادویه ایی و به نظر من کمی هم ترکیبات گل دار درونش احساس میشه. واقعا روح آدم رو به پرواز در میاره.
    مطمئن باشید شرکتی مثل ysl بیخودی اسم این ادکلن رو تریاک(اوپیوم) نگذاشته. مواظب باشید واقعا اعتیاد آوره

---------- Post added at 08:36 PM ---------- Previous post was at 08:31 PM ----------

دوستان کسی از کار های ارمنجیلدو زگنا تست کرده؟
    من فقط تونستم
    ESSENZA DI ZEGNA

رو تست کنم. واقعا نسبت به قیمتشون خوبن. حتی یک کار نیچ هم ارائه داده که جایزه گرفته.
    نکته قابل توجه در مورد این برند اینه که تمام محصولاتی که تولید کرده در گروه چوبی-ادویه ایی قرار دارن.

6. 4 کاربر از f.t.g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه moli_ahmad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

من واقعا از بوی ساویج دیور خوشم اومده اما زیاد موندگاری نداره ادکلن های دیگه هم مثل این کمه بوی تند و خنک و ترش البته اکوا بولگاری رو پوست من عالی جواب میده هم دوامش خیلی زیاده هم پخش بوش عالیه هر وقت میزنم همه ازم میپرسن چی زدی اما خودم تنوع رو دوست دارم یچیزی تو مایه های همین دوتا میخوام که کار قوی باشه و موندگار اگه مثل اکوا همه هم نزده باشن که بهتر

8. 5 کاربر از moli_ahmad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mhek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

علی آقا متاسفانه من شبهاتی بینشون نمیبینم. البته شامه ها با هم متفاوته. مثلا خیلی ها همین دیور هوم اینتس رو خیلی روی شیرینیش تاکیید میکنن و میگن انگار توی شیرینی پزی قرار داری. ولی من ضمن تاکید روی شیرین بودنش اون رو بیشتر ادویه ایی و تلخ میدونم و هر چه زمان بیشتر سپری بشه بیشتر ادویه ایی میشه. البته نظر منه.
    در مورد مقایسه باید بگم که داری سه کار فوق العاده رو مقیسه میکنی و نظر دادن کلی خیلی سخته. ولی من به شخصه opium رو بیشتر دوست دارم.
    از پودری بودن بوی اینتنس هم خوشم میاد و وقار و بزرگ منشیه ام7
    کلا هرسه کارهای شایسته و بزرگی هستن.
    همه چیز هم بر میگرده به سلیقه که من اوپیوم رو بیشتر از این دو دوست دارم.
    کلی هم دنبال نسخه پرفیوم این اوپیوم گشتم و میگردم ولی متاسفانه پیدا نمیکنم. باور کن 5-6 ساله دنبالشم چون خیلی برام مهمه
    .یه جا 50 میلش رو فکر کنم دیدم ولی کلا اپیوم پرفیوم قیمتش بالاست...البته یه بنده خدایی داشت توی بیس نوت و میخواست بفروشتش.
    اگر واستون قیمت مهم نیست و حتما میخواسنش میشه یه کاریش کرد و الا با این قیمت دلار گرون در میاد...

10. 4 کاربر از mhek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

.یه جا 50 میلش رو فکر کنم دیدم ولی کلا اپیوم پرفیوم قیمتش بالاست...البته یه بنده خدایی داشت توی بیس نوت و میخواست بفروشتش.
    اگر واستون قیمت مهم نیست و حتما میخواسنش میشه یه کاریش کرد و الا با این قیمت دلار گرون در میاد...
    واقعا راست میگید؟ کجا دیدید؟
    تقریبا چقدر میشه؟

12. 2 کاربر از f.t.g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز cyber861's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

اسمیت ویسون قیمت شد70 بوش هم خوب بود.دوتا بیشتر نداشت که یکیش فقط وکیوم بود.تخفیف

هم گفت نمیدم و مقطوعه ولی فکر کنم جنس جدید نخریده بنده خدااگه خواستی خوشحال میشم براتون بگیرم.

وای رفتم بالاخره نارسیسو رودروگویز هیم هم بو کردم.وای عجب چیزی بودفوقالعاده آرامش بخش.ازون بوهایی که عاشقشم.اینم میداد 110

آرمانی کد هم 75 میلش رو میداد 100.بازم نسبتا خوب میداد نسبت به جاهایه دیگه.

دوباره دارم اغفال میشم

---------- Post added at 08:37 PM ---------- Previous post was at 08:35 PM ----------

ادکلنی با خوی شرقی - ادویه ایی و به نظر من کمی هم ترکیبات گل دار درونش احساس میشه. واقعا روح آدم رو به پرواز در میاره.
    مطمئن باشید شرکتی مثل ysl بیخودی اسم این ادکلن رو تریاک(اوپیوم) نگذاشته. مواظب باشید واقعا اعتیاد آوره

---------- Post added at 08:36 PM ---------- Previous post was at 08:31 PM ----------

دوستان کسی از کار های ارمنجیلدو زگنا تست کرده؟
    من فقط تونستم
    ESSENZA DI ZEGNA

رو تست کنم. واقعا نسبت به قیمتشون خوبن. حتی یک کار نیچ هم ارائه داده که جایزه گرفته.
    نکته قابل توجه در مورد این برند اینه که تمام محصولاتی که تولید کرده در گروه چوبی-ادویه ایی قرار دارن.

من مدله معمولی و اینتنس رو تست کردم.هر دو بویه چوبی دارن.موندگاری هم خیلی بالاست.یجورایی بخور

مانند هم هستن ولی با بخورش حال نکردم.اینتنسش بهتر بود.

---------- Post added at 08:39 PM ---------- Previous post was at 08:37 PM ----------

بعضی از کمپانی های بزرگ این تدبیر رو اتخاذ میکنن. مثلا اترنتی سامر از کلوین 3-4 ورژن داره(2005-2006-2007) یا همین 212 ایس هم به همین گونه کار شده.

خب حالا ورژنی هم شما دارید کدومشونه؟نمیدونید؟
    Last edited by cyber861; 21-01-2012 at 20:43.

14. 4 کاربر از cyber861 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

خب حالا ورژنی هم شما دارید کدومشونه؟نمیدونید؟
    از اونجا که دو سال پیش خریدم حتما 2007 هست. (یادش بخیر گرفتم 102)

16. 3 کاربر از f.t.g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز cyber861's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

از اونجا که دو سال پیش خریدم حتما 2007 هست. (یادش بخیر گرفتم 102)
    پس ماله شما همونیه که من خیلی ازش خوشم اومدیه چیزی بینه شیرینی و تلخی

18. 3 کاربر از cyber861 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

پس ماله شما همونیه که من خیلی ازش خوشم اومدیه چیزی بینه شیرینی و تلخی
    عرض کردم که من بیشتر اینو تلخ و ادویه ایی میبینم. البته اولش کمی شیرین هست ولی کم کم شیرینیش از بین میره.
    علی آقای گل قابلتون رو نداره

20. 2 کاربر از f.t.g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •