بعضی از کمپانی های بزرگ این تدبیر رو اتخاذ میکنن. مثلا اترنتی سامر از کلوین 3-4 ورژن داره(2005-2006-2007) یا همین 212 ایس هم به همین گونه کار شده.
بعضی از کمپانی های بزرگ این تدبیر رو اتخاذ میکنن. مثلا اترنتی سامر از کلوین 3-4 ورژن داره(2005-2006-2007) یا همین 212 ایس هم به همین گونه کار شده.
من اپیوم رو تست نکردم تا حالا چجوریاست بچه ها؟
ادکلنی با خوی شرقی - ادویه ایی و به نظر من کمی هم ترکیبات گل دار درونش احساس میشه. واقعا روح آدم رو به پرواز در میاره.
مطمئن باشید شرکتی مثل ysl بیخودی اسم این ادکلن رو تریاک(اوپیوم) نگذاشته. مواظب باشید واقعا اعتیاد آوره
---------- Post added at 08:36 PM ---------- Previous post was at 08:31 PM ----------
دوستان کسی از کار های ارمنجیلدو زگنا تست کرده؟
من فقط تونستم
ESSENZA DI ZEGNA
رو تست کنم. واقعا نسبت به قیمتشون خوبن. حتی یک کار نیچ هم ارائه داده که جایزه گرفته.
نکته قابل توجه در مورد این برند اینه که تمام محصولاتی که تولید کرده در گروه چوبی-ادویه ایی قرار دارن.
من واقعا از بوی ساویج دیور خوشم اومده اما زیاد موندگاری نداره ادکلن های دیگه هم مثل این کمه بوی تند و خنک و ترش البته اکوا بولگاری رو پوست من عالی جواب میده هم دوامش خیلی زیاده هم پخش بوش عالیه هر وقت میزنم همه ازم میپرسن چی زدی اما خودم تنوع رو دوست دارم یچیزی تو مایه های همین دوتا میخوام که کار قوی باشه و موندگار اگه مثل اکوا همه هم نزده باشن که بهتر![]()
.یه جا 50 میلش رو فکر کنم دیدم ولی کلا اپیوم پرفیوم قیمتش بالاست...البته یه بنده خدایی داشت توی بیس نوت و میخواست بفروشتش.
اگر واستون قیمت مهم نیست و حتما میخواسنش میشه یه کاریش کرد و الا با این قیمت دلار گرون در میاد...
واقعا راست میگید؟ کجا دیدید؟
تقریبا چقدر میشه؟
اسمیت ویسون قیمت شد70
بوش هم خوب بود.دوتا بیشتر نداشت که یکیش فقط وکیوم بود.تخفیف
هم گفت نمیدم و مقطوعه ولی فکر کنم جنس جدید نخریده بنده خدااگه خواستی خوشحال میشم براتون بگیرم.
وای رفتم بالاخره نارسیسو رودروگویز هیم هم بو کردم.وای عجب چیزی بودفوقالعاده آرامش بخش.ازون بوهایی که عاشقشم.اینم میداد 110
آرمانی کد هم 75 میلش رو میداد 100.بازم نسبتا خوب میداد نسبت به جاهایه دیگه.
دوباره دارم اغفال میشم
---------- Post added at 08:37 PM ---------- Previous post was at 08:35 PM ----------
من مدله معمولی و اینتنس رو تست کردم.هر دو بویه چوبی دارن.موندگاری هم خیلی بالاست.یجورایی بخور
مانند هم هستن ولی با بخورش حال نکردم.اینتنسش بهتر بود.
---------- Post added at 08:39 PM ---------- Previous post was at 08:37 PM ----------
خب حالا ورژنی هم شما دارید کدومشونه؟نمیدونید؟![]()
Last edited by cyber861; 21-01-2012 at 20:43.
از اونجا که دو سال پیش خریدم حتما 2007 هست. (یادش بخیر گرفتم 102)
پس ماله شما همونیه که من خیلی ازش خوشم اومدیه چیزی بینه شیرینی و تلخی
عرض کردم که من بیشتر اینو تلخ و ادویه ایی میبینم. البته اولش کمی شیرین هست ولی کم کم شیرینیش از بین میره.
علی آقای گل قابلتون رو نداره![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)