تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 353 از 416 اولاول ... 253303343349350351352353354355356357363403 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,521 به 3,530 از 4153

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در اسپانیا | فصل 2010-2011

داره خودمونی میشه xmehr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

هاهاها! مردم از خنده! :|
    بذار ساده تر بگم..در حد یه بچه 2 ساله...بلکه گرفتی قضیه رو...
    شما میگی من اطلاعاتم در حد 2-3 ماهه..
    منم میگم با این وجود، چطوریه که حداقل 1 ساله دارم اینجا پست میدم؟!
    بعد اینکه از نظر اطلاعات و منطق هم کل فروم میدونن شرایط رو...
    برید از طرفدارای سایر تیم ها سوال کنید...

شما خواهشن اول اندازه همون بچه دو ساله فکر کن بعد پست بزار تا این تناقضات تو فرمایشاتون به چشم نخوره

و یک سوال ! شما در مورد طرفداران بارسا حرف نزنی مشکلی پیش میاد ؟

در ضمن اصلا نظر شما برای ما مهم نیست ولی فقط با نظریاتت جو اینجا را خراب نکن

ممنون

نظریات هواداران حذب باد و انتی بارسایی اصلا مهم نیست اگر هوادار منطقی باشه مشکلی نداریم ولی کسانی که با تساوی و باخت تیم ما خوشحال میشند نظرشون فقط در ابراز همدردی با شما بکار میاد و نه بیشتر !
    Last edited by xmehr; 17-04-2011 at 22:22.

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

جناب كسري
    من بعد از بازي توي پستم گفتم كه بازي رئال بعد از 10 نفره شدن قابل تقدير بود
    همينطور گفتم كه هم برخورد با ويا در نيمه اول خطا نبود هم پنالت رئال درست بود
    اما قرار نيست هر حرفي كه ميزنيم به مزاق رئاليها خوش بياد
    آلوز روي خطايي كه فكر ميكنم اصلا خطا نبود يا حداكثر يه برخورد معمولي بود كارت ميگيره كه فكر ميكنم در كل دومين خطاي آلوز بود اما په په بيشتر از شش خطا كرد كه به راحتي ميتونست كارت بگيره اما داور مدارا كرد
    اصلا رفتار داور بعد از پنالتي بارسا كاملا تغيير كرد

پنالت رئال به نظر من درست بود اما فكر ميكنم اگر بازي مساوي بود داور نميگرفت

فكر ميكنم اولين بار بود كه خبر ميزاشتم نميدونم شايدم فراموش كردم
    من هيچ وقت در زندگيم دنبال خبرهاي كذب نبودم
    من كاري به والدانو ندارم
    بحث من حرفاي مورينيو در مورد پنالتي و ده نفره شدنه
    در سايت گل هم مورينيو حتي منكر خطاي پنالتي شده
    و باز هم از ده نفره شدن گلايه كرده
    من فكر ميكنم شما چون منو متهم به گذاشتن خبرهاي دروغين كرديد بهتره ترجمه مصاحبه مورينيو رو بزارين تا قضاوت بهتري داشته باشيم
    اصلا كتمان نميكنم كه از رفتار شخصيت مورينيو خوشم نمياد اما هيچ وقت بدون دليل بر عليه اون حرفي نزدم

به عكسي كه با گوارديولا دست ميده نگاه كنيد
    چقدر تحقير آميز نگاه ميكنه

انگار مجبورش كردن دست بده
    مشخصه اصلا راحت نيست
    هنوز بازي با اينتر يادمون نرفته كه به چه منظور اومد و به سر گوارديولا دست كشيد

آره واقعا چقدر بااخلاقه اين مربي
    نميدونم چرا دوباره ياد بازي با اينتر افتادم
    .
    .
    .
    .
    پي نوشت: سينا جان مرسي بابت يادآوري بازي رفت و اون برخوردي كه دوستان رئالي پيراهن عثمان كرده بودند
    اونهم در يك بازي يك گله
    برام جالبه كسايي كه اون صحنه رو پنالتي ميدونستن الان چرا صحنه برخورد ويا رو پنالت نميدونن
    اينجاست كه منطق در دادن پست به درد ميخوره
    پسهاي من هستن نه اون صحنه روي رونالدو رو پنالت ميدونستم نه اين صحنه رو
    اما اينجا دوستان ميمونند و روشن كردن تكليف خودشون
    شما از یک طرف میگید بعد از 10 نفره شدن بازی رئال خوب بود، چون حمله کرد، مخصوصا با اومدن اوزیل. وقتی اوزیل اومد، په په رفت تو پست تخصصی خودش و دیگه مثل قبل درگیر نشد! یعنی در واقع دیگه اون بازی تخریبی رو ازش ندیدم، پس چطور میگید خطا کرد و داور باهاش مدارا کرد؟

ضمن اینکه، اون روی سکه رو هم ببینید! حتی مسی هم روی په په خطا کرد! ضمن اینکه، یه سوال دارم، هیچ کدوم از خطاهای په په در حد خطای (مثلا) پیتر کروچ بود که کارت بگیره؟ په په هیچ وقت (حداقل الان یادم نمیاد ) بازیکنی رو که در حالت خلق موقعیت بود نزد، اکثرا تو میونه ی میدان با ژاوی و اینیستا درگیر بود تا نتونن بازی سازی رو شروع کنن.

نظرات شما درباره مورینیو هم که کاملا معلوم از روی تعصبات منفی هست! وقتی شما بهترین مربی سال رو با قلعه نوعی و دایی مقایسه میکنید که دیگه جای بحثی نمیمونه.

من جایی ندیدم که مورینیو بگه اون صحنه پنالتی نبود! فقط گفت از اینکه همیشه باید 10 نفره بازی کنه خسته شده و به خطای آلوز اشاره کرد. اگر لینکش رو بذارید ممنون میشم.

در مورد صحنه ی ویا، اگه پنالتی رو میگید، که کسی نگفت نبود! منم نمیدونم جناب سینا از رو چه انگیره ای عکساش رو گذاشتن ( واسه چشم تو هم چشمی؟! ) چون کسی نسبت به اون صحنه اعتراضی نداشت. اما در باره صحنه ی مشکوک به پنالتی، من عکساش رو گذاشتم که میتونید ببینید، بازم تاکید میکنم، از اون صحنه ها هست که اگه خدا هم بیاد بگه پنالتی بود/نبود بعضی ها قبول نمیکنن!

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

نتونستن جواب بدن همون دوستمون تو پیغام خصوصی از خجالتمون درومدن
    متاسفم

در ضمن اینم بگم...مشکلی نیست که یک تیم با یه تاکتیک موفق هست و همونم ادامه بده....بارسا با همین موفق هست....کسی حق نداره مسخره کنه....این حرف ها در حد تحلیل فوتبال هست که از اطلاعات هم استفاده کنیم...کاری که بعضی از دوستان میکنند تمسخر هر روش غیر از فلسفهتیم بارسلوناست....بارسلونا فقط از این روش استفاده میکنه و تک پلن کار میکنه و موفق هم هست...چه اشکالی داره....باید طوری که موفقی رفتار کنی....اما به تمسخر گرفتن دیگران و تاکتیک های علمی روز فوتبال فکر نمیکنم کار شایسته ای باشهخوب طبیعتا تیم های دیگه تو 90 دقیقه روش های دیگه ای به کار میبرند...مثل کاری که فرگوسن میکنه...زمان بندی بازی بر اساس شرایط مسابقه...به عنوان مثال تا دقیقه 30 حفظ توپ و بازی سازی از دفاع 30 تا 45 فقط حمله و حرکات ضربدری بین مدافع های کناری و وینگر ها و هافبک ها و بقیه دقایق بازی....ولی کاری که بارسا انجام میده...شده 20/30 دقیقه فقط پاس میده...تو تمام دقایق بازی....و همونطوری که دیدیم مورینیو من رو شخصا دیشب شگفت زده کرد...اولین باری بود میدیدم که یک تیم انقدر به بارسا فشار اورد...البته بارسا هم چند فرصت خوب داشت....اما رئالی ها خوب مقاومت کردند....مرد برنده دیشب کسی جز مورینیو نبود
    راستي دوست من در پست 3469 به اين بحث شما در حد خودم جواب دادم

آخر فروم باز LiverBarca's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Tab

پيش فرض

هاهاها! مردم از خنده! :|
    بذار ساده تر بگم..در حد یه بچه 2 ساله...بلکه گرفتی قضیه رو...
    شما میگی من اطلاعاتم در حد 2-3 ماهه..
    منم میگم با این وجود، چطوریه که حداقل 1 ساله دارم اینجا پست میدم؟!
    بعد اینکه از نظر اطلاعات و منطق هم کل فروم میدونن شرایط رو...
    البته بقول یکی از دوستان، اگه خدا هم بیاد پایین و یه چی بر خلاف میلتون بگه، شما قبولش نمیکنید..

میگم بحث بی فایدس باشما، همینه..
    میگیمش ربطی نداره که توپ گل میشده یا نه، خطا باشه، باید اعلام بشه..
    بعد میاد اینطور پستی میده:
    دیگه چی میشه گفت...
    +
    یاد حرف یه کارشناس(!) برنامه ای از تپش افتادم برای جام ملتهای اروپا..
    روی ویا(یا تورس..یادم نیست دقیق) یه خطا پشت محوطه شد..بعد این جناب کارشناس، گفت اصلا خطا نبود!
    مجری 2 تا شاخ دروورد و گفت برا چی؟ خطا به این تابلویی!
    بعد یارو گفت: "نه! چون توپ تو اون منطقه نبوده، پس خطا نیست!"
    نتیجه اخلاقی صحبت اون کارشناس با این دوستمون:
    وقتی توپ روی دروازه حریفه، بزنید پای حریفی که تویه زمین خودتون هست رو بشکونید.خیالتون هم راحت که مشکلی پیش نمیاد چون توپ تو جریان نبوده و یا اینکه اون بازیکن امکان گل کردن توپ رو نداشته!

شده تی وی ایران..
    آمریکا میگه با کشور x دوستیم...تی وی ایران میگه: آمریکا دنبال منافع شخصیشه و اون کشور x هم باید از صفحه روزگار محو بشه...!
    میگیم لابد درست میگن..
    بعد آمریکا میگه با کشور x دوست نیستیم...تی وی میگه: آمریکا جهانخوار و م یخواد کشور و مردم مظلوم کشور x رو نابود کنه و ما باید جلوشون رو بگیریم!
    خلاصه هر جور که دوس داریم و به شکلی خیلی تابلو، برداشت کنیم!
    خودت اومدی از پستم نقل قول گرفتی که اگرم این اونجا خطا بود موقعیت مهمی نبود،منم گفتم اگه اینجوریه واسه شما هم نباید پنالتی میگرفت چون گل نمیشد توپ...
    یادت باشه کلا با خودت مشکل داری!!!

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

عصبانیت مورینیو از خبرنگاران...

اختصاصی انجمن هواداران رِئال مادرید در ایران:

بعد از اعتصاب خبرنگاران در مقابل آیتور کارانکا، مورینیو برای حمایت از دستیار خود سوال خبرنگاران محلی را بی جواب گذاشت...

رابطه ی مورینیو با مطبوعات محلی به هیچ عنوان مطلوب به نظر نمیرسد و این مربی پرتغالی بعد از مساوی 1-1 مقابل بارسلونا در سانتیاگو برنابئو باز هم سوال این خبرنگاران را بدون جواب باقی گذاشت.

بنا بر گزارش Reuters مورینیو به یکی از خبرنگاران با عصبانیت اینگونه گفته است:

"مدیرعامل روزنامه ی آاس شما هستید؟! اگر مدیرعامل روزنامه نیستید به سوال هایتان جواب نخواهم داد زیرا اگر قبول نمیکنید که با دستیار من صحبت کنید پس بنده هم حتما باید با مدیرعامل شما صحبت کنم نه با شخص دیگری."

مورینیو که از صحبت کرد سرباز زده بود جواب سوال دیگری که خبرنگار مطرح کرد را اینگونه پاسخ داد:

"جواب سوال شخصی را که هیچ احترامی برای پونتو پلوتا قائل نیست را نخواهم داد. او با این باشگاه تجربه ی سه بار قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا را دارد و در نبود من برای جواب دادن به سوالات خبرنگاران در کنفرانس مطبوعاتی اختیار کامل را داراست."

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

شما از یک طرف میگید بعد از 10 نفره شدن بازی رئال خوب بود، چون حمله کرد، مخصوصا با اومدن اوزیل. وقتی اوزیل اومد، په په رفت تو پست تخصصی خودش و دیگه مثل قبل درگیر نشد! یعنی در واقع دیگه اون بازی تخریبی رو ازش ندیدم، پس چطور میگید خطا کرد و داور باهاش مدارا کرد؟

ضمن اینکه، اون روی سکه رو هم ببینید! حتی مسی هم روی په په خطا کرد! ضمن اینکه، یه سوال دارم، هیچ کدوم از خطاهای په په در حد خطای (مثلا) پیتر کروچ بود که کارت بگیره؟ په په هیچ وقت (حداقل الان یادم نمیاد ) بازیکنی رو که در حالت خلق موقعیت بود نزد، اکثرا تو میونه ی میدان با ژاوی و اینیستا درگیر بود تا نتونن بازی سازی رو شروع کنن.

نظرات شما درباره مورینیو هم که کاملا معلوم از روی تعصبات منفی هست! وقتی شما بهترین مربی سال رو با قلعه نوعی و دایی مقایسه میکنید که دیگه جای بحثی نمیمونه.

من جایی ندیدم که مورینیو بگه اون صحنه پنالتی نبود! فقط گفت از اینکه همیشه باید 10 نفره بازی کنه خسته شده و به خطای آلوز اشاره کرد. اگر لینکش رو بذارید ممنون میشم.

در مورد صحنه ی ویا، اگه پنالتی رو میگید، که کسی نگفت نبود! منم نمیدونم جناب سینا از رو چه انگیره ای عکساش رو گذاشتن ( واسه چشم تو هم چشمی؟! ) چون کسی نسبت به اون صحنه اعتراضی نداشت. اما در باره صحنه ی مشکوک به پنالتی، من عکساش رو گذاشتم که میتونید ببینید، بازم تاکید میکنم، از اون صحنه ها هست که اگه خدا هم بیاد بگه پنالتی بود/نبود بعضی ها قبول نمیکنن!
    نه عزيز من
    در مورد په په منظورم در طول بازي بود نه بعد از اخراج
    در مورد رفتار داور بعد از اخراج هم بحثش جداي از په په هست

در مورد مورينيو چيزي كه من رو اذيت ميكنه جداي از رفتارش
    نوع حرف زدنش و ايراداتي هست كه به داوري ميگيره
    كه به نظر من شباهت زيادي به فوتبال خودمون داره
    اينكه از اخراج شدن بازيكنانش در برابر بارسا خسته شده به كسي ربط نداره
    اصلا بيانش خيلي غير حرفه ايه و تنها هدفش تاثير گذاشتن روي داورا براي بازيهاي بعديه
    به جاي اينكه از داورا و اخراج بازيكناش ايراد بگيره بايد از روشي كه در مقابل بارسا بازي ميكنه ايراد بگيره
    بازي تخريبي اين عواقب رو هم داره
    خدا كنه اين حرفا روي بازيهاي بعدي تاثير نزاره

اين لينك مصاحبه مورينيو از سايت گل كه دقيقا ميگه پنالتي بارسا خطا نبوده
    کد:
    البته اگر شما تاييد كني اين سايت رو ؟
    ولي در صورت تاييد فكر ميكنم مقايسه مورينيو با قلعه نويي توجيه بشه
    چون فكر ميكنم قلعه نويي هم به اين پنالتي اعتراضي نميكرد

حـــــرفـه ای boy iran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

این همه جنگ جدال برای چی هست

داور باید پیراهن سفید تنش میکرد همین

بهتره تاپیک این دو تیم از هم جدا بشه تا بعضی دوستان کمی خودشون رو خالی کنند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

نه دیگه برادر
    ببین من نگفتم شما گفتم اکثر بارسایی ها شما مگه فقط تنها بارسلونایی موجود تو فروم هستی؟ (نکنه هستی) اگر هم دقت کنی من شخص رو خطاب نکردم همیشه جمع بستم

تحقیر؟ ! بیخیال برادر والا بارسلونا با این همه شور ....بازیکن و...که مینازه بهش اومد در مقابل رئال 10 نفره 1-1 کرد اونقت میگی تحقیر؟ تحقیر این نبود که در مقابل یک تیم 10 نفره 1-0 جلو باشی بعد 1-1 کنند ؟ اونم چه تیمی بارسلونا ...!
    اگر بارسلونا داشت رئال رو تحقیر میکرد چرا بعد از گلی که خورد کاره خواصی نکرد (شاید نتونست در مقابل تیم 10 نفره کاری کنه )

نه دفعه بعد مواظب باش خواستی کسی رو ضایه کنی خودت ضایع نشی جیگر
    خب ببیم پسرم جز من هم 3-4 نفر پستت رو نقل قول کردن گفتن چپکی برداشت کردی یا توهم زدی !

جمع هم با نظرت مخالفه ما برای برد اومده بودیم که با ناداوری و بی دقتی بازیکنهای خودمون بازی مساوی شد ما جلو بودیم نه شما ! که مساوی بشه ما ناراحت میشیم شما خوشحال اگه منطقت چیز دیگه ای میگه کلتو بکوب به دیوار

خودت جواب خودتو دادی بارسا یه یار بیشتر داشت گل مساوی رو خورد باید راضی و خوشحال باشه؟!

باز اومدی یه چیزی بگی ضایه نداریم!! (شاید به قول گرافیکار محاوره ای...) رجوع کن به فرهنگ عمید حرف ض ضایع یا ضائع

آخه بعضی از دوستان چرا مسعود مرادی براشون مهم شده!؟دوست عزیز kasra پنالتی روی ویا خیلی واضح و مشخص بود نیاز به عکس نداره اصلا عکسه که با زاویه نادرست گمراه می کنه شما داری کلیپ اون صحنه رو بزار همه ببینن ویا توپ رو جدا می کنه کاملا هم تعادل داره(در حال خوردن به زمین نیست!) بعد کاسیاس با بی احتیاطی که می کنه میزنش و این خطاست و پنالتی !اکثر کارشناسهای داوری شبکه های معتبر اروپایی هم همین نظرو دارن مسعود مرادی تو همون نود کارشناسی می کنه نظراتشو دیدیم بسه ... در مورد این صحنه دیگه چیزی نگیم!

اما چیزی رو که باید قبول کرد بازی خوب په په بود دیشب فوق العاده پرس میکرد میومد جلو فشار میورد توپ گیری می کرد و بازی تخریبی عالی داشت ولی با همه اینها دو سه موقعیت خیلی خوب برای ویا خلق شد که با بی دقتی محض خرابشون کرد یه پاس به عقب به کاسیاس داد مثل شوت خدیرا دو صحنه هم اصلا نتونست استپ کنه! اگه رونالدو دیرک زد خب ژاوی هم زد!در کل آمار بازو رو دقت نکردم ولی جز کرنر ها و مالکیت توپ تو باقی تفاوت خاصی نبوده...

حالا با این بازی که چیزی نشده لالیگا رو برده بودیم تثبیت شد مهم بازی 4 شنبه ست...

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

نه عزيز من
    در مورد په په منظورم در طول بازي بود نه بعد از اخراج
    در مورد رفتار داور بعد از اخراج هم بحثش جداي از په په هست

در مورد مورينيو چيزي كه من رو اذيت ميكنه جداي از رفتارش
    نوع حرف زدنش و ايراداتي هست كه به داوري ميگيره
    كه به نظر من شباهت زيادي به فوتبال خودمون داره
    اينكه از اخراج شدن بازيكنانش در برابر بارسا خسته شده به كسي ربط نداره
    اصلا بيانش خيلي غير حرفه ايه و تنها هدفش تاثير گذاشتن روي داورا براي بازيهاي بعديه
    به جاي اينكه از داورا و اخراج بازيكناش ايراد بگيره بايد از روشي كه در مقابل بارسا بازي ميكنه ايراد بگيره
    بازي تخريبي اين عواقب رو هم داره
    خدا كنه اين حرفا روي بازيهاي بعدي تاثير نزاره

اين لينك مصاحبه مورينيو از سايت گل كه دقيقا ميگه پنالتي بارسا خطا نبوده
    کد:
    البته اگر شما تاييد كني اين سايت رو ؟
    ولي در صورت تاييد فكر ميكنم مقايسه مورينيو با قلعه نويي توجيه بشه
    چون فكر ميكنم قلعه نويي هم به اين پنالتي اعتراضي نميكرد
    سایت گل؟ نمیخوام چیزی درباره اینکه با تعصب حرف میزنه یا نه بگم، فقط میخوام متن اصلی و کامل این مصاحبه رو بهتون بدم، تا بعد خودتون قضاوت کنید که مورینیو گفت اون صحنه خطا بود یا نه! :

کد:
    تنها اعتراضی که به داور کرد ( و درست بود ) اینه که چطور آلبیول کارت قرمز مستقیم میگیره، اما دنی آلوز حتی یه کارت زرد هم نمیگیره؟!

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

آخه بعضی از دوستان چرا مسعود مرادی براشون مهم شده!؟دوست عزیز kasra پنالتی روی ویا خیلی واضح و مشخص بود نیاز به عکس نداره اصلا عکسه که با زاویه نادرست گمراه می کنه شما داری کلیپ اون صحنه رو بزار همه ببینن ویا توپ رو جدا می کنه کاملا هم تعادل داره(در حال خوردن به زمین نیست!) بعد کاسیاس با بی احتیاطی که می کنه میزنش و این خطاست و پنالتی !اکثر کارشناسهای داوری شبکه های معتبر اروپایی هم همین نظرو دارن مسعود مرادی تو همون نود کارشناسی می کنه نظراتشو دیدیم بسه ... در مورد این صحنه دیگه چیزی نگیم!
    دوست عزیز، این بار سوم هست که میگم: اگه خدا هم بیاد بگه اون صحنه پنالتی بود/نبود بعضی ها بازم قبول نمیکنن!

شما از رو چه نظری میگین پنالتی بود یا نبود؟ من نظر یه کارشناس رو آوردم، عکس هم گذاشتم، نظر غیرتخصصی خودم رو هم گفتم. دوستان اومدن از شبکه های ماهواره ای دیگه نقل کردن که اونا میگن این صحنه پنالتی بود!

این جریان چیزی به غیر از همون بازی چلسی - بارسا هست؟! نصف کارشناسا میگن پنالتی بود، نصف میگن نبود. خوب حالا چی کار کنیم؟

از اون طرف اکثرا میگن آلوز باید اخراج میشد که نشد! تو همین دو سال اخیر، 2 تا از گلای شما به ما آفساید بود (مخصوصا اون گل زلاتان - حالا یکی میگه نبود، باشه!). الان چی کار کنیم؟ فوتبال همینه. خودت به آمار بازی اشاره کردی که همه چی برابر بود، ویا توپ رو خراب کرد، خدیرا هم خراب کرد، ژاوی زد به دیرک، رونالدو هم زد. پس نتیجه در آخر عادلانه بود دیگه...!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •