احتمالا بقیه دوستان هنوز تو شوک هستن و گرم اند متوجه عمق فاجعه نشدن... پیشا پیش پیوستن سرور های LoL به سیستم فیلترینگ ایران رو تسلیت عرض میکنم خدمت تمامی معتادین این بازی (خودمم یکیشونم) و امیدوارم این فراق بعد از انتخابات به پایان برسد.
احتمالا بقیه دوستان هنوز تو شوک هستن و گرم اند متوجه عمق فاجعه نشدن... پیشا پیش پیوستن سرور های LoL به سیستم فیلترینگ ایران رو تسلیت عرض میکنم خدمت تمامی معتادین این بازی (خودمم یکیشونم) و امیدوارم این فراق بعد از انتخابات به پایان برسد.
همه نوبن تو آخرشی
این مشکل همه هست
همیشه بقیه میرینن تو بازی ولی تو فکرمیکنی خودت بهترینی![]()
فیلتر نکردن با چنتا روش مختلف رفتم همشون همون بود ولی مشکل واسه ایرانیاس فقط دیگه نمیدونم چیه موضوع
مشکل عجیب !؟! مال https احتمال واقعا تو این چند روز گند ززده به بازیمون .......
یکی از ایرانی ها ساکن ارمنستانه صحبت میکردم گفت اونور هم 2 روز اینجوری شده بود بعد درست شد میگفت ریوت داره سرور هاشو تنظیم میکنه با لوکیشن ما که نفهمیدیم یعنی چی ولی دیگه خیالتون راحت نه ما اونارو تحریم کردیم نه اونا مارو به زودی درست میشه ایشالا
امیدوارم داخلی نباشه چون الان تمام سرویس جدید https کیرو .... همه بستن..
یکی از ایرانی ها ساکن ارمنستانه صحبت میکردم گفت اونور هم 2 روز اینجوری شده بود بعد درست شد میگفت ریوت داره سرور هاشو تنظیم میکنه با لوکیشن ما که نفهمیدیم یعنی چی ولی دیگه خیالتون راحت نه ما اونارو تحریم کردیم نه اونا مارو به زودی درست میشه ایشالا
پ.ن: udp زدن بستن و این مشکل به همین مربط هر چند دقیه Dc میشه مثل کیرو ........ موضوع وخیم شد فتحه
Last edited by Fusi0n; 04-05-2013 at 22:51.
در مورد لاگین نشدن با برنامه های چـیــز لاگین کنید بعد برنامه رو ببندید و وارد بازی بشید.
نمیشه لاگ این کرد . من دیروز صبح یه دست بازی کردم رفتم دانشگاه . بعد از ظهر که برگشتم بازی کنم دیگه همش میزنه attempting to reconnect
تازه تو بازی wartune هم دیگه نمیتونم برم . به محض اینکه لاگ این میکنم میزنه network connection was lost
به شاتل زنگ زدم گفت از سمت دیتای مخابرات روی برخی سایت ها و سیستم ها دچار مشکل هستیم .دیگه با زبون بی زبونی گفت که قطعه دیگه .
با برنامه های چیز نمیشه چون این برنامه های چیز هم دچار قطعی شدن . چند ثانیه پینگ داره چند ثانیه پینگ نداره
Last edited by Mohaddi; 05-05-2013 at 07:33.
مثل اینکه این سیستم سیلترینگ جدید ، ارتباطاتی که به سمت سرور های خارجی باشه و بیش از چند ثانیه یا دقیقه طول بکشه رو قطع میکنه ... واقعا برای دولتی که به واسطه ارسال اطلاعات از طریق اینترنت ماهیتش به خطر میفته متاسفم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)