وقتی که خواستم آپلود کنم این رو آورد :
Upload speed: 369 KB/Sec
Time remaining: 8 minutes 32 seconds
میخواستم ببینم اینکه از حجم سرویسم کم نمیکنه ؟
وقتی که خواستم آپلود کنم این رو آورد :
Upload speed: 369 KB/Sec
Time remaining: 8 minutes 32 seconds
میخواستم ببینم اینکه از حجم سرویسم کم نمیکنه ؟
یعنی شما اینترنتت 369 کیلوبایت سرعت داره؟نه برادر چیزی کم نمیکنه
راستی من دیشب تا 3 بیدار موندم و زدم کلی فایل 3 تا 3 تا دانلود بشه
بعدش صبح که بیدار شدم دیدم کامپیوتر خاموش شده و بعد از اینکه روشنش کردم دیدم همون 3 تا فایل اولی فقط 50 درصدشون دانلود شده !!!!!! یعنی فقط چیزی حدود 150 مگ دانلود شده بود !
به نظرتون مشکل چی بوده ؟ که اینطوری شده ؟ برای چی کامپیوتر خاموش شده ؟
من فکر میکنم سرور مدیافایر یا هر چی هست یا ای دی اس ال مشکل پیدا کرده و آی دی ام اومده چند بار چک کرده دیده دانلود نمیشه.از اون جایی که (اگه) شما تنظیم کرده باشید بعد از دانلود خاموش کنه شاید شاید اینجوری شده!!
من مثلا لینک راپید شیرو میذارم روزانه حدود 50-60 دانلود میکنه شبانه هم حدود 20-30 ولی وقتی 7-8 تا لینک با هم میذارم نرم افزار نمایش سرعت هم دارم که نشون میده دانلود چسبیده به 220 و اپلود هم 7-8 کیلو
اینترنت خودم هم 128 هست
من چند منطقه مختلف اصفهان صبانت گرفتم همش همین طوری بوده
شبایی که از سرورای قوی میذارم بیشتر از 3 گیگ دانلود میکنه البته 3بار توی شب قطع میشه یکی ساعت 4 یکی 5 یکی 6 // لینکاتون حتما باید ریزوم داشته باشن و با یه idm دانلود کنید که بعد از قطعی نرم افزار کارشو ادامه بده
من چند تا سری کامل سریال باش دانلود کردم تقریبا شبی یک فصل از یک سریال![]()
یعنی اگه شبا 4الی 5 تا فایل را بذاریم برای دانلود شبا سرعت بیشتر میشه تا یکی؟
مال من کلا پایینه.لینک پرسرعته!
خوش به حالت.خوب استفاده کن.دووم نداره!![]()
من 5-6 ساله شبانه اینطوری استفاده میکنم اون موقع بالا ترین سرعت شبانه 60 تا بود بعد شد حدود 100 تا الانم 2-3 سالیه روی 220 هست! احتمالا شما نمیدونید چطور باید استفاده کنید! من چند تا هارد 500 با این شبانه پر کردم
البته دو سه ماهی بود شبا فقط با چی چی ان سرعت میرفت روی 220 ولی الان دوباره درست شده![]()
من به زور اگر بتونم شبی 200 مگ از ساعت 3 تا 7 با لینک مستقیم و سرور پرسرعت دانلود کنم هنر کردم
---------- Post added at 04:09 PM ---------- Previous post was at 04:07 PM ----------
همه کارها به این ختم میشه که شرکت سود بیشتر ببره ! ماهم خوشحال میشیم شرکت صبانت موفق باشه اما نه به هر قیمتی اینکه یه سری یوزر را راضی نگه داره و یه سری را مثل الان جون به لب کنه نهایت نامردیه
اگه یک فایل رو بذارید دانلود همینطوریه ولی اگه 7-8 تا لینکو با هم بذارید دانلود هر کدومو با 20-30 تا دانلود میکنه یعنی جمعا 220 کیلومن به زور اگر بتونم شبی 200 مگ از ساعت 3 تا 7 با لینک مستقیم و سرور پرسرعت دانلود کنم هنر کردم
لطفا این روش رو تست کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)