تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 353 از 827 اولاول ... 253303343349350351352353354355356357363403453 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,521 به 3,530 از 8267

نام تاپيک: تاپیک جامع >> هارد اکسترنال <<

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

اقا من هارد باز کردم
    ولی شکلش با اونی که شما گزاشتید فرق میکنه

اصلان تبدیل ساتا نداره

حالا چطوری بدون باکس وصل کنم به pc???

---------- Post added at 03:28 PM ---------- Previous post was at 03:27 PM ----------

western my password 500 gig usb2

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

اقا من هارد را با برنامه اکرونیک فرمت کردم و به پارتیشن 100 گیگ فت 32 تبدیل کردم

داخل PC هارد را به خئبی شناخت و کار کرد و حتی کپی پیس کردم

ولی وقتی وصل میکنم به ----- .....----- هم میشناسه ولی تا دکمه رکورد را میزنم ----- هنگ میکنه و خاموش میشه

به نظر شما مشکل از USB هست

ایا با یه هاب USB مشکل حل میشه؟؟؟

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اقا من هارد باز کردم
    ولی شکلش با اونی که شما گزاشتید فرق میکنه

اصلان تبدیل ساتا نداره

حالا چطوری بدون باکس وصل کنم به pc???

---------- Post added at 03:28 PM ---------- Previous post was at 03:27 PM ----------

western my password 500 gig usb2
    پس هاردتون دارای فناوری usb on-board هست که برای فشرده و کوچکتر کردن سایز هارد طراحی شده که اگر اینطور باشه شما نمیتونید تبدیل رو عوض کنید یا به بصورت ساتا به PC یا لپتاپ وصل کنید .

اقا من هارد را با برنامه اکرونیک فرمت کردم و به پارتیشن 100 گیگ فت 32 تبدیل کردم

داخل PC هارد را به خئبی شناخت و کار کرد و حتی کپی پیس کردم

ولی وقتی وصل میکنم به ----- .....----- هم میشناسه ولی تا دکمه رکورد را میزنم ----- هنگ میکنه و خاموش میشه

به نظر شما مشکل از USB هست

ایا با یه هاب USB مشکل حل میشه؟؟؟
    این کدوم هارده ؟؟ همین western my password 500 gig usb2 هست که در پست بالایی گزاشتید یا یه هارد دیگست ؟؟؟
    با توجه به اینکه در PC به خوبی کار میکنه و حتی میتونین copy paste هم بکنید و توسط ----- هم شناسایی شده بعید میدونم مشکل از usb باشه و استفاده از هاب USB هم تاثیری نخواهد داشت . پیشنهادم اینه که دفترچه راهنمای ----- رو مطالعه کنید .

4. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام

دوستان این دو مدل هارد اکسترنال سیگیت فرقشون چیه؟

My passport essensial se و Elements se

میدونم که دومی 70 گرم وزنش بیشتره ولی بنظرم قشنگتر هستش چون باکسش مات است. آیا فرقی از لحاظ سرعت نوشتن و خواندن داده و یا کیفیت با هم دارند؟

با تشکر

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

دوستان این دو مدل هارد اکسترنال سیگیت فرقشون چیه؟

My passport essensial se و Elements se

میدونم که دومی 70 گرم وزنش بیشتره ولی بنظرم قشنگتر هستش چون باکسش مات است. آیا فرقی از لحاظ سرعت نوشتن و خواندن داده و یا کیفیت با هم دارند؟

با تشکر
    سلام
    دو مدلی که شما گفتید وسترن هستند ، نه سیگیت !!!
    مهمترین تفاوتی که دارند عدم وجود نرم افزار WD smartware در مدل المنت و در نتیجه عدم قابلیت بکاپ گیری اتوماتیک و همچنین عدم قابلیت رمزنگاری و قفل کردن هارد هست .

از لحاظ سرعت با توجه به اینکه هر دو از هارد اینترنال وسترن مدل WD Scorpio Blue استفاده شده فکر نکنم فرق چندانی از لحاظ سرعت داشته باشه مشروط بر اینکه هر دو دارای اینترفیس usb3 باشه .

نکته : هاردهای سری passport مدت زمان بیشتری گارانتی دارند نسبت به مدلهای element (فکر کنم اولی دو سال و دومی یکسال گارانتی یاشه)

7. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام
    دو مدلی که شما گفتید وسترن هستند ، نه سیگیت !!!
    مهمترین تفاوتی که دارند عدم وجود نرم افزار WD smartware در مدل المنت و در نتیجه عدم قابلیت بکاپ گیری اتوماتیک و همچنین عدم قابلیت رمزنگاری و قفل کردن هارد هست .

از لحاظ سرعت با توجه به اینکه هر دو از هارد اینترنال وسترن مدل WD Scorpio Blue استفاده شده فکر نکنم فرق چندانی از لحاظ سرعت داشته باشه مشروط بر اینکه هر دو دارای اینترفیس usb3 باشه .

نکته : هاردهای سری passport مدت زمان بیشتری گارانتی دارند نسبت به مدلهای element (فکر کنم اولی دو سال و دومی یکسال گارانتی یاشه)
    ممنون دوست عزیز بله من اشتباه کردم وسترن هستش.

این نرم افزارها کاربرد آن چنانی بنظرم ندارند و میشه رو دومی هم نرم افزارهای مشابه را نصب کرد؟! نمیدونم این حرف درست هست یا نه؟

هر دو دارای اینترفیس usb3 هستند و هر دو، دو سال گارانتی دارند اولی از سازگارارقام و دومی از آواژنگ

من بخاطر ظاهرش المنت را تریجیح میدم حالا در کل بنظرتون کدام را بگیرم؟

با تشکر
    Last edited by soheil.m; 22-01-2012 at 20:32.

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون دوست عزیز بله من اشتباه کردم وسترن هستش.

این نرم افزارها کاربرد آن چنانی بنظرم ندارند و میشه رو دومی هم نرم افزارهای مشابه را نصب کرد؟! نمیدونم این حرف درست هست یا نه؟

هر دو دارای اینترفیس usb3 هستند و هر دو، دو سال گارانتی دارند اولی از سازگارارقام و دومی از آواژنگ

من بخاطر ظاهرش المنت را تریجیح میدم حالا در کل بنظرتون کدام را بگیرم؟

با تشکر
    روی مدل المنت هم میتونید نرم افزارهای مشابه رو نصب کنید ، اما در مورد قفل گذاری تفاوت مدل essential نسبت به مدل دومی این هست که در مدل essential این قابلیت قفل گذاری بصورت سخت افزاری هست بعبارت دیگر تا زمانیکه هارد lock باشد در my computer ظرفیت آن صفر نشان خواهد داد و حتی نمیتوان آنرا فرمت کرد ولی در مدل المنت چنین قابلیتی وجود نخواهد داشت . در هر حال اگر مدل المنت رو پسندیدید میتونید بخرید و مشکلی هم ندارند .

10. 3 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

سلام
    من یه هارد اکسترنال ADATA CLASSIC CH11 خریدم اما سرعتش خیلی پاینه در USB 20-25 و USB3 27-40 این عادیه یا مشکل داره؟
    دوم شما چه مارکی و چه مدلی را پیشنهاد می کنید من برای کارهای عکاسی می خواهم
    با تشکر

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    من یه هارد اکسترنال ADATA CLASSIC CH11 خریدم اما سرعتش خیلی پاینه در USB 20-25 و USB3 27-40 این عادیه یا مشکل داره؟
    دوم شما چه مارکی و چه مدلی را پیشنهاد می کنید من برای کارهای عکاسی می خواهم
    با تشکر
    سلام
    سرعت usb3 هارد شما خيلي پايين هست . البته پيشنهادم اينه كه براي تست سرعت به تاپيك زير مراجعه كنيد .

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

البته پايين بودن سرعت ترانسفر ديتا نميتونه فقط به خاطر هارد باشه و ممكنه علت از لپتاپ يا pc شما باشه .

در مورد خريد هارد هم دو پيشنهاد ميدم .

1. انتخاب اول [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] كه يكترابايت هست و usb3 دارد و قيمت حدودي آن 230 هزارتومن هست .

2. انتخاب دوم هم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست كه از 320 گيگ الي 1.5 ترابايت موجوده كه با توجه به نوع كارتريجي كه همراه هارد فروخته ميشه يا usb3 هست يا usb2 پس قبل از خريد دقت بفرماييد . بعبارت ديگر انهاي هاردهاي سيگيت سري goflex قابل جدا شدن هست مثل عكس زير كه ميتونيد انواع كارتريج مثل esata و usb2 و usb3 و firewire رو نصب كنيد .

13. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

ممون دوست گرامی
    مدل اول که وسترن هستش اگه مشخصاتش را بفرمایید ار جمله دور هارد-- گارانتی--نرمافزار همراه --سریال
    و همچنین ایا از این مدل بالاتر هم موجوده؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •