تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 353 از 421 اولاول ... 253303343349350351352353354355356357363403 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,521 به 3,530 از 4206

نام تاپيک: تجربه خرید Dell Inspiron N5010

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

بعضی وقتها که لپتاپ رو روشن میکنم فنش کار نمیکنه.و بعداز 30 ثانیه خاموش میشه.!!!!!چون داغ میکنه.
    گاهی این طوری میشه.!!!!

داره خودمونی میشه naseresmaeily's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

بعضی وقتها که لپتاپ رو روشن میکنم فنش کار نمیکنه.و بعداز 30 ثانیه خاموش میشه.!!!!!چون داغ میکنه.
    گاهی این طوری میشه.!!!!
    دوست عزیز حتما لپ تاپت را به یه تعمیرکار ماهر نشون بده...خیلی خطرناکه
    -
    راستی کسی هست که فن لپ تاپش را عوض کرده باشه..؟ مال من خیلی صدا داره -البته خیلی که نه ولی ایسر که داشتم صداش یک دهم این بود...

داره خودمونی میشه amir69_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام اگر میشه من را راهنمایی کنید
    من از روزی که 5010 را خریدم فکر میکردم دستگاهم ویرلس داره ولی جدیدا فهمیدم نداره چون مال دوستم بدون هیچ درایوری میشناسه وایرلس دانشگاه را ولی مال من حتی اصلا وجود وایرلس را در خودش نمیشناسه اگر میشه کمک کنید یعنی میشه که اصلا نداشته باشه آخه دکمش را داره سیستم هم این هست
    Corei5.550v.4ram.320.win7 64 bit

اگه نباشه جاش خالی می مونه sina.belyad's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Rasht

پيش فرض

سلام اگر میشه من را راهنمایی کنید
    من از روزی که 5010 را خریدم فکر میکردم دستگاهم ویرلس داره ولی جدیدا فهمیدم نداره چون مال دوستم بدون هیچ درایوری میشناسه وایرلس دانشگاه را ولی مال من حتی اصلا وجود وایرلس را در خودش نمیشناسه اگر میشه کمک کنید یعنی میشه که اصلا نداشته باشه آخه دکمش را داره سیستم هم این هست
    Corei5.550v.4ram.320.win7 64 bit

سلام عزیز
    شما درایور وایرلس رو نصب کن اونوقت دکمش کار می افته.بعد نصب بهت شبکه های در دسترس رو هم نشون می ده.
    شاید دوستت وقتی داشته لپ تاپشو می خریده ، همراه با ویندوزو درایورا خریده.دلیل نمی شه که.
    شما درایور رو نصب کن و از وایرلست لذت ببر.من همین الان دارم از وایرلس دانشگاه استفاده می کنم و این پست رو می فرستم.

داره خودمونی میشه amir69_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

همین دیگه هر درایوری را که میزنم میگه اصلا چنین دستگاهی روی سیستم شما وجود ندارد منم میدونم اگر درایور نصب بشه میشناسه بدبختی من این هست اصلا حتی توی DIVICE MANAGER هم چیزی به نام وایرلس وجود ندارد من که دیگه واقعا موندم چیکار کنم در ضمن همه ی درایور های این لبتاپ روی سایت DELL را دانلود کردم ولی هیچ کدوم جواب نداد

داره خودمونی میشه soheiloooooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

همین دیگه هر درایوری را که میزنم میگه اصلا چنین دستگاهی روی سیستم شما وجود ندارد منم میدونم اگر درایور نصب بشه میشناسه بدبختی من این هست اصلا حتی توی DIVICE MANAGER هم چیزی به نام وایرلس وجود ندارد من که دیگه واقعا موندم چیکار کنم در ضمن همه ی درایور های این لبتاپ روی سایت DELL را دانلود کردم ولی هیچ کدوم جواب نداد
    ویندوزت 32 هست یا 64؟این لینک رو برای دانلود درایورت میفرستم.خودت سیستم عامل رو انتخاب کن و دانلود کن.در ضمن مدل وایرلس شما intel proset wireless n 1000 هستش.جای دیگه هم خواستی سرچ کنی با این کیورد سرچ کن عزیزم اما بهترین پیشنهاد همین سایت intel هست که برات میفرستم
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

7. این کاربر از soheiloooooo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ali_disslove's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

دوستان سلام

من چند تا سوال داشتم:

1-من در حین اینکه روشنه اگه جابجاش کنم یا به صورت کج روی پام بزارم مشکلی برا خودش و هاردش پیش نمیاد ؟

2-یکی بهم گفت باید اولین بار که روشنش میکردی از ویندوزش بکاپ میگرفتی -راست میگه ؟اشکال داره همون ویندوز غیر اورجینال روش بریزم ؟چه جوری بکاپ بگیرم ؟

3- یه نرم افزار نشان دهنده دما ریختم روش اینا دماها رو زد
    THM 50 c

intel sandy bridge 50 c
    core 1 47c
    hd: 42 c

gpu: 48c

wear level 1%
    charge battery 35%

به نظرتون نرماله ؟

4- چرا صفحه کلیدش حروف فارسی رو نداره ؟نمیشه یه جوری بهش اضافه کرد ؟خیلی سخته تایپ فارسی باهاش

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

دوستان سلام

من چند تا سوال داشتم:

1-من در حین اینکه روشنه اگه جابجاش کنم یا به صورت کج روی پام بزارم مشکلی برا خودش و هاردش پیش نمیاد ؟

2-یکی بهم گفت باید اولین بار که روشنش میکردی از ویندوزش بکاپ میگرفتی -راست میگه ؟اشکال داره همون ویندوز غیر اورجینال روش بریزم ؟چه جوری بکاپ بگیرم ؟

3- یه نرم افزار نشان دهنده دما ریختم روش اینا دماها رو زد
    THM 50 c

intel sandy bridge 50 c
    core 1 47c
    hd: 42 c

gpu: 48c

wear level 1%
    charge battery 35%

به نظرتون نرماله ؟

4- چرا صفحه کلیدش حروف فارسی رو نداره ؟نمیشه یه جوری بهش اضافه کرد ؟خیلی سخته تایپ فارسی باهاش
    سلام دوست عزیز

1-نه مشکلی نداره.هارد لپتاپ با pc فرق داره.ولی هنگام روشن بودن ضربه نخوره

2-اون اول اگه backup میگرفتی بهتر بود.ولی چندان فرقی نداره.شما 1 ویندوز خوب با کرک نصب کن.درایورا رو هم همرو نصب کن.بعد 1 backup بگیر.نرم افزار backup هم زیاده.مثل norton ghost

3-نرم افزارهای نشون دهنده دما معمولا درست دمارو نشون نمیدن.اگر cpu شما در حالت نرمال نوشته 47درجه که اشتباست.چون این cpu ها 32nm هستن و درجه حرارتشون از این کمتره.

4-میتونی از این برچسب های حروف فارسی مخصوص کیبورد هست بگیری

10. این کاربر از amin4562 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ali_disslove's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

سلام دوست عزیز

1-نه مشکلی نداره.هارد لپتاپ با pc فرق داره.ولی هنگام روشن بودن ضربه نخوره

2-اون اول اگه backup میگرفتی بهتر بود.ولی چندان فرقی نداره.شما 1 ویندوز خوب با کرک نصب کن.درایورا رو هم همرو نصب کن.بعد 1 backup بگیر.نرم افزار backup هم زیاده.مثل norton ghost

3-نرم افزارهای نشون دهنده دما معمولا درست دمارو نشون نمیدن.اگر cpu شما در حالت نرمال نوشته 47درجه که اشتباست.چون این cpu ها 32nm هستن و درجه حرارتشون از این کمتره.

4-میتونی از این برچسب های حروف فارسی مخصوص کیبورد هست بگیری

ممنون از پاسخ خوبتون

بله د ر حالت نرمال همینو زده اما همین نرم افزارو من روی کامپیوتر خودم نصب کردم خیلی کم میزنه (36 درجه) اسمش cpuid hwmobitor هست که آیکونش قرمزه

یعنی برا کامپیوتر درست میزنه و لپتاب اشتباه؟

2- وقتی میزنم توی شارژ باید دکمه ای بزنم که از باطری استفاده نکنه ؟یا هر وقت به برق زدم خودش از برق استفاده میکنه ؟

3- میخوام باطریش به این زودیا خراب نشه چی کار کنم ؟مثلا باطری رو 80% هست میزنم تو برقو استفاده میکنم این خودش شارژ میشه دوباره سری بعد همین طور-هی شارژ میشه مشکلی نداره ؟یعنی میخوام مثل گوشیم بزارم باطری لاو که داد شارژش کنم که بیشتر عمر کنه

4- راستی باطریش چند قیمته ؟و عین باطری خودشه یا اگه خراب شد دیگه به خوبی باطری خودش گیر نمیاد ؟معمولا یه باری چند وقت کار میکنه؟

5-اگه شبها تا صبح بزارم دانلود کنه یا اینکه روزی 3-4 ساعت باهاش بازی سنگین بکنم مشکلی داره یا کلا لپتاب واسه این کارا نیستو عمرش کم میشه ؟

6- من چون تازه خریدم و لپتاب نداشتم ممنون میشم کلا بهم بگید چه مرقبت هایی نسبت به کامپیوتر های معمولی لازمه انجام بدم ؟

آخر فروم باز vahid78's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    yazd.php

پيش فرض

دوستان تورو خدا یه درایور واسه وایرلس این مدل بدین، من هر درایوری با هر برنامه جستجو و دانلود کردم ولی نصب نمیشه ...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •