تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: داوطلب کدام رشته در کنکور 90 هستید؟

راي دهنده
368. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ریاضی

238 64.67%
  • تجربی

91 24.73%
  • انسانی

26 7.07%
  • هنر

13 3.53%
صفحه 353 از 515 اولاول ... 253303343349350351352353354355356357363403453 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,521 به 3,530 از 5146

نام تاپيک: ✔ کــنــکــور 90 ؛ مشاوره ، برنامه ریزی ، شیوه های برتر

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان من هم متولد نیمه دوم 69 هستم پشت کنکور نموندم سال اول قبول شدم (کنکور 89) الان ترم دوم هستم میخواستم بدونم کلا تا ترم چندم میتونم کنکور مجدد شرکت کنم؟
    اگه دانشگاه دولتی قبول شدی که دیگه هیچی ( حق شرکت مجدد نداری)

اگه دانشگاه آزاد قبول شدی هر وقت اراده کنی ( تا قبل از فارغ التحصیلی که مجبور نشی بری سربازی) می تونی شرکت کنی

دانشگاه غیرانتفاعی و پیام نور و... رو دقیقا نمی دونم ولی فکر کنم بازم بتونی شرکت کنی

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

پ ن : تو کتاب پیش و اون درسی که درباره مولاناست یه جایی نوشته که مولانا هیچ وقت به خاطر اتفاقات خوشایند زیاد خوشحال نمیشد و هیچ وقت هم به خاطر اتفاقات بد زیاد ناراحت نمیشد و...
    اگه یه نفر پاراگراف کاملشو برا من بذاره ممنون میشم
    ( منتها چون زیاد به این تاپیک مربوط نیست اگه تو پروفایل بذارین بهتره)

اگه نباشه جاش خالی می مونه lohrasbi's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

اين قضيه سربازي چيه؟ الان شهريور 72 ميتونه كنكور بده سال بعد؟
    ممنون.
    پس از پیگیری هایی که توسط اینجانب (خودمو میگم!!!) به عمل آمد، مشخص شد که:
    1. بچه های پیش که نیمه اولی هستن (متولدین فروردین تا آخرشهریور 72) میتونن با خیال راحت پشت کنکور بمونن.
    2. بچه های پیش که نیمه دومی هستن (متولد مهر تا آخراسفند 71) بازم میتونن پشت کنکور بمونن، با این تفاوت که نیمه دومی ها باید دفترچه خدمت رو ارسال کنن.

درباره ی این قضیه ، اخیرا هیچ قانون جدیدی هم نیومده.

(البته اینم بگم که من اینا رو گفتم که همینجوری دور هم باشیم! طبق تجربیات چندین و چند ساله ی من (!!!) پشت کنکور موندن بدرد نمیخوره و فقط یکسال وقت تلف کردنه. با همین 40 روز خوندن آدم میتونه رتبه 1 بیاره!!! راستی نمیدونم من چرا انقد با مزه شدم)

3. 2 کاربر از lohrasbi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

داوطلبان کنکور 90 توجه کنن
    پیش بینی میشه شیمی امسال بسیار سخت تر از سال های گذشته باشه.
    خودتون رو آماده کنید (درصد پایین زدید افسرده نشید سر جلسه)
    با آرزوی موفقیت

داره خودمونی میشه lifepatogh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

داوطلبان کنکور 90 توجه کنن
    پیش بینی میشه شیمی امسال بسیار سخت تر از سال های گذشته باشه.
    خودتون رو آماده کنید (درصد پایین زدید افسرده نشید سر جلسه)
    با آرزوی موفقیت
    سلام دوست عزیز ازکجااینقدرمطمئنی؟؟؟؟؟؟؟؟ منو به استرس انداختی

اگه نباشه جاش خالی می مونه mineworld's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    under the rain

پيش فرض

ببینید یکی به من گفت برید از پلیس + (چند بود؟! 20 30 دقیق یادم نیست..حالا!) بپرسید که من با این تاریخ تولد ( نمونتا مال خودم شهریور 72 ) میتونیم سال دیگه کنکور بدیم ؟ میخواستم برم من اما یکی از دوستان 89 با هزار تا قسم و .. گفت نیمه اولیا 72 میتونن بمونن ..

دلیلش این بود که:

چنتا از دوستاش رو بهم معرفی کرد که نیمه اول 71 بودن و الان دارن تو 90 شرکت میکنن . بعد دو سه تا دیگه رو بهم نشون داد که خودشون رو انداخته بودن چونکه نیمه دوم 71 بودن

درحاشیه متولدین گرام 72 :

حالا خیلی مهم نیست . فوقش اینکه که من با eshghe abi دو نفری میریم سربازی حالا اگه وحیدم دلش خواست میتونه با ما بیاد !! بعد یه مدت کوتاه! برمیگریدم و کنکور میدیم به همین سادگی ... بد میگم بگو بد میگی ؟! ... اصلا میدونید این کار چقدر خوبه ؟!!! بعد سربازی دیگه هیچ دغدغه ای نداریم و راحت کنکور رو میترکونیم ترکوندنی !

نارحت که نشدید این یه ازمون بود : ازومون ارزیابی استانه تحمل فرد قبل از ترکیدن .... بــرای اطلاعات بیشتر نمایش فقط برای اعضا لطفا ثبت نام کنید !!!!!!! . با تشکر مرکز سنجش و امور ارزشیابی تحملی اشخاص زیر نظر هسته مدیریت mineworld !!

7. این کاربر از mineworld بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    under the rain

پيش فرض

امروز خداییش ادبیات باحال بود. البته به توصیه دوستان مخصوصا mineworld دو تا نمونه سوال خوندم و رفتم سر جلسه و دیدم که چقدر کپی سالهای قبل می دن. البته سوالات جدیدی هم داشت که کلا خیلی خوب و استاندارد بود.
    ببین وحید ما که با هم اینا رو نداریم . تو 20 بگیری انگار من گرفتم (این معدله برای samba هم صدق میکنه ) . اما نظر به اینکه من خیلی خوب ادبیات رو نخونده بودم نرفتم سر جلسه و گذاشتم واسه جبرانی دوم یعنی یکی مانده به اخرین روز بهار برای جبرانی ادبیات 2 . اما در مورد فیزیک : مرتیکه نفهم عوضی دیدید چه جوری سوال طرح کرده بود ؟ سوال 3 که حالمون رو گرفت یا سوال 6 که اصلا نتونستم درک کنم سوال چی میخواد یا سوال 12 که .. . یعنی از حوزه که اومدم بیرون داشتم دیونه میشدوم اخه بگو بیشعور اشغال (فقط برای اینکه مراعات فروم رو بکنم بعضی چیزا رو نمیگم) برو سوال کنکور و المپیاد بیار اگه میخوای سوالا رو سخت کنی نه اینکه کاری کنی ما سوالا رو نفهیم . اخه بیچوندن داریم تا بیچوندن . حیف که نیمشه واسه سایتشون نظر گذاشت واگرنه میگفتم نابشر اخه میخوای خودتو به رخ زنت بکشی ما رو سننه . مرد نیستی اگه مرد بودی میفهمیدی که این رسمش نیست . اصلا به خاطر همین امتحان فیزیک بود که ادبیات رو گذاشتم واسه تیر ... یعنی باورکنید هیچ جوری واسه قابل توجیه نبود 13 تا امتحان بررسی کنی کتاب اندیشه سازان رو بخونی بعد یه جوری سوال طرح بشه که ....
    Last edited by mineworld; 19-05-2011 at 18:25.

9. 2 کاربر از mineworld بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    under the rain

پيش فرض تعيين ميزان تأثير سوابق تحصيلي در کنکورهاي 91 و 92

سازمان سنجش آموزش کشور اعلام کرد: کارگروه حذف کنکور مصوبه اي درخصوص ميزان درصد سوابق تحصيلي براي سالهاي 91 تا 92 نداشته و لذا ميزان تأثير سوابق تحصيلي در کنکورهاي 91 و 92 هنوز تعيين نشده است. سازمان سنجش آموزش کشور به اطلاع کليه داوطلبان آزمون سراسري سال جاري و سالهاي آتي مي رساند براساس قانون پذيرش دانشجو مصوب 1386 مجلس شوراي اسلامي تصميم گيري درخصوص هر نوع تغييري اعم از افزايش يا کاهش درصد تأثير سوابق تحصيلي، تغيير نوع درس و ... به عهده کارگروه ماده 4 متشکل از وزراي علوم، تحقيقات و فناوري (رئيس کارگروه)، بهداشت، درمان و آموزش پزشکي، آموزش و پرورش، رئيس دانشگاه آزاد اسلامي و رئيس سازمان سنجش آموزش کشور (دبير کارگروه) است.
    باتوجه به مصوبه کارگروه تنها مرجع اطلاع رساني در اين خصوص دبير کارگروه است لذا به اطلاع کليه داوطلبان مي رساند کارگروه مصوبه اي درخصوص ميزان درصد سوابق تحصيلي براي سالهاي 91 تا 92 نداشته است.
    بديهي است هرگونه مصوبه جديد از طريق سازمان سنجش آموزش کشور بصورت رسمي از طريق جرايد، پيک سنجش و سايت سازمان به اطلاع داوطلبان خواهد رسيد. منبع : سایت گزینه 2

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام دوست عزیز ازکجااینقدرمطمئنی؟؟؟؟؟؟؟؟ منو به استرس انداختی
    سلام بر شما
    هیچ جایی در پستم ننوشتم که مطمئن هستم ولی به احتمال زیاد سوالات شیمی سخت طرح خواهند شد و درصد ها به نسبت پایین خواهد بود.
    البته سخت بودن سوالات به هیچ وجه نباید موجب ایجاد استرس بشه(سوالات برای همه سخت خواهد بود) فقط باید سعی کنید سطح شیمی تان را بالا ببرید.
    اگر میخواهید درصد بالا کسب کنید باید طوری کار کنید که سوالات کنکورهای قبل برایتان ساده باشد.

با آرزوی موفقیت برای همه

پروفشنال fmps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

سلام بر شما
    هیچ جایی در پستم ننوشتم که مطمئن هستم ولی به احتمال زیاد سوالات شیمی سخت طرح خواهند شد و درصد ها به نسبت پایین خواهد بود.
    البته سخت بودن سوالات به هیچ وجه نباید موجب ایجاد استرس بشه(سوالات برای همه سخت خواهد بود) فقط باید سعی کنید سطح شیمی تان را بالا ببرید.
    اگر میخواهید درصد بالا کسب کنید باید طوری کار کنید که سوالات کنکورهای قبل برایتان ساده باشد.

با آرزوی موفقیت برای همه
    آخه باید یه دلیلی واسه این حرفتون باشه دیگه؟؟؟؟؟؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه lohrasbi's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

آخه باید یه دلیلی واسه این حرفتون باشه دیگه؟؟؟؟؟؟؟؟
    لابد استدلالشون اینه که پارسال ریاضی و فیزیک سخت بوده، پس امسال شیمی سخت میشه، یا مثلا اینکه چند ساله سوالات شیمی یکنواخت شده پس امسال سخت میشه یا .... .
    میخوام بگم که خفن ترین معلمای همه ی درس ها هم با این اطمینان نمیان بگن امسال سوالا آسون میشه یا سخت.
    معمولا معلمای حرفه ای و با تجربه، میگن که شما خودتون رو برای هر نوع سوال آماده کنید و اگه سخت شد، نگران نباشید ، چون واسه همه سخته. همین!

14. 8 کاربر از lohrasbi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •