این که مال دانلود افلاینه که بحثش جداست
این که مال دانلود افلاینه که بحثش جداست
ما خیلی وقته داریم میگیمفکر میکنم ساعت دانلود رایگان رو 1 ساعت اضافه کردند
دوستان کسی خبری در این زمینه نداره که ساعات دانلود رایگان افزایش پیدا کرده یا نه ؟ چون اونطور که تو گزارشات دانلود اومده تا ساعت 7 رو جز ساعات رایگان حساب کرده
ساعت 6 تا 7 هم رایگان گذاشتن ولی بعضا یه موقع هایی بازی درمیارن و و مثلا از 6 و نیم به بعد میزارن به حساب اکانتت
حالا یکی سوالای منو جواب بده لطفا
2 تا سوال داشتم
یکی اینکه این حجم 3 گیگ که 3 گیگ هم رایگان میدن رو باید چطور بخریم؟ من رفتم سایت اصلا توی قسمت شارژ اشتراک نبود
بعد سرویس نامحدود 128 سرعتش چه جوریاس؟ ارزش داره بگیرم؟3 ماه 130 تومن
سلام
دو تا سوال دارم.
1-هیچ نرم افزاری نیست که رو pc نصب بشه و حجم ترافیک رو کنتور بندازه؟!!؟ فکر میکنم این پارس انلاین خیلی بیشتر از حجمی که استفاده میکنم کم میکنه!!
2-جایی تو این سایت پیدا نکردم که مربوط به این سوالم باشه...در مورد ق ی ل ت ر ش ک ن
یه نوع نرم افزاریش رو معرفی کنید که مثل پوف یا اولترا سارف اینقدر سرعت رو پایین نیاره!!
Last edited by m_sport; 21-01-2011 at 17:41.
نرم افزار که زیاد هست٬ ولی قبل این که ازش کلا استفاده کنید٬نقد هاش رو بخونید. بعضی نرم افزارها خودشون قاطی دارند. در ضمن حتما حتما حتما یوزر پس مودم و اکانت پارستون رو عوض کنید.1-هیچ نرم افزاری نیست که رو pc نصب بشه و حجم ترافیک رو کنتور بندازه؟!!؟ فکر میکنم این پارس انلاین خیلی بیشتر از حجمی که استفاده میکنم کم میکنه!!
-- کردن و به دست آوردن یوزر پس کار پیچیده ای نیست٬ چون اکثرا یوزر پس مودم رو عوض نمی کنند و یوزر پس پیش فرض هم موجوده٬ راحت میشه وارد مودم شد.
شما از وی پی ان (virtual private network) استفاده کنید
قیمتشان معمولا ماهی 2-3 هزار تومان است و اصلا سرعت رو کم نمی کنند (حتی بعضی از سایتها با وی پی ان سریعتر باز می شن !!)
در سایت زیر شما یک نمونه وی پی ان آزمایشی رو تست کنید که البته باید هر 4 دقیقه یکبار اونو مجددا کانکت کنید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نرم افزار در این زمینه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یوسر پسورد اکانتم رو که باید زنگ بزنم پشتیبانی عوض کنم؟ یا طور دیگه میشه؟!
برای مودم هم همون admin/admin منظورتونه؟
يوزر اكانت رو كه نميشه عوض كرد ولي پسوردش رو از پنل كاربري سر سايت قسمت مديريت سرويس , تغيير كلمه عبور عوض كنيد.
پسورد مودم رو هم از داخل تنظيمات مودم عوض كنيد. همون admin/admin
اگه شما وصل باشيد و يه نفر ديگه با حساب شما وصل بشه شما ديسكانكت مي شيد.
از اينجا هم ميشه فهميد كسي استفاده مي كنه يا نه.
Last edited by mohammad.t; 22-01-2011 at 00:43.
تازه آنلاین هم میتونه بخره
برادران جان برکف چقدر خدمت میکنند بشما ولی قدرش رو نمیدونید!!
برو پچ سلام
خوب من اینترنتم وصل شد
گفتند 5 شنبه وصل شده راستم میگه زنگ زده بود همین شماره من جواب ندادم
سرعت بین 100 تا 200 پینگ 450
پینگش خیلی زیاد نیست ؟اما نمیدونم چرا اصلا به نظر نمیاد 450 باشه
ای خدا کاش شبانه خوب باشه به عنوانه اولین شبم
6 تا 7 رو میخوام ببینم رایگانه واسه من یا نه باید مودمو روشن خاموش کنم تا بفهمم تا ریزکارکرد رو بزنه ؟نمیشه بدون قطعو وصل بفهمم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)