قیمت جهانی گلکسی اس 480 دلاره
اگه 9003 رو 400 دلار بدن میصرفه ... تو ایران مثلاً بشه 450 تومن یخرمش
اینم بنچ مارکش :
![]()
![]()
![]()
قیمت جهانی گلکسی اس 480 دلاره
اگه 9003 رو 400 دلار بدن میصرفه ... تو ایران مثلاً بشه 450 تومن یخرمش
اینم بنچ مارکش :
![]()
![]()
![]()
Last edited by hasanmotori; 08-03-2011 at 14:00.
سلام دوستان عزیز
من یک سری مشکلات با گالاکسی دارم نمیدونم مربوط به آندروییده یا چون سامسونگه اینجوریه(آخه این اولین تجربه من با سامسونگ و سیستم عامل آندروییده و فکر کنم مورد اول بیشتر به سامسونگ مربوطه و گر نه بقیه قضایا مال آندروییده)
اول اینکه و قتی زنگ هشدار گوشیو مثلا" برای 7 صبح تنظیم میکنم اگه گوشی روشن باشه مشکلی نیست ولی اگه گوشیو خاموش کنم فردا می بینم خواب موندم و گوشی زنگ نمی زنه.
دوم اینکه چرا نصب تم رو گوشی اینقدر دنگ و فنگ داره؟مثلا من گوشی به رام 2.2.1 i9000 jxjpe ارتقا دادم و حالا نمیدونم تم از کجا براش گیر بیارم؟
سومی هم مشکل نصب نرم افزار های جاوا بر روی گوشی(مثل اپرا مینی و نیمبوز دارای چت رومو...)حالا دغدغه انتخاب رام مناسب و مصرف بیش از حد باتری و بستن بر نامه های در حال اجرا بماند....
گالکسی من امروز این شکلی شد :
آیکن و بکگراندش رو خودم طراحی کردم
![]()
سلام من یه گلکسی i9000 خریدم امانمیدونم چطوری با هاش درست کار کنم میشه یه امووزشی بزارید تا ار همهه ی امکاناتش با خبر شم ممنون![]()
سلام من یه گلکسی i9000 خریدم امانمیدونم چطوری با هاش درست کار کنم میشه یه امووزشی بزارید تا ار همهه ی امکاناتش با خبر شم ممنون![]()
خيلي خوشگله!
ميشه در مورد نصب تم يا لانچر ها يكم توضيح بدين؟
من يه تم با برنامه iHome نصب كردم اما جالب نبود
درضمن من هميشه 100 مگ بيشتر مموري خالي برام نمي مونه با نصب تم ديگه فكر كنم گوشي فريز بشه
باهاش کار کن،هر جا مشکلی پیش اومد بیا اینجا بپرس....این گوشی های سیستم عامل دار،به خاطر اینکه برا هر کاری هر شخصی یه برنامه ی خاص نصب میکنه،معمولا نمیشه اموزش کار کردن باهاشون رو گذاشت!!ویژگی های کلی رو میتونی توی جی اسم ارنا ی انگلیسی بخونی!!سلام من یه گلکسی i9000 خریدم امانمیدونم چطوری با هاش درست کار کنم میشه یه امووزشی بزارید تا ار همهه ی امکاناتش با خبر شم ممنون![]()
در وصرتی هم که خارجیت خوب نیست،یه سایت فارسی به همین نام بود که اسمش یادم نیست!!جی اس ام اریا یا یه همچین چیزی!!
تایید میشه!خيلي خوشگله!
برای نصب برنامه های جاوا،یادمه قبلا یه راه حل هایی بود!! الان یادم نیست...فک کنم یه اپ باید نصب کنی که این کارو میکنه برات...ولی برای برنامه هایی مثل اپرا مینی و اینا،خوب چرا خود برنامه های اندو رو دانلود و نصب نمیکنی؟!سومی هم مشکل نصب نرم افزار های جاوا بر روی گوشی(مثل اپرا مینی و نیمبوز دارای چت رومو...)حالا دغدغه انتخاب رام مناسب و مصرف بیش از حد باتری و بستن بر نامه های در حال اجرا بماند....
در مورد رام،رام رسمی همیشه بهترینه...برای کوک شده ها هم من به شخصه یه رام انگلیسی استفاده کردم که فارسی نداشت!!اسم پابلیشر یادم نیست متاسفانه ولی بروبچه های داخل،براش رام های خوبی کوک میکنن!!رام های اسپایک رو دانلود کنین...
برای مصرف بهینه ی باطری،میتونین از تسک کیلر ها استفاده کنین!!بهترینش همون ادونس تسک کیلر هستش...
دروغ چرا؟! من زیاد ادم گرافیکیی نیستم!! تم مم زیاد عوض نمیکنم،یه برای همیشه و اون یه بار هم اسون بوده....اموزش های ساده تر رو پیدا کنین..دوم اینکه چرا نصب تم رو گوشی اینقدر دنگ و فنگ داره؟مثلا من گوشی به رام 2.2.1 i9000 jxjpe ارتقا دادم و حالا نمیدونم تم از کجا براش گیر بیارم؟
منم IDM کامیپوتر رو تنظیم میکنم که ساعت 1 شب شروع به دانلود بکنه،ولی وقتی کامپیوتر خاموشه،این کارو نمیکنه!!اول اینکه و قتی زنگ هشدار گوشیو مثلا" برای 7 صبح تنظیم میکنم اگه گوشی روشن باشه مشکلی نیست ولی اگه گوشیو خاموش کنم فردا می بینم خواب موندم و گوشی زنگ نمی زنه.
راه حلش شد اینکه برنامه ی دانلود منیجری رو باید نصب میکردم که این قابلیت رو داشته باشه...
نصب کردن برنامه ای که قابلیت الارم زدن،در این گوشی رو در حالت خاموشی داره تنها راه حله!هرچند به این مسئله زیاد توجه نکردم چون گوشی رو خاموش نمیکردم وقتی داشتمش!!
GSMaria
درباره ی گوشیت هم خدا بهت صبر بده!
از luncher pro استفاده میکنم ..
تم هم اینجا معلوم نیست ولی از تم Generation X استفاده میکنم ...
برای مموری هم ، از تسک کیلر استفاده میکنید ؟
Gingerbread for Galaxy S coming in March
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)