تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 353 از 1049 اولاول ... 253303343349350351352353354355356357363403453853 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,521 به 3,530 از 10487

نام تاپيک: سینمای خانگی

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

سلام یک گیرنده مارشال دارم (معمولیاش)
    دوسوال دارم
    1- اولا اینکه از دیروز یه دفه با اینکه وضعیت اب و هوا خیلی بد نیست ولی تصویر مکث پیدا میکنه و اذیت میده
    2- چطوری میشه فیرمورهاشو دانلود کنم(از کجا دانلود میشه کرد) و اینکه چطوری خود فیرمور رو اپیدت میشه کرد؟
    در مورد سوال اول در حد توانم می توانم راهنماییت کنم ولی سوال دوم را فعلا اطلاعی ندارم (البته دوستهام دارند تمام تلاششون را می کنند که اکثر آپدیت های برند های توی بازار را جمع آوری کنند و توی سایتمون بذارند تا بقیه استفاده بکنند (ولی تا اطلاع بعدی توی سایت نیست!)

شما روی کنترل دستگاه مارشال (مدل 885) کنار دکمه خاموش و روشن (سمت راستش) یک دکمه به نام info میبینی که با رفتن روی کانال مورد نظر و دوبار فشار دادن info می توانی درصد دریافت سیگنال توی اون فرکانس توسط دستگاهت را ببینی
    عوامل افت کیفیت یا فریز شدن تصویر
    1-پایین بودن سیگنال دریافتی (کمتر از 60 درصد)
    2-بالا بودن سیگنال دریافتی ولی نداشتن ثبات در آن، مثلا روی 85 درصد است ولی تا 40 کم میشه و دوباره زیاد میشه)

این دو عامل کاری به دستگاه شما نداره یعنی دستگاه شما اگه سیگنال میگیره و شبکه را پیدا می کنه و نشان میده، سالم است؛ علتش هم الان برات می نویسم

1-قطعی ارتباط از دستگاه تا آنتن:
    هرگونه اتصال در مسیر سیم از دستگاه تا آنتن روی پشت بام منزل شما باعث افت زیاد درصد سیگنال دریافتی میشه که به همین دلیل یک تکه بودن سیم آنتن خیلی مهم است
    2
    -پایان عمر مفید سیم آنتن:
    عمر مفید سیم آنتن خیلی کم است ولی مثل خیلی استاندارد های دیگه توی کشور ما به این مسئله اصلا اهمیت نمی دهند. آفتاب خوردن زیاد و عوامل محیطی تاثیر نامطلوبی روی سیم آنتن داره و خرابش میکنه.
    اگه شما یک تکه سیم آنتن قدیمی و آفتاب خورده لخت بکنی و سیم افشان (چند رشته ای) داخلش را مشاهده کنی و یک تکه سیم نو هم در کنارش ببینی منظورم را کاملا متوجه میشید

3-آنتن شما خوب نیست:
    برای این گیرنده های دیجیتال یک آنتن UHF معمولی در اکثر موارد جواب میده و نیازی به خرید انواع آنتن های مختلف و تست اونها ندارید. در مواردی که یک ساختمان خیلی بلند جلوی شما هست احتمالا به مشکل بر می خورید ولی با کمی حوصله میشه جهت مناسب را پیدا کرد.

4-آنتن شما تنظیم نیست:
    با توجه به تنظیم نبودن آنتن مطلب زیر را بخوانید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2. 3 کاربر از isfahaneshop بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام
    من يك رسيور دارم كه صداي دالبي رو ساپورت ميكنه يك dvdپلير دارم كه اون هم صداي دالبي رو ساپورت ميكنه خروجي رسيور hdmiواوپتيكال است ولي پلير optecal out داردتلويزيون من سونيw550به نظر شما ميتونم با اين وسايل صداي دالبي بگيرم يا بايد يك سينماي خانواده با ورودي اوبتيكال بخرم؟ ايا راهي وجود دارد؟براي صداي دالبي بايد از كابل اوپتيكال استفاده كنم؟
    كسي نبود مارو راهنماي كنه؟

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

كسي نبود مارو راهنماي كنه؟
    شما پلیرتون چه ورودی های صدایی داره؟با توجه به اینکه ----- تون فقط خروجی HDMI , Optical داره بنابراین پلیرتون هم حتما باید یکی از این دو ورودی رو داشته باشه در غیر این صورت تنها گزینه ای که براتون می مونه اینه که در صورت امکان صدارو به صورت چندکاناله بدید به tv و از tv بدید به سینما که البته در صورت امکان چیز جالبی هم نمیشه ولی باز از هیچی بهتره.چک کنید کنید ببینید با توجه به ورودی خروجی هایی که دارید امکان پذیر هست یا نه.

---------- Post added at 02:29 PM ---------- Previous post was at 02:26 PM ----------

سینما سامسونگ ما خیلی مزخرفه
    بعضی dvd -vcd رو نمیخونه
    میشه نرم افزارشو خودم آپدیت کنم؟
    معمولا شرکت سامسونگ برای محصولاتش آپدیت ارائه نمیده ولی شما به سایت سامسونگ برید از قسمت ساپورت و یا پشتیبانی ببینید که آپدیتی ارائه شده یا نه.

5. این کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

بهترین سینامی خونگی کدومه ؟

داره خودمونی میشه EDES's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

1- بايد پلير به آمپ شناسانده بشه تا صدا و تصوير در خروجي بلندگو و HDMI داشته باشي
    معمولا فروشنده ها اين كار انجام ميدن.

اگر تصوير داري بايد در منوي آمپ تنظيمات مربوط به ستاپ صدارو انجام بدي

اگر از بلندگوها صداي كامل داري مشخص پلير به امپ معرفي شده
    اگر نداري بايد اول پلير معرفي كني

2- شما پلير مستقيم به تي وي وصل كن ببين صدا و تصوير داري؟

در نهايت اگر نشد با فروشنده تماس بگير خودش راهنمايي ميكنه
    براي روشن شدن قضيه بايد عرض كنم كه آمپ دستگاه switcher اچ دي ام آي ميباشد لذا تصوير از طريق كابل hdmi و صدا از طريق كابل اپتيكال يا كواكسيال منتقل ميشود
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

بهترین سینمای خانگی کدومه بچه ها ؟
    میشه قیمت بدید ؟

آخر فروم باز davood-d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

براي روشن شدن قضيه بايد عرض كنم كه آمپ دستگاه switcher اچ دي ام آي ميباشد لذا تصوير از طريق كابل hdmi و صدا از طريق كابل اپتيكال يا كواكسيال منتقل ميشود
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    هر دو از hdmi منتقل ميشه

داره خودمونی میشه bahmanhtm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

یه سینما خانگی حداکثر تا 400 تومن میخوام تهیه کنم.بهترین مدلارو میشه معرفی کنین...
    در ضمن تا اونجا که فهمیدم rs 33 رو بدون پلیر هم میدن.اون حدود قیمتش چنده ؟

آخر فروم باز davood-d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

یه سینما خانگی حداکثر تا 400 تومن میخوام تهیه کنم.بهترین مدلارو میشه معرفی کنین...
    در ضمن تا اونجا که فهمیدم rs 33 رو بدون پلیر هم میدن.اون حدود قیمتش چنده ؟
    يه نگاه به اين سايت بنداز شايد خودت مدلي انتخاب كردي
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

12. این کاربر از davood-d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه EDES's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

با سلام حضور MR - RAYAN عزيز؛ حضورتان عرض شود كه اخيراً يك سيستم RS33 خريداري ،كه البته پلير آنرا نيزبه مدل 420 تغيير دادم . در حال حاضر با استفاده از MANUAL BOOKLET خود دستگاه و با استفاده از دو كابل HDMI ارتباطات بين آمپ و پلير و همچنين تلويزيون ( پانا V20 ) را برقرار كردم . از آنجاييكه در خروجي صدا ندارم دچار سردرگمي در اطلاعات مندرج در MANUAL BOOKLET سيستم و تلويزيون شده ام بنحويكه در يكي قيد شده ميبايست جهت صدا از كابل كواكسيال يا اپتيكال استفاده نمود و در ديگري قيد شده كابل HDMI قادر به انتقال صوت وتصوير ديجيتالي بصورت همزمان ميباشد . خود فروشنده هم معتقد است از آنجاييكه آمپ دستگاه switcher اچ دي ام آي ميباشد لذا تصوير از طريق كابل hdmi و صدا ميبايست از طريق كابل اپتيكال يا كواكسيال منتقل شود لطفاً در اينخصوص راهنمايي فرماييد . با سپاس

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •