تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 353 از 1024 اولاول ... 253303343349350351352353354355356357363403453853 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,521 به 3,530 از 10239

نام تاپيک: ✔ کنــکور 89 ؛ مشاوره - برنامه ریزی - شیوه های برتر

داره خودمونی میشه P30QUEEN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    KurDiStaN

پيش فرض

و اینکه روزی چند ساعت بخونم کافیه؟!
    هم آزمون های گاج شرکت کردم وهم قلم چی!
    آزمون قلم که فقط عمومیا رو خوندم+شیمی که بالای 85 زدم همشو!
    ولی هندسه رو 0 زدم!
    چون به نظر من هر کودوم از سوالاش حداقل 10 دقیقه وقت میخواست!!!!!!!!!

آخر فروم باز elendil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    مشاوره، طراحی سازه ، تاسیسات ، تهویه مطبوع

پيش فرض

جالبه برنامه کانون از برنامه خود کنکورایی که مدرسه میگیره خیلی عقب تره از اونجایی هم که بعد 4 ماه پیش رفتن با مدرسه احمقانس که بخوام با برنامه کانون هماهنگ بشم کانون برا من شده حکم یه امتحانی که کنکورای مدرسه رو دوره میکنه و چیزایی که توی ماه های قبل خونده بودم و یادم رفته بود یادآوری میکنه بهم که هی آقائه ه ه ه .. . . . . ... این مبحثا رو یادت رفته

جالبه ها نه ؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه new life's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

جالبه برنامه کانون از برنامه خود کنکورایی که مدرسه میگیره خیلی عقب تره از اونجایی هم که بعد 4 ماه پیش رفتن با مدرسه احمقانس که بخوام با برنامه کانون هماهنگ بشم کانون برا من شده حکم یه امتحانی که کنکورای مدرسه رو دوره میکنه و چیزایی که توی ماه های قبل خونده بودم و یادم رفته بود یادآوری میکنه بهم که هی آقائه ه ه ه .. . . . . ... این مبحثا رو یادت رفته

جالبه ها نه ؟؟؟
    نه اصلا جالب نیست ! !!! منم زمانی خیلی از مبحثا جلو بودم مجبور بودم مبحثای جدیدو هم بخونم هم تست بزنم که عقب نیفتم تازه ازمونو هم برای اینکه یادم میرفت باید تست میزدم وقتی 6 هم که میرسیدم خونه دیگه اشکم درومده بود این همه کارو با سرعت نور انجام میدادم ازمونو نمی رسیدم همشو دوره کنم

آخر فروم باز frnsh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

منم خب واسه همین آزمون ثبت نام نکردم. مثل یه امتحانه که هی ازت میگیرن! به قول خواهرم هی ازت امتحان بگیرن که قاطی میکنی یا افسرده میشی! : دی

5. این کاربر از frnsh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت

پيش فرض

نه اصلا جالب نیست ! !!! منم زمانی خیلی از مبحثا جلو بودم مجبور بودم مبحثای جدیدو هم بخونم هم تست بزنم که عقب نیفتم تازه ازمونو هم برای اینکه یادم میرفت باید تست میزدم وقتی 6 هم که میرسیدم خونه دیگه اشکم درومده بود این همه کارو با سرعت نور انجام میدادم ازمونو نمی رسیدم همشو دوره کنم

خب وقتی من با برنامه مدرسه دارم میرم جلو توی اون دارم پیشرفت میکنم دیگه قلم چی فقط حکم اینو داره که چقدر از آموخته های قبلیم یادم مونده من که نگفتم دو برنامه ای شدم

منم خب واسه همین آزمون ثبت نام نکردم. مثل یه امتحانه که هی ازت میگیرن! به قول خواهرم هی ازت امتحان بگیرن که قاطی میکنی یا افسرده میشی! : دی

البته اگه بخوایم اینطوری حساب کنیم سنجش ها هم تقریبا 4تای اولشو کمتر مدرسه ای میرسه اون همه مبحثو هماهنگ بشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه mahyar_bt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این ازمون هارو چه خونده باشید چه نخونده باشید چه جلو باشید چه عقب شرکت کنید کمترین چیزیم که براتون باید اهمیت داشته باشه رتبه و تراز به نظر من در حال حاضر فقط درصد درس ها مهم که بفهمید کجا ضعف دارید....

8. این کاربر از mahyar_bt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه 1731's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

من که اعصابم خورده
    آزمون امروز رو خیلی بد دادم
    اصلا من انگیزه ندارم
    برا چی برم دانشگاه؟
    مرد هم نیستم بگی پس فردا باید نون در آری!
    دارم خل می شم

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت

پيش فرض

این ازمون هارو چه خونده باشید چه نخونده باشید چه جلو باشید چه عقب شرکت کنید کمترین چیزیم که براتون باید اهمیت داشته باشه رتبه و تراز به نظر من در حال حاضر فقط درصد درس ها مهم که بفهمید کجا ضعف دارید....

نه دوست عزیز اتفاقا درصد مهم نیستش مهم تعداد نادرست ها و نزده هات هست چه فرقی بین کسی هست که از 20 تا سوال تونسته 5 تاشو درست بزنه و 15 تاشو پاسخ نده ( سفید بزنه ) و یکی که 9 تا یا 8 تاشو درست بزنه و بقیه شو پاسخ غلط بده نفر اول با اینکه بلد نبوده یا هر چیز دیگه ای . . . یک تست زن حرفه ای هستش ولی نفر دوم اصلا باید شک کرد که تا حالا تست زده یا نه ( با این وجود که درصداشون هم یکی هستش ) پس لطفا به درصد توجه نکنید چون درصد اینجا اصلا اهمیتی نداره

اگه نباشه جاش خالی می مونه mahyar_bt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نه دوست عزیز اتفاقا درصد مهم نیستش مهم تعداد نادرست ها و نزده هات هست چه فرقی بین کسی هست که از 20 تا سوال تونسته 5 تاشو درست بزنه و 15 تاشو پاسخ نده ( سفید بزنه ) و یکی که 9 تا یا 8 تاشو درست بزنه و بقیه شو پاسخ غلط بده نفر اول با اینکه بلد نبوده یا هر چیز دیگه ای . . . یک تست زن حرفه ای هستش ولی نفر دوم اصلا باید شک کرد که تا حالا تست زده یا نه ( با این وجود که درصداشون هم یکی هستش ) پس لطفا به درصد توجه نکنید چون درصد اینجا اصلا اهمیتی نداره

دوست عزیز دیگه نمیدونستم شما خیلی ریز بین هستی منظور منم همین بود که اوضاع هر درس تک به یک بررسی کرد و نقاط ضعف و قوت فهمید

12. این کاربر از mahyar_bt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Tabasom.Sweet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من که اعصابم خورده
    آزمون امروز رو خیلی بد دادم
    اصلا من انگیزه ندارم
    برا چی برم دانشگاه؟
    مرد هم نیستم بگی پس فردا باید نون در آری!
    دارم خل می شم
    میدونم ادم بعضی وقتا کلافه و ناراحت میشه ، حرفایی میزنه که بعدا خودش هم خندش میگیره که اینا رو گفته

هم جنس و همسنیم پس سعی میکنم رک و راست باهات حرف بزنم

برا چی برم دانشگاه؟
    برای این سوال باید بتونی جواب پیدا کنی

اگر نتونستی بدون که تا اخر راه همین آش و همین کاسس

تکلیفتو با خودت روشن کن اگر واقعا نمیخوای که دیگه چرا خودت رو با این ازمون اون ازمون اذیت میکنی برو دنبال چیزی که دوست داری

ولی اگر احتمال میدی که این فکر از روی خستگی به ذهنت رسیده یکم استراحت و بعد با خودت خلوت کن

واقعا تو کی هستی؟و چی از ایندت میخوای؟ تو خودت دنبال چه کسی میگردی؟

ایا چیزی غیر از اعمال و اندیشه هات هست که تو رو بسازه؟

یه تعریفی داری از خودت و یه تعریف از اون چیزی که دوست داری باشی. این دوتا با هم چقدر اختلاف داره؟

حالا به اینده فکر کن؟برای رسیدن به اهداف ایندت نیازی به این راه نمیبینی؟

هدفی که داری درس خوندن به کارش نمیاد؟

متعاقب" مرد هم نیستم بگی پس فردا باید نون در آری!"این هست که منتظری تا تکیه بدی به کسی

این رو راه مطمئنی میدونی؟

با سوالام خستت کردم قصدم فقط خلوت کردن باهات بود

علایقت رو ، عقایدت رو، تعریفت رو از خودت بیشتر مورده کنکاش قرار بده

من فکر میکنم که اعصابت از ازمونت خورد بوده.

بی خیال رفیق درست میشه.مطمئن باش.مگه نه؟یه استراحت کوتاه داشته باش

14. 13 کاربر از Tabasom.Sweet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •