4039 عزیز اگه امکانش هست یکمم درباره ی کارتهای غیر s توضیح بده.
4039 عزیز اگه امکانش هست یکمم درباره ی کارتهای غیر s توضیح بده.
آقا خیلی ممنون حال دادی.امروز رفتم گرفتم!
مرسی متوجه شدم
اما این طور که شما میگی فک کنم scooping همون درییبل کشویی خودمون باشه
این حرکته One - footed Roulette هم , با این توضیحی که دادی و از روی اسمش فک کنم همون حرکت tevez و مسعود شجاعی خودمون باشه که توی 09 بود و تقریبا یه نوعه متفاوت از رولت زیدانی هستش . فکر کنم دوستانی که توی 09 دریبل زیاد میزدن متوجه شدن .
این Quick Scissors Dribble رو اره دیدم مسی یه بار زد . پای راستش رو از روی توپ رد کرد و سریع با پای چپش به توپ ضربه و در حالی که مسیرش به صورت مایل به چپ بود 90 درجه به راست تغیر جهت داد در کل حرکت قشنگی بود . تقریبا تو مایه های حرکت هانری وقتی که باهاش تغییر جهت میدی .
اگه تونستی یه اموزش دریبل و حرکات فریب دهنده بزار . مرسی
دوستان اگه کسی اون توپ آدیداسی که تو جام کنفدراسیون ها رو داره یا توپ امسال چنپیونز لیگو داره بزاره احتمالا بره 2009 اینا ساخته شده اگه کسی داره آپلود کنه بزاره
ممنون
عشقه من همین حرکت tevez تو 09 بود.خداوکیلی آخرت دریبل بود.این حرکته One - footed Roulette هم , با این توضیحی که دادی و از روی اسمش فک کنم همون حرکت tevez و مسعود شجاعی خودمون باشه که توی 09 بود و تقریبا یه نوعه متفاوت از رولت زیدانی هستش . فکر کنم دوستانی که توی 09 دریبل زیاد میزدن متوجه شدن .
-------------------------------
راستی نگفتن امسال چه بازیکنان کلاسیکی برای آزاد کردن هست و اینکه اسماشون درست شده یا مثل 09 خرابه؟
Last edited by vampyre; 21-09-2009 at 19:34.
سلام رفقا:
این بازی رو میشه دو نفره با دو تا کیبورد انجام داد؟
نه نمی شه چون تویه تنظیمات بازی فقط یه دونه کیبورد تعریف شده .![]()
با یک خطا دو نفر رو زدم !
کدومشون شما هستید ؟
100% بازیکن سیاه پوست(فکر کنم یایا توره باشه)ایشون بودن چون توپ داره از سمت اون به اینور میاد واز روی استیل هر دو بازیکن سمت چپ میشه فهمید.کدومشون شما هستید ؟
البته این اتفاقات زیاد میوفته چون بعضی مواقع خوده سیستم تکل میره!!
Last edited by vampyre; 21-09-2009 at 21:18.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)