سلام
درسته میتونه از عدم سازگاری قطعات باشه.
میتونه از سنگین بودن این ویندوز برای سیستم شما باشه/.
سلام
درسته میتونه از عدم سازگاری قطعات باشه.
میتونه از سنگین بودن این ویندوز برای سیستم شما باشه/.
سلام
اگر خود ویندوز میخواد آپدیت بشه حتما ن ویندوز شما قدیمیه.
برنامه ها هم که برای اجرا شدن توی 7 باید جدید باشن که نیاز به آپدیت دارن.
من کروم 4.0.221 داشتم چند روز پیش رفتم نسخه 4.0.288 رو دانلودش کرد هر چی میزدم چیزی نمیومد... ولی برنامه رو باز کردم ودر صفحه َAbout دیدم نسخه جدیدش رو نصب کرده.... فکر کنم خودش اتوماتیک نصب میکنه نسخه جدید رو...
اگه بازم مشکلی بود برید توی تاپیک زیر مطرح کنید... به ویندوز7 مربوط نمیشه...
تاپيك جامع بررسي مرورگر کروم Chrome - مرورگر گوگل
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدنه... شما میتونید با مدیاپلیر ویندوز یا مرورگر این فایل ها رو ببینید .... میتونید از برنامه ACDSee هم استفاده کنید...
کرک هایی که در صفحه 334 همین تاپیک هست رو امتحان کنید...تا الان که خوب جواب داده...
سلام
من با ویندوز سون کار میکنم و هرز چند گاهی (تقریبا هفته ای یک یا دوبار) در حین کار با کامپیوتر چه کار سنگین و چه غیر سنگین با ارور صفحه آبی با این مشخصات روبرو میشم :
مشکل از کدوم قطعه میتونه باشه؟(قطعات کامپیوترم بالاست و تازه خریدم .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام یه سوال داشتم در مورد ویندوز 7 و درایوراش
من می خواستم ویندوز هفت نصب کنم ولی مطمئن نیستم که رو سیستم من کار کنه
اینم سیستم من :
سی پی یو : AMD Athlon (tm) 64 Processor 3500+ 2.21 GHz
رم : 2Gb Kingston
VGA :NVIDIA GeForce 7100 GS
مادر بورد : GIGABYTE GA-M61VME-S2
اگه رو سیستم من کار می کنه باید برا کدوم یک از قطعات درایور جدید نصب کنم راستی برا درایور کارت صدا چی کار کنم ؟
ممنون
می تونم بهتون سریال اصلی بدم واسه Activate. لینکش تو تبلیغات بین پست های فروم میتونید پیدا کنید![]()
سلام...
من یه مدت یه مشکلی تو ویندوز7 پیداکردم و اونهم اینه که هر دفعه که وارد ویندوز میشم رزولوشن خودبه خود روی پایین ترین حالت تنظیم میشه....چجوری حلش کنم؟
سلام
فکر نکنم مشکل پیش بیاد
درایور هیچی !
خودش همرو سریع میشناسه
جالبه چند بار روی لپ تاپ خودش سریع 5 6 تا اکانت وایرلس شناخت
اونوقت هر دفعه هم از شانس ما یکیشم نیاز به کد نداشت
چه حالی![]()
من وقتی sql server2000 نصب میکنم و میخام table بسازم بهم error میده. از هر کی که ویستا و سون هم داره و میخاد با sql server2000 جدول بسازه پرسیدم گفتن این مشکل رو دارن
یک همچین مشکلی رو یکی از دوستان داشت، با آپدیت بایوس مشکلش حل شد.
شما ببین ورژن بایوس مادربوردت چنده و آیا اون ورژن سی پی یویی رو که رو سیستم داری ساپورت میکنه یا نه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)