سلام
شما طبق دستورالعملی که بالا گفتم برو مشکلی پیش نمیاد.
به اون کدی که بالا نوشتم عوض کن.
سلام
شما طبق دستورالعملی که بالا گفتم برو مشکلی پیش نمیاد.
به اون کدی که بالا نوشتم عوض کن.
با اجازه اساتید
دوست عزیز من همین مشکل رو داشتم دی وی دی همراه گوشی رو نصب کردم درست شد
شما هم یه امتحانی بکنی بد نیست
در ضمن گوشی تو حالت pc suit به کامپیوتر وصل کردم
سلام دوستان
امروز داشتم با گوشیم کار میکردم نیاز شد که یه بار ریستش کنم ولی میخاست بالا بیاد دوباره خاموش میشد چند بار اینطوری شد تا اخرش مموریشو دراوردم درست شد بچه ها تا حالا با این مشکل مواجه شدند![]()
سلام
تقریبا همه دوستان حداقل یکبار مشکل با مموری گوشی رو تجربه کردن... گوشی رو بدون مموری روشن کنید تا بالا بیاد. بعد مموری رو وارد کنید و صبر کنید تا نصبش کنه. بعد مموری رو از تو گوشی فرمت کنید.
اگر مشکلات مربوط به مموری رو اعصاب بود، اون رو با یه مموری بهتر جایگزین کنید.
دوستان قیمت این گوشی بالا رفته ؟؟؟
اخیرا تو این هفته کسی خریده ؟
دوست من مجبور شدم با کامپیوتر فرمتش کنم با خود گوشی نتونستم چون اصلا وقتی رو گوشی بود قاط میزد فعلا خوبه تشکر![]()
سلام خسته نباشید قیمت این گوشی د بازار تهران و مشهد چقدر هست ؟ قیمتش کی به روز میشه ؟ قیمت مشهد و تهران با هم یکی هستن؟
من این گوشی رو بیشتر برای استفاده از وایرلس و صفحه بزرگش می خوام + موزیک / مدت استفاده در روز شاید به 12 13 ساعت در روز برسه مشکلی پیش نمی یاد؟ وسط کار & باطری و اینکه زود خراب میشه یا نه؟!
ممنون بخاطر کمکتون
اگه با NSS پروداکت کد رو تغییر بدیم میتونیم با وایرلس یا Gprs گوشی رو آپدیت کنیم طوری که از پروداکت کد جدید استفاده کنه یا این کار فقط برای آپدیت از طریق کامپیوتر امکانپذیره؟
سلام
تنها مشکلی که پیش میاد اینه که باتریش تموم می شه! و با روزی 12-13 ساعت استفاده مسلما بعد از مدتی بلا سرش میاد... من گوشی ندیدم بیشتر از 7-8 ساعت مداوم کار بده باتریش... اینم باتریش معمولیه با استفاده مداوم وایرلس و ال سی دی روشن 2-3 ساعته کار باتریش تمومه ...
شما اگه خریدی یه کم رحم کن به نظر من...
سلام به همگی
این گالری 5800 چقدر ضعیف هستش.گالری n82 رو ادم می بینه کیف میکنه
مدیریتش خیلی ضعیفه...تو کامپیوتر فولدر بندی عکسا درست میشه ولی تو گوشی باز بهم رییخته نشون میده
مارک کردن هم که یه دردسر دیگه س!!
همه گوشی ها یه دکمه مارک کردن دارن ولی این گوشی به جای اینکه پایین صفحه مارک کردن بذاره.ورداشته ویرایش عکس گذاشته!!اخه ویرایش عکس به چه درد می خوره!!
نمیشه تغییرش داد؟؟؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)