فرشاد تو همون خبره یه جارو آپدیت کرده و بولد نوشته که دوربینش 8ـه ولی شایعه شده که ممکنه 5 هم باشه. حالا امیدواریم که 5نباشه دیگه
فرشاد تو همون خبره یه جارو آپدیت کرده و بولد نوشته که دوربینش 8ـه ولی شایعه شده که ممکنه 5 هم باشه. حالا امیدواریم که 5نباشه دیگه
فکر نمی کنم همچین CPU ای روش بزاره (دوباره داریم مثل ریچل رو یا پردازی می کنیم!!!)
چرا؟مگه بده این سایز باشه؟اتفاقا فکر خوبی هست.
اتفاقا فکر خوبیه. همش که نباید های اند بزنه. گوشی کوچولو و رده متوسط خیلی توپه اتفاقا. اونم آندو
مشخصات x10 mini خیلی فرق داره با x10 ؟
کسی مشخصاتشو داره؟
سیستم عامل و سی پی یو و این چیزا منظورمه
و قیمت احتمالی؟
برا اینکه سایزه شو ببینین از 4.1 یهو رفته به 2.4 که حتمی تاچم نیست (اگه بود 2.8 می زد)خیلی کوچیک شده یعنی دیگه از سخت افزار قوی و CPU 1 خبری نیست در ضمن کوچیک بودن بیش از حدش منو یاده اون n95 چینی ها می ندازه که کوچیک شده بودن
سایز lcdش 2.6ـه. اگه آندروید باشه که هست تاچه.
خواهشا حرف سامسونگیارو نزنید اینجا که شبیه n95چینیه.
این قرار نیست فلگ شیپ بشه
منظورم شباهت ظاهری نیست که اگه یادت باشه بعد از این که N95 با استقبال رو به رو شد یه شرکت چینی یه گوشی کوچیکتر که شبیه به ون بود ساخت منم گفتم از این لحاظ می تونه همین داستان باسه اینم تکرار بشه تازه چرا سونی اریکسون باید بیاد یه گوشیه کوچیکتر شبیح به ریچل بسازه؟
من بدم نمیاد سونی اریکسون یه تاچ اندو ی دیگه با اندازه ی معقولتر بزنه ولی اینکه اونو شبیح x10 درست کنه رو زیاد خوشم نمی یاد چون هر دو مدل رواصطلاحا خز میکنه خوب یه قیافیه دیگه بهش می داد
راستی من کجا از سامسونگ حرف زدم؟بعدم فلگ شیپ چیه؟
فلگ شیپ همون شاخ خودمونه.
ولی سایز کوچیک با عملکرد مشابه همون ایکس 10 خیلی میتونه خوب باشه.با قیمت مناسب البته
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)