کسی به من نگفت مودم data sheen و planet چه طوره کیفیتش ؟ خوبه بگیرم ؟ کدومش بهتره ؟
کسی به من نگفت مودم data sheen و planet چه طوره کیفیتش ؟ خوبه بگیرم ؟ کدومش بهتره ؟
اگه همزمان همشون دانلود یا سرچ کنن ، به یه نسبت بین همه تقسیم میکنه. ولی مثلا اگه یه یوزر بخواد 5 دقیقه یه متن رو بخونه و دیگری دانلود یا سرچ کنه بیشتر باند به دومی میرسه . خیلی وقت ها هم میشه که یکی دانلود می کنه و مابقی مرخص میشن! ( تو کاربری خونگی ) . اگه میترسی که به تفاهم نرسین ( مثل شرکت ها ) میتونی سرعت و حجم دانلود هر یوزر رو محدود کنید.
دقیقا نفهمیدم چیه ولی چون isp های ما از ppoe استفاده میکنن، وسطی رو انتخاب میکنیم.
من الان فهمیدم که برای شبانه یوزر پس جدا میدن.
ببین دوتا کامپیوتر رو شبکه کن ، بعد توی یکی از همین گزینه ای که DariushGreat استفاده کن ، ببین چی میشه.
منم همین مشکل رو دارم ،فقط فرقش اینه که به من نمیگن مشکلم چیه.
mahyar جان
این یه چیز طبیعیه که پهنای باند تقسیم میشه،
اگه با هاب تونستی اینترنت رو share کنی به ما هم بگو
نبود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوتا راه حل:
1- راحت ترین و بی دردسرترین راه با هزینه 40-50 تومن:
یه هاب بگیری ( حدود 45 تومنه ) و مودم رو از طریق LAN بهش وصل کنی ، هر سیستم هم توسط یه کابل LAN بطور مستقل به هاب وصل میشه و از اینترنتش استفاده میکنه. که در این حالت تمام سیستم هایی که به هاب وصبن باهم شبکه هستن و میتونن اطلاعات رد و بدل کنن.
2- راه حل 10 هزار تومنی با کمی دنگ و فنگ :
میتونی یه کارت شبکه دیگه بگیری و بندازی کنار کارت شبکه فعلی ، اینجوری یه کارت به مودم وصل میشه و اونیکی هم شبکه رو ساپورت میکنه. این کار خیلی وقت ها خیلی راحت انجام میشه و بعضی وقت ها هم اساسی گیر میده و ست کردن IP هاش یه کم سخته .
با سلام به اساتید
من یه مودم مایکرونت دارم اس پی 3361 مشکل من اینجاست که چون همیشه سیستم رو هایبرنیت میکنم و مودم هم همیشه روشنه بعداز روشن کردن سیستم چراغ لن مودم روشن نمیشه و همینطور سیستم شبکش فعال نمیشه تا زمانیکه مودم رو خاموش و روشن کنم اونوقت همه چیز درست میشه اگر محبت کنین و راهنماییم کنین ممنون میشم چرا شبکه راه نمیفته؟آیا به غیر از ریستارت کردن مودم پیشنهاد دیگری دارید؟
دست شما درد نکنه!
فهمیدم مودم مشکل داره! مشکل اینجاست که بنده قصد خرج کردن هیچ پولی رو در این زمینه ندارم!
میرم ببینم با گارانتی مودم چه میشه کرد......
ممنون![]()
بازم دمش گرم Hibernate میشه. واسه من نه Hibernate میشه و نه Standby!
حالا چرا سیستم رو دائم Hibernate میکنین؟ اینطوری کش سیستم clear نمیشه و سرعتش میآد پایین.
به هر حال ما که به نتیجه ای نرسیدیم بیخیال شدیم. امبدوارم شما به بن بست نخوری
امیدوارم از 7خان گارانتی سربلند بیرون بیآین![]()
یاحق . . .
من ساکن نیشابور تو خراسان رضویم . میشه یک خط adsl 256 برای خونه گرفت؟ قیمتش چنده ؟ چه مودمی بگیرم؟
کسی نبود؟!!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)