متاسفانه برای من هنوزم مشکل داره ... !
--------------------------------------------------------
الان درست شد .
متاسفانه برای من هنوزم مشکل داره ... !
--------------------------------------------------------
الان درست شد .
Last edited by MOHAMMAD2010; 16-03-2011 at 21:01.
بالاخره پوتین مبارک از گردن فیبر نوری برداشته شد .. البته موقتا![]()
موقتا نیست با خیال راحت و آسوده استفاده کنید![]()
دوستان چه طوري ميشه كه كلا همه چيز يهو قطع ميشه و ديگه هيچ چيز بالا نمياد از چه طريق اين كارو مي كنن؟
گمونم پهنای باند ورودی به کله ایران از یه مراکزی که به هم وصلن کنترل میشه و بعد از طریقه این ها میدن به ISP ها و ...
بعد وقتی این مراکز اصلی که به هم وصلن با نرم افزارهایی که دارن سرور هایی که مثلا یاهو مسنجر استفاده میکنه رو فیلـــتر میکنن دیگه هر چی که با اون آدرس بخواد وصل شه قطع میشه
مثله سیستم فیلـــترینگشون فقط اون هم میتونه با آدرس کامل جلوگیری کنه هم فقط با حرف های کلیدی هم با ip
کاره خاصی نداره
منتها بستگی داره که از isp اعمال بشه یا اون مناطق اصلی ورودی که به عنوان دروازه هستن
گمون نکن مطمئن باش .. کل پهنای باند ایران از گردنه ای به نام شرکت "ارتباطات زیر ساخت" رد میشه .. اونجا هم چند نفر از برادرای عزیزمون وایسادن که یه وقت اگه لنگر کشی و بیل مکانیکی فیبر نوری رو پاره نکرد به صلاحدید بالا نشینا پوتینشونو فشار بدن رو گلوی فیبر نوری ..![]()
یک نکته خیلی جالب هست اینکه برای همیشه یاهو مسنجرو وی // پی || ان ها رو مسدود نمیکنن
حالا یاهو مسنجر هیچ ولی وی // پی || ان ها رو میتونن برای همیشه مسدود نگه دارند ولی باز میزارند مردم استفاده کنند![]()
خیر دوست من وپن هم نمیتونن همیشه مسدود کنند چون اغلب ارگانهایی که دیتاشونو از مخابرات میگیرن روی همین بستر با هم متصلن و قطع وپن مساویه با فلج کردن کل این ادارات. نمیشه که همهشون سیستم ماهوارهای راه بندازن و از اون استفاده کنند.
ولی فکر کنم اون وی پی ام با این وی پی ان که ما برای عبور از فیلترینگ استفاده میکنم فرق داشته باشه ها
هم رنج IP ای که مورد استفاده قرار میگیره و هم نوع کارکردشون
خب من یه سوالی بکنم؟
فرض بر اینکه فرق هم کنه !! (فرض)
مثلا شما یه شرکت دارین و با وی پی ان به راحتی کانکت میشین اما ماله خونه کانکت نمیشه!! خب شما چیکار میکنید؟
ماله شرکت رو میارید خونه دیگه!! و به دوستان و.. میدید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)