تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 353 از 1045 اولاول ... 253303343349350351352353354355356357363403453853 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,521 به 3,530 از 10449

نام تاپيک: ▓ Microsoft Word سوالات، مشكلات و مباحث در اینجا ▓

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

سلام
    من یک مشکل عجیب با ورد دارم. سطر اول متن پرینت نمی شود.مدل پرینتر هم hp1200 است.جالبه که همین متن رو یک پرینتر دیگه درست پرینت میشه و جالبتر اینکه همین فایل رو اگه از یه کامپیوتر دیگه بفرستیم رو hp 12000 باز درست پرینت میشه!!!
    واقعا گیج کننده است.اگه کسی چیزی به ذهنش میرسه بگه.
    ممنون

حـــــرفـه ای wordist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ‡‡‡ Icy Heart ‡‡‡

پيش فرض

سلام
    من یک مشکل عجیب با ورد دارم. سطر اول متن پرینت نمی شود.مدل پرینتر هم hp1200 است.جالبه که همین متن رو یک پرینتر دیگه درست پرینت میشه و جالبتر اینکه همین فایل رو اگه از یه کامپیوتر دیگه بفرستیم رو hp 12000 باز درست پرینت میشه!!!
    واقعا گیج کننده است.اگه کسی چیزی به ذهنش میرسه بگه.
    ممنون
    من تا حالا با چند پرينتر مدل HP1200 با همين مشكل برخورد داشتم و مشكل هم حل نشده

مجبور هستيد ابتداي صفحه اول يك اينتر بزنيد و بعد شروع به تايپ و پرينت كنيد

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

اين چيزي كه ميگي بسيار عجيب هست

من كه اشكالي در فايلت هم نديدم

امكان ويروسي بودن سيستم رو چك كن

اگه من هم مطلبي پيدا كردم توضيح ميدم

البته بد نيست يه بار هم آفيس رو پاك كني و بعد از دفرگ كردن سيستم دوباره اونو نصب كني

موفق باشي
    آقا من ورد رو پاك كردم و بعد از ديفرگ كردن سيستم دوباره نصبش كردم ولي باز هم نشد. در ضمن اين مشكل فقط توي ورد هست و توي ساير برنامه هاي آفيس نيست.
    در ضمن اون دي وي دي كه باهاش ورد رو نصب ميكنم به دو. نفر ديگه هم دادم نصب كنن برا يكيشون همينمشكل من پيش اومد ولي براي يكي ديگه مشكلي نداشت !!!
    چيزي به نظر شما ميرسه ؟؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

من تا حالا با چند پرينتر مدل HP1200 با همين مشكل برخورد داشتم و مشكل هم حل نشده

مجبور هستيد ابتداي صفحه اول يك اينتر بزنيد و بعد شروع به تايپ و پرينت كنيد

ممنون.آره وقتی یه اینتر میزنم درست پرینت میشه.پس راه حلی نداره.

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ‡‡‡ Icy Heart ‡‡‡

پيش فرض

آقا من ورد رو پاك كردم و بعد از ديفرگ كردن سيستم دوباره نصبش كردم ولي باز هم نشد. در ضمن اين مشكل فقط توي ورد هست و توي ساير برنامه هاي آفيس نيست.
    در ضمن اون دي وي دي كه باهاش ورد رو نصب ميكنم به دو. نفر ديگه هم دادم نصب كنن برا يكيشون همينمشكل من پيش اومد ولي براي يكي ديگه مشكلي نداشت !!!
    چيزي به نظر شما ميرسه ؟؟
    به نظر من يه بار ديگه آفيس رو با يه سي دي ديگه نصب كن

بعيد نيست كه مشكل از سي دي باشه

6. این کاربر از wordist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ‡‡‡ Icy Heart ‡‡‡

پيش فرض

ممنون.آره وقتی یه اینتر میزنم درست پرینت میشه.پس راه حلی نداره.
    اگه منظور راه حل براي رفع مشكله نه

ممكنه با تعمير پرينتر درست بشه

ولي راه گذشتن از مشكل اينه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام.
    من هنگام کار باWord دو اشکال دارم:
    1.اگر در میان یک جمله بخوام تصحیحی انجام بدم،با تصحیح باقی جمله کلمه به کلمه حذف میشه!؟
    2.در ورد همه یfootnotesها عمودی چاپ میشه واگر تعداد اونها زیاد باشه حجم صفحه رو میگیره.
    لطفا منو راهنمایی کنید.
    ممنون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام به همه دوستان
    من یک مشکل در نوشتن فارسی در Word 2007 دارم که حسابی کارم را مختل کرده. اگر چه چند سال است با این نرم افزار کار می کنم و به نوعی حرفه ای محسوب می شوم ولی این مشکل به قدری جدی شد که مجبور شدم نه تنها آفیس را مجددا نصب کنم، بلکه چون نصب مجدد آفیس جواب نداد مجبور شدم ویندوز نازنین خود را هم از اول نصب کنم که البته در کمال تعجب باز هم مشکل حل نشد.
    مشکل اینجاست که وقتی می خواهم فارسی تایپ کنم، کرسر از جایش تکان نمی خورد و بنابر این کلمات یک جمله برعکس ترتیب صحیح خود قرار می گیرند. در واقع اشکال اصلی اینست که اگر چه من با زدن کلیدهای Control+Shift زبان ویندوز را فارسی می کنم، ولی شکل کرسر از خط عمودی ساده که نمایش دهنده تایپ انگلیسی است به شکل خط دندانه دار که مربوط به تایپ فارسی است تغییر شکل نمی دهد. در واقع word فارسی نمی شود. من علامت مخصوص right to left را هم فعال می کنم و پاراگراف را هم راست چین می کنم ولی فایده ندارد.
    اگر کسی بتواند مرا در این زمینه راهنمایی کند بسیار ممنون می شوم.

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ‡‡‡ Icy Heart ‡‡‡

پيش فرض

سلام.
    من هنگام کار باWord دو اشکال دارم:
    1.اگر در میان یک جمله بخوام تصحیحی انجام بدم،با تصحیح باقی جمله کلمه به کلمه حذف میشه!؟
    2.در ورد همه یfootnotesها عمودی چاپ میشه واگر تعداد اونها زیاد باشه حجم صفحه رو میگیره.
    لطفا منو راهنمایی کنید.
    ممنون
    سلام

ورودتون رو به انجمن تبريك ميگم

بهتر بود كه ورژن ورد رو هم ذكر مي كرديد چون براي سوال اول راه حل در 2003 و 2007 متفاوت هست

من در 2003 ميگم كه كافيه شما يه بار دكمه Insert رو بزنيد تا مشكل overwrite درست بشه

در مورد دوم هم راه حلي وجود نداره

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ‡‡‡ Icy Heart ‡‡‡

پيش فرض

سلام به همه دوستان
    من یک مشکل در نوشتن فارسی در Word 2007 دارم که حسابی کارم را مختل کرده. اگر چه چند سال است با این نرم افزار کار می کنم و به نوعی حرفه ای محسوب می شوم ولی این مشکل به قدری جدی شد که مجبور شدم نه تنها آفیس را مجددا نصب کنم، بلکه چون نصب مجدد آفیس جواب نداد مجبور شدم ویندوز نازنین خود را هم از اول نصب کنم که البته در کمال تعجب باز هم مشکل حل نشد.
    مشکل اینجاست که وقتی می خواهم فارسی تایپ کنم، کرسر از جایش تکان نمی خورد و بنابر این کلمات یک جمله برعکس ترتیب صحیح خود قرار می گیرند. در واقع اشکال اصلی اینست که اگر چه من با زدن کلیدهای Control+Shift زبان ویندوز را فارسی می کنم، ولی شکل کرسر از خط عمودی ساده که نمایش دهنده تایپ انگلیسی است به شکل خط دندانه دار که مربوط به تایپ فارسی است تغییر شکل نمی دهد. در واقع word فارسی نمی شود. من علامت مخصوص right to left را هم فعال می کنم و پاراگراف را هم راست چین می کنم ولی فایده ندارد.
    اگر کسی بتواند مرا در این زمینه راهنمایی کند بسیار ممنون می شوم.
    سلام

ورودتون رو به انجمن تبريك ميگم

شما مطمئن هستيد كه به درستي در ويندوز زبان فارس رو نصب و فعال كرده ايد؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •