تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 353 از 2365 اولاول ... 2533033433493503513523533543553563573634034538531353 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,521 به 3,530 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام.
    کسی میدونه باند کد نس zrs710 چه جور باندیه ؟
    125w rms هم خروجی داره.کسی تا حالا صداشو شنیده >
    بیس خوبی داره؟
    ایا از 1073 dls بهتره؟
    190 تومنم قیمت دارم>
    بدون شك 1073 بهتره اما بايد ببيني از صداي 1073 خوشت مياد يا نه.اگه تونستي 1070 پيدا كني خيلي بهتره.آخه به علت 3way بودن 1073 درسته كه صدا يكم بهتر شده اما احتمال سوختن توييتر و ميدرنج بالاتر رفته

2. 2 کاربر از privatedlove بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Amir..H's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    "گااااااا"

پيش فرض

باند های کدنس در ابتدا خیلی صدای بلندی دارن ولی بعد از یه مدت نمی دونم چرا افت صدا پیدا میکنن.
    در ضمن کیفیتشون هم مثله قیل نیست.اصلا با 1073 مقایسه نباید بشه.ولی در کل هر دوتاشون قیمتشون خیلی فضایی هستن!
    اگه خیلی صدای بلند میخوای j.b.l limited .البته یکمی زحمت داره صدای قشنگ گرفتن ازش
    در مورد بیس هم کلا هیچ کدوم از باند ها در حد یه ساب بیس نمیزنن.واگر درست تنظیم نکنی احتمال ضعیف شدن باند و یا پاره شدن و یا بم شدن صدا هست.
    من حدود یک ماهی هست که میخوام سیستم ببندم ساب هم نمیخوام دنبال باندی بودم که بیس خوبی داشته باشه بعد از گشت گذارهایی که داشتم به 1073 رسیدم چند هفته پیشم میخواستم بیام تهران بخرمش که از شانس بد من شرکت rss تعطیل شد.
    تو اصفهانم که گیرم نیومد چون تقلبیشم اومده دیگه نتونستم اعتماد کنم بیام از سیستم فروشیا تو تهران بخرم
    jbl limited هم که صدا گرفتن ازش فقط کار خداست تو همین p30 خیلیا ازش ناراضی بودن(مثل driver)
    حالا با این توصیفات مثل خر تو گل موندم که چی بخرم البته پخشو انتخاب کردم 5150 (اگه گیرم بیاد)تقریبآ510,20 تومن واسه باند,امپ,سیمکشی و هزینه نصب پول دارم.حالا با توجه به حرفای بالا

ایا کسی هست که مرا یاری کند؟

آخر فروم باز cyber861's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

من حدود یک ماهی هست که میخوام سیستم ببندم ساب هم نمیخوام دنبال باندی بودم که بیس خوبی داشته باشه بعد از گشت گذارهایی که داشتم به 1073 رسیدم چند هفته پیشم میخواستم بیام تهران بخرمش که از شانس بد من شرکت rss تعطیل شد.
    تو اصفهانم که گیرم نیومد چون تقلبیشم اومده دیگه نتونستم اعتماد کنم بیام از سیستم فروشیا تو تهران بخرم
    jbl limited هم که صدا گرفتن ازش فقط کار خداست تو همین p30 خیلیا ازش ناراضی بودن(مثل driver)
    حالا با این توصیفات مثل خر تو گل موندم که چی بخرم البته پخشو انتخاب کردم 5150 (اگه گیرم بیاد)تقریبآ510,20 تومن واسه باند,امپ,سیمکشی و هزینه نصب پول دارم.حالا با توجه به حرفای بالا

ارت کوییک صدای تیوترش اصلا مشکل نداره.اگه مشکل هست ماله تنظیم نبودن هست.من خودم اول دادم نصاب تنظیم کرد اصلا صدای ریزش خوب در نمیامد.خودم تنظیم کردم ماه شد.
    بزرگترین اشتباهتون اینه که ساب نمیخواید.یه مقدار بودجه رو افزایش بدین واقعا میتونید از صدا لذت ببرین.آخه باند تنها هر چی هم باشه حال نمیده.هر جوری تنظیم کنی بازم اذیتت میکنه!
    من اینارو پیشنهاد میدم.(البته با اجازه اساتید)
    اسپیکر=MTX 693 به قیمت 70
    ساب کنوود 3012 =70
    سیم گیج 8 *2=30
    آمپلی کنوود 5203 =65
    آمپلی کنوود 8104=120
    پخش 5150=170
    تخته=10
    نصب=15

5. 2 کاربر از cyber861 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خيلي ممنون
    ولي چرا اينجا كسي درباره jvc و marshal چيزي نميگه؟؟؟
    مارشال برند معتبري نيست.سرغش نرو. JVC جاي خودش ور داره. ولي چون تو ايران مدلهاي قديميش زياد تو بورس نبود و مشكلات زيادي داشت همه رو اوردن به پايونير و كن وود.ولي شنيدم پخشهاي جديدش بهتر شده ولي من خودم تست نكردم.
    سلام
    با اجازه حمید جان

به این عکس دقت کن:

اون صدای پخ پخ مربوط میشه به ساییدگی voice coil با مغزی اون فلز آخریه.احتمالآ بعد از اینکه باند رو نصاب برات بسته اینقدر پیچش رو سفت کرده که به basket باند فشار اومده و از حالت توازن خارج شده البته مشکل از همون لبه هم که بلند شده می تونه باشه که من شکم روی اینه با چسب قطره ای ببین می تونی بچسبونیش.
    متاسفم برای اون کسی که طاقچه رو برات بریده چون واقعآ توی کارش یک آماتور محض بوده و نتیجش اینه که این بلا سر باندت اومد.

در ضمن اینو هم تست کن(اتفاقی که برای خودم افتاد):
    باند رو برعکس کن اونوقت یک موزیک بزار چون ممکنه براده آهن ناشی از بریدن تاقچه توش باشه که ممکنه با این کار خارج بشه.

سلام حسين جان
    اجازه بنده هم دست شماست. بابا بيشتر بيا تو اين بخش مارو ياري بده
    دستت درد نكنه به نكات صحيحي اشاره كردي عكست هم بسيار اموزنده هستش براي دوستان جهت اشنائي با قطعات اسپيكرها.فقط اون قطعه اول كه روي Cone قرار ميگيره هم اسمش داست كپ هست.
    سلام

دوستان همونطور که قبلا گفته بودم این باند ما همین که پیچش رو باز کردیم و بیرون آوردیم و دیدم خیلی تحت فشار بوده رو تاقچه و دوباره گذاشتم رو تاقچه البته ایندفعه دیگه پیچش رو نبستم و پخش که روشن کردم دیدم داره پخ پخ میکنه . خوب و اینک ادامه ماجرا اینه که رفتم باند رو وارونه کردم و پخش رو روشن کردم که اگه چیزی رفته توش بیاد بیرون که دیدم نه چیزی توش نیست و بعد ناامید از همه جا باند رو گذاشتم رو تاقچه ولی ایندفعه 4 تا پیچش رو هم بستم و پخش رو روشن کردم دیدم دیگه پخ پخ نمیکنه . خلاصه کلی با آهنگ ها و بیس و .... ور رفتم دیدم نه جدی جدی درست شده و ایندفعه همین که آهنگ پخش میشد کم کم پیش باندها رو شل کردم تا اینکه دیدم همین که پیچها رو باز کردم باند دوباره کم کم داره شروع میکنه به پخ پخ کردن .

به این نتیجه رسیدم که به دلیل بد بریده شدن تاقچه توسط نصاب محترم باند تحت فشار بوده و به مقدار خیلی کمی پیچیده و حالت گرفته که وقتی پیچها باز میشه از حالت قبل در میاد و یه خورده شروع میکنه به پخ پخ کردن که باز دوباره اگه پیچها رو ببندم درست میشه . ( البته قبلا هم گفته بودم که تا قبل از اینکه پیچ باندها رو باز کنم باند سالم بود و الان هم اگه پیچها بسته باشه باندها مشکلی نداره)

1:حالا به نظر خودم اگه یه MDF بگیرم و باندها رو درست و محکم روش پیچ کنم درست بشه . نظر دوستان چیه؟؟ یعنی احتمال داره یه ذره پیچیدگی باند وقتی رو MDF بسته شد برگرده سر جای اولش و باند مثل اول صاف و راست بشه؟؟ ( البته اینو مطمئن هستم که پیچیدگی خیلی خیلی کم هست )

2:بعد اینکه این ماشین بدترکیب دوست داشتی ما( L90) توی شهری که من هستم خیلی خیلی کمه که حتی یه تاقچه MDF هم سراغ گرفتم کسی نداره به خاطر فروش کمی که داره . میخوام بدونم کلا تاقچه MDF فابریک L90 پیدا میشه یا باید درست کنم؟؟ توی اینترنت جایی نیست که بفروشن؟؟ جنس خوبش چند در میاد؟؟ ببخشید که زیادی سوال کردم .
    به احتمال زياد با نصب MDF مشكلتون حل ميشه.

بدون شك 1073 بهتره اما بايد ببيني از صداي 1073 خوشت مياد يا نه.اگه تونستي 1070 پيدا كني خيلي بهتره.آخه به علت 3way بودن 1073 درسته كه صدا يكم بهتر شده اما احتمال سوختن توييتر و ميدرنج بالاتر رفته
    شما تا اونجا كه يادمه قرار بود يه باكسي كه براتون طراحي كردم رو بسازي،درسته؟ يه دفعه رفتي ديگه پيداتون نشد!!!
    1070 بعيد ميدونم پيدا بشه
    Last edited by hamidR15; 21-09-2010 at 13:17.

7. 2 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

واسه اسپيكر اگه كيفيت واست مهمتره اينفينيتي 693.7 يا5. يا اگه9. گير اومد كه چه بهتر
    من تجربه صدا گرفتن از آمپهاي مولتي چنل كنوود رو دارم.از نظر كيفيتي خيلي مناسب نيستن و شديدا گرم ميشن.
    تو اين زمينه ساند استريم سري trx6.640 رو بگير و بريج كن بده به يه ساب تك كوئل كنوود اونم فقط 3011 يا 3012
    پخش بدي نيست.5 متر سيم گيج 2 ميخواي
    3 متر سيم اسپيكر
    2 جفت rca
    خازن داشته باشي خيلي خوب ميشه اگه خازن بخواي بگيري به 2 متر سيم 4 و دوتا تقسيم هم نياز خواهي داشت.

---------- Post added at 02:18 PM ---------- Previous post was at 02:15 PM ----------

حميد جان غريبه نيستم
    من ساب رو بدون تست فروختم...
    رفتم يه gti 15 MKII خريدم با كامپاننت فوكال و آمپ هاي آديسان
    1070 رو يكي از دوستان 2 ماه پيش خريد.ميخواي ميپرسم از كجا خريد.اما با ناشي بازي محض توييتر هاي جفت اسپيكر ها رو سوزوند

9. 2 کاربر از privatedlove بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز cyber861's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

حمید جان راستی یکمی در مورد نحوه ی تنظیمات نمودار ها در طراحی باکس توضیح میدی که تا چقدر میشه بالا و پایینشون کرد تا صدای دلخواه ازش در بیاد؟
    میشه در حالت پرتد طوری طراحی کرد که تو یه باکس با چند تا فرکانس تیون کرد؟

11. این کاربر از cyber861 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز H.Operator's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام

این لبه هایی که بلند شده رو میتونم با چسب قطره ای به چسبونم ولی دوستان گفتن که با هر چسبی نمیشه چسبوند و احتمال داره اون قسمت خورده بشه . به نظر شما اگه با چسب قطره ای بچسبونم مشکلی پیش نمیاد؟؟

جای برش باند آره واقعا حق با شما هست خیلی بد بریده و بیشتر شبه این میمونه که یه سوراخی رو گشاد کرده تا بریدن!!! جایی که باند بستم زیاد میومدن سیستم ببندن و مغازه بزرگی هم بود که 5 نفر شاگرد داشت که فکر کنم یکی از آماتور ترین شاگرداش افتاده توی ماشین ما. 2 تا بورد بزرگ هم زده بود پایونر و کنوود که ظاهرا نمایندگی جفتشون رو هم داشت.

به نظرتون اگه احتمال پیچیدگی باند باشه باند رو تاقچه MDF محکم و درست پیچ کنم درست نمیشه؟؟ این روش شما رو هم تست میکنم شاید هم چیزی افتاده تو باند.

دوستان همونطور که قبلا گفته بودم این باند ما همین که پیچش رو باز کردیم و بیرون آوردیم و دیدم خیلی تحت فشار بوده رو تاقچه و دوباره گذاشتم رو تاقچه البته ایندفعه دیگه پیچش رو نبستم و پخش که روشن کردم دیدم داره پخ پخ میکنه . خوب و اینک ادامه ماجرا اینه که رفتم باند رو وارونه کردم و پخش رو روشن کردم که اگه چیزی رفته توش بیاد بیرون که دیدم نه چیزی توش نیست و بعد ناامید از همه جا باند رو گذاشتم رو تاقچه ولی ایندفعه 4 تا پیچش رو هم بستم و پخش رو روشن کردم دیدم دیگه پخ پخ نمیکنه . خلاصه کلی با آهنگ ها و بیس و .... ور رفتم دیدم نه جدی جدی درست شده و ایندفعه همین که آهنگ پخش میشد کم کم پیش باندها رو شل کردم تا اینکه دیدم همین که پیچها رو باز کردم باند دوباره کم کم داره شروع میکنه به پخ پخ کردن .

به این نتیجه رسیدم که به دلیل بد بریده شدن تاقچه توسط نصاب محترم باند تحت فشار بوده و به مقدار خیلی کمی پیچیده و حالت گرفته که وقتی پیچها باز میشه از حالت قبل در میاد و یه خورده شروع میکنه به پخ پخ کردن که باز دوباره اگه پیچها رو ببندم درست میشه . ( البته قبلا هم گفته بودم که تا قبل از اینکه پیچ باندها رو باز کنم باند سالم بود و الان هم اگه پیچها بسته باشه باندها مشکلی نداره)

1:حالا به نظر خودم اگه یه MDF بگیرم و باندها رو درست و محکم روش پیچ کنم درست بشه . نظر دوستان چیه؟؟ یعنی احتمال داره یه ذره پیچیدگی باند وقتی رو MDF بسته شد برگرده سر جای اولش و باند مثل اول صاف و راست بشه؟؟ ( البته اینو مطمئن هستم که پیچیدگی خیلی خیلی کم هست )

2:بعد اینکه این ماشین بدترکیب دوست داشتی ما( L90) توی شهری که من هستم خیلی خیلی کمه که حتی یه تاقچه MDF هم سراغ گرفتم کسی نداره به خاطر فروش کمی که داره . میخوام بدونم کلا تاقچه MDF فابریک L90 پیدا میشه یا باید درست کنم؟؟ توی اینترنت جایی نیست که بفروشن؟؟ جنس خوبش چند در میاد؟؟ ببخشید که زیادی سوال کردم .
    سلام
    آره این احتمال هم هست که خوردگی به وجود بیاره چسب قطره ای.
    با تمام این تفاسیری که گفتی من نظرم اینه که چون طرف با فشار باند رو بسته پس یک پیچیدگی توی basket باند به وجود اومده و این باعث شده که وقتی پیچها بسته هستن فیکس و محکم بشه به خاطر سفت جاگیر شدن و البته برخورد لبه طاقچه با basket باند و وقتی باز بشه پخ پخ بکنه ولی شما اگر mdf بگیری چون برشش درست زده میشه اون وقت باز یا بسته بودن پیچها فرقی نمیکنه و باند در همه حالت پخ پخ می کنه چون دیگه چیزی به basket فشار نمیاره که فیکس بشه(البته این نظریه منه و ممکنه غلط باشه)بهتره قبل از اینکه بری بخری روی تخته رفیق یا آشنا تست کنی.

ارت کوییک صدای تیوترش اصلا مشکل نداره.اگه مشکل هست ماله تنظیم نبودن هست.من خودم اول دادم نصاب تنظیم کرد اصلا صدای ریزش خوب در نمیامد.خودم تنظیم کردم ماه شد.
    بزرگترین اشتباهتون اینه که ساب نمیخواید.یه مقدار بودجه رو افزایش بدین واقعا میتونید از صدا لذت ببرین.آخه باند تنها هر چی هم باشه حال نمیده.هر جوری تنظیم کنی بازم اذیتت میکنه!
    من اینارو پیشنهاد میدم.(البته با اجازه اساتید)
    اسپیکر=MTX 693 به قیمت 70
    ساب کنوود 3012 =70
    سیم گیج 8 *2=30
    آمپلی کنوود 5203 =65
    آمپلی کنوود 8104=120
    پخش 5150=170
    تخته=10
    نصب=15
    سلام
    درسته ارت رو صداش رو شنیدم با آمپ پایونیر gm5400 و به نظرم تیوترش مشکلی نداره و بیسشم از 718 زیادتره اگه درست تنظیم بشه.
    آمپهای سانداستریم بهترن و کمتر داغ میکنن.
    ساب و اسپیکر و پخش خوبن فقط یک آمپ چهار کاناله ساند trx6.640 باشه خیلی خوب میشه.
    به نظرم این دوستمون ساب 3012 رو با صدای mtx 693 و اینفینیتی 693.7 تست کنه ببینه کدوم به دلش میسشینه.

واسه اسپيكر اگه كيفيت واست مهمتره اينفينيتي 693.7 يا5. يا اگه9. گير اومد كه چه بهتر
    من تجربه صدا گرفتن از آمپهاي مولتي چنل كنوود رو دارم.از نظر كيفيتي خيلي مناسب نيستن و شديدا گرم ميشن.
    تو اين زمينه ساند استريم سري trx6.640 رو بگير و بريج كن بده به يه ساب تك كوئل كنوود اونم فقط 3011 يا 3012
    پخش بدي نيست.5 متر سيم گيج 2 ميخواي
    3 متر سيم اسپيكر
    2 جفت rca
    خازن داشته باشي خيلي خوب ميشه اگه خازن بخواي بگيري به 2 متر سيم 4 و دوتا تقسيم هم نياز خواهي داشت.
    سلام
    با پیشنهادتون موافقم ولی دیگه هزینه خازن رو دادن یکم ولخرجیه چون اینقدرها این سیستم توان نداره که برق کم بیاره بهتره یک big3 بزنه تا بخواد خازن بگیره.
    رفیقم ساب ارت 1000 رو با کامپ آلپاین با 2 تا آمپ ارت درایو کرد که فکر کنم 1200-300 وات rms میداد که خازن واجبش بود وگرنه راه نمی افتاد.
    ولی یک جفت کنوود 3012 رو با یک جفت 718 دیدم درایو کرد با یک آمپ 5 کانال پریمیر+big3 بدون هیچ مشکل برقی راحت جواب میداد.
    Last edited by H.Operator; 21-09-2010 at 14:42.

13. 3 کاربر از H.Operator بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز isbn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

سلام
    این 4250 4 ولتی هست دیگه درسته؟
    بعد این فلسفه ساعت توی تنظیم گین رو میگید ؟
    مثلا میگن رو 11 هست یعنی چه؟

به طبق همین عکس هست؟ یعنی مثل ساعت دیواری
    شروع هم رو ساعت 12 هست دیگه؟
    به ترتیب که باز کنیم گین رو میشه 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 که به همین ترتیب زیاد میشه جریان؟

15. این کاربر از isbn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Amir..H's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    "گااااااا"

پيش فرض

دم همتون گرم که منو راهنمایی میکنید.راستش من مشتری پرو پا قرص این تاپیکم اون چند وقتیم که کسی به این تاپیک سر نمیزد کل زحمتا افتاده بود گردن اقا حمید در هر صورت از این که این تاپیک دوباره مثل اولش شده خیلی خوشحالم.
    syber861 عزیز توی این چند ساله تا کسی حرف از ساب میزنه ,اهل فن(مثل شما و دوستان)میگه باید براش باکس تهیه کنی
    و من نمیخوام با باکس فضای صندقو اشغال کنم.البته یه مدت به توصیه دوستان که میگفتن برای طاقچه ساب سری f پایونیر مناسب تر هست دنبال 308 پایونر بودم که اقا حمید گل گفتن به جایی استفاده از یه ساب و باند معمولی بهتره همون 1073 رو برداری منم قصد خرید داشتم که rss تعطیل شد.
    mtx 693 مشخصات خوبی داره(البته صداشو نشنیدم)در مورد امپهایی هم که معرفی کردید ظاهرآ دوستان موافق نبودن.
    راستش خودم به خاطر این که میگن 50% توان ساب تو طاقچه هدر میره خیلی با ساب موافق نیستم.
    دوست دارم هم صدا با کیفیت باشه هم بیس خوبی داشته باشه از همه مهمتر وقتی ولومو زیاد میکنم صدا خراب نشه.
    حالا از همه ی دوستان میخوام بپرسم اگه من 2 جفت باند بردام بهتره یا ساب با 1 جفت باند؟
    ماشینم l90.

17. این کاربر از Amir..H بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز isbn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

دم همتون گرم که منو راهنمایی میکنید.راستش من مشتری پرو پا قرص این تاپیکم اون چند وقتیم که کسی به این تاپیک سر نمیزد کل زحمتا افتاده بود گردن اقا حمید در هر صورت از این که این تاپیک دوباره مثل اولش شده خیلی خوشحالم.

syber861 عزیز توی این چند ساله تا کسی حرف از ساب میزنه ,اهل فن(مثل شما و دوستان)میگه باید براش باکس تهیه کنی
    و من نمیخوام با باکس فضای صندقو اشغال کنم.البته یه مدت به توصیه دوستان که میگفتن برای طاقچه ساب سری f پایونیر مناسب تر هست دنبال 308 پایونر بودم که اقا حمید گل گفتن به جایی استفاده از یه ساب و باند معمولی بهتره همون 1073 رو برداری منم قصد خرید داشتم که rss تعطیل شد.
    mtx 693 مشخصات خوبی داره(البته صداشو نشنیدم)در مورد امپهایی هم که معرفی کردید ظاهرآ دوستان موافق نبودن.
    راستش خودم به خاطر این که میگن 50% توان ساب تو طاقچه هدر میره خیلی با ساب موافق نیستم.
    دوست دارم هم صدا با کیفیت باشه هم بیس خوبی داشته باشه از همه مهمتر وقتی ولومو زیاد میکنم صدا خراب نشه.
    حالا از همه ی دوستان میخوام بپرسم اگه من 2 جفت باند بردام بهتره یا ساب با 1 جفت باند؟
    ماشینم l90.

خوب شما هر وقت فضای صندوق رو احتیاج داشتی باکس رو به راحتی در میاری
    l90 هم که کلش صندوق هست دیگه(صندوقش بزرگه ) یه وقت بهتون بر نخوره
    Last edited by isbn; 21-09-2010 at 18:42.

19. 5 کاربر از isbn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •