تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 353 از 416 اولاول ... 253303343349350351352353354355356357363403 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,521 به 3,530 از 4151

نام تاپيک: Naruto / بحث مانگای ناروتو

حـــــرفـه ای Arrowtic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

مادارا کسیه که جلوی هاشیراما سنجو فرد قابلی بوده و رقیب اصلی هاشیراما بوده و این یعنی یه قدرت بسیار خفنی داشته.هاشیراما کسی بوده که به راحتی میتونسته چند صد نفرو بکشه و مادارا اون موقع که ریننگان نداشته رقیبش بوده.
    یه نشونه دیگه قدرتش هم اینه که با توجه به بدن ادو تنسه ای که داره 5 کاگه رو سه سوت ترکوند.5 نفری که قویترینای دهکدشون بودن:
    گارا در قدرتش شکی نیست به خصوص بعد از نبرد های آخرش با پدرش و مو.
    سوناده در قدرتش شک هست : دی
    رایکاگه:سرعت و قدرت خر : دی نبردش با ساسکه و میناتو رو دیدیم و به قدرتش پی بردیم.
    میزوکاگه:فوق العاده قوی و با مه سوزانش دیدم کمتر کسی جلوش میتونه وای بسه.
    تسوچیکاگه:به نظر من قویترین کاگه.قدرت ذرات رو داشت و کم کسی نبود.جلو ساسکه دیدیم در چه حدیه.

مادارا مقابل اینا پیروز شد یعنی دیگه خیلی قوی !اوبیتو فکر نکنم که میتونست به این راحتی این 5 تا رو بزنه.

2. 3 کاربر از Arrowtic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

اوبیتو رو مادارا طراحی کرده فکر نکنید که همه چیز رو هم بهش یاد داده! یک نمونش اون فن خروج از ادو تنسه که حضرت اروچیمارو هم نمیدونسته وجود داره و اوبیتو اگر بلد بود به کابوتو میگفت که نباید مادارا رو ادو کنه!
    الان هم که تنها چیزی که دیدیم این بوده که مادارا با بی حوصله گی فقط نگاه کرده و هر موقع نینجا ها فن های سطح بالاتر اوردن اون هم یک رده بالاترشو اورده و هنوز حریف قابلی براش پیدا نشده که بتونیم سطحشو ببینیم پس نمیشه دست کم گرفتش

تنها برتری اوبیتو به مادارا اینکه میتونه در بره به اون بعد خودش ولی سرعت مادارا خودش کارشو میسازه
    خوب خود مادارا هم از ادو استفاده نمیکرده که بخواد اون رو یاد اوبیتو بده . شانسی که مادارا اورده اینه که زمان هاشیراما و توبیراما بوده و به راز خارج شدن از ادو پی برده.
    در مورد سرعت هم بهتره که اصلا صحبت نکنیم . سرعت مادارا از اوبیتو بیشتر نیست

مادارا کسیه که جلوی هاشیراما سنجو فرد قابلی بوده و رقیب اصلی هاشیراما بوده و این یعنی یه قدرت بسیار خفنی داشته.هاشیراما کسی بوده که به راحتی میتونسته چند صد نفرو بکشه و مادارا اون موقع که ریننگان نداشته رقیبش بوده.
    یه نشونه دیگه قدرتش هم اینه که با توجه به بدن ادو تنسه ای که داره 5 کاگه رو سه سوت ترکوند.5 نفری که قویترینای دهکدشون بودن:
    گارا در قدرتش شکی نیست به خصوص بعد از نبرد های آخرش با پدرش و مو.
    سوناده در قدرتش شک هست : دی
    رایکاگه:سرعت و قدرت خر : دی نبردش با ساسکه و میناتو رو دیدیم و به قدرتش پی بردیم.
    میزوکاگه:فوق العاده قوی و با مه سوزانش دیدم کمتر کسی جلوش میتونه وای بسه.
    تسوچیکاگه:به نظر من قویترین کاگه.قدرت ذرات رو داشت و کم کسی نبود.جلو ساسکه دیدیم در چه حدیه.

مادارا مقابل اینا پیروز شد یعنی دیگه خیلی قوی !اوبیتو فکر نکنم که میتونست به این راحتی این 5 تا رو بزنه.
    اینطوری نمیشه حساب کرد... مادارا در حالت ادو با اونا مبارزه کرده و از همه مهمتر اوبیتو با این افراد مبارزه ای نداشته و این خیلی فرق میکنه .
    وقتی مبارزه ای صورت نگرفته شما چطور پی میبری که اوبیتو از مادارا ضعیفتره ؟!

در وصف سرعت اوبیتو همین که وقتی سوچیکاگه داشت با تکنیک ذرات خودش ساسکه رو به اون دیار میفرستاد این اوبیتو بود که در یک ثاینه ساسکه رو از اون تکنیک نجات داد!
    سرعت عمل رو داشته باشین !
    بعد بگین مادارا سرعتی تره !!! کافیه اوبیتو مادارا رو لمس کنه ... دیگه باقی قضایا تموم شدست

4. 3 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

خوب خود مادارا هم از ادو استفاده نمیکرده که بخواد اون رو یاد اوبیتو بده . شانسی که مادارا اورده اینه که زمان هاشیراما و توبیراما بوده و به راز خارج شدن از ادو پی برده.
    در مورد سرعت هم بهتره که اصلا صحبت نکنیم . سرعت مادارا از اوبیتو بیشتر نیست

اینطوری نمیشه حساب کرد... مادارا در حالت ادو با اونا مبارزه کرده و از همه مهمتر اوبیتو با این افراد مبارزه ای نداشته و این خیلی فرق میکنه .
    وقتی مبارزه ای صورت نگرفته شما چطور پی میبری که اوبیتو از مادارا ضعیفتره ؟!

در وصف سرعت اوبیتو همین که وقتی سوچیکاگه داشت با تکنیک ذرات خودش ساسکه رو به اون دیار میفرستاد این اوبیتو بود که در یک ثاینه ساسکه رو از اون تکنیک نجات داد!
    سرعت عمل رو داشته باشین !
    بعد بگین مادارا سرعتی تره !!! کافیه اوبیتو مادارا رو لمس کنه ... دیگه باقی قضایا تموم شدست
    بدن رو خودمم اشاره کردم!
    با توجه به بدن ادو تنسه ای که داره
    میناتو تونست توی انتقال اوبیتو باگ پیدا کنه مادارا نتونه؟ : دی

6. 3 کاربر از Arrowtic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز M e i s a m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

اقا بخدا این ادیتور من رو روانی کرد اومدم کلی تایپ کردم باز هنگید... جواب هات رو بهزاد داده بودم قبل از اینکه شبهه ایجاد شه برات

سرعت مادارا کمتره از اوبیتو؟ والا سریعترین افرادی که من میشناسم همون هاشیراما و مادارا هستن! میناتو و اوبیتو جیکوکان دارن نه شونشین نوجتسو. از طرفی سرعت حرکت و سرعت گردش خون در بدن و گنجتسو نخوردن با هم رابطه مستقیم دارن ولی دیدیم که رایکاگه با چه امیدی رفت که حمله کنه به مادارا و ولی حضرت اصلا به خودش تکون هم نداد یه الکی نگاش کرد رایکاگه زمین گیر شد!

بعدشم گفتم که خود هاشیراما و توبیراما و اروچی و کابوتو ضعف ادوتنسه رو نمیدونستن ولی مادارا میدونست چطوری؟ حتی اگر اوبیتو انتقالش بده به بعد خودش مادارا فرای این حرفاست حتما ضعفش رو میدونه یا پیدا میکنه نا سلامتی قدرت خدایی دارن اینها اگر قرار باشه جلوی افراد یونیک (که کم هم نیستن) ضعف نشون بدن که دیگه خدا نیستن. بعلاوه ریننگان و احضار ها و احضار های معکوس رو هم دست کم نگیر. به نظر من که این تکنیک انتقال زیر مجموعه مهر ها حساب میشه چون تو مهر کردن هم چیزی که مهر شده رو انتقال میدن به ابعاد خاصی که این بهتر ثابت میکنه این انتقال اوبیتو هم ضعف هایی داره...

بعدش دیگه گفتن این که مادارا ادو بود مبارزه کرد حقا حرف نادرستیه اخه دیگه مبارزشون رو که دیدیم! لحظه ای که نیت کرد دیگه اصلا نشون نداد که چقدر سریع کارشون رو ساخت! مادارا داشت با کاگه ها بازی میکرد و تحقیرشون میکرد!

بعلاوه مادارا و هاشیراما با بدن های عادی و وسط جنگ های جهانی چندین بار با هم مبارزه کردن ولی اخرش معلوم شد که کشته نشدن بعلاوه دیگه خر تکنیک تر از هاشیراما و مادارا داریم؟ خود مادارا میگه اگه هاشیراما اینجا بود سطوح جغرافیایی تغییر میکرد یعنی چی این؟

یاد یه پیش گویی از ناروتوبیس افتادم توش یارو گفته بود با توجه به سن توبیراما میشه گفت که هاشیراما به مرگ طبیعی نمرده و کی میتونسته بکشتش که در واقع هیچ کس در جهان نمیتونسته الا مادارا بخصوص بعد از اون همه قدرت هایی که بعد از جنگ نهایی برای خودش دست و پا کرده بود

قدرت مادارا به ادو بودن نیست به خیلی چیزای دیگست! از اون معلوم هاش مثل ریننگان بگیر که ریکودو داشت و خدا بود ناگاتو داشت و دنیا ازش میترسید و آکاتسوکی ازش حساب میبردن تا مخفی هاش مثل تجارب جنگیش و تکنیک های ممنوع و تکنیک های اوچیهایی و چشمی و...

8. 2 کاربر از M e i s a m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

وای چقدر تایپ کردم
    پیشاپیش عذر میخوام

10. 2 کاربر از M e i s a m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

البته اونجایی که ابیتو پیش پین رفته و بهش میگه به کونوها حمله کنه وقتی که میخواد بره با یک چیزی مثل نور یا رعد و برق اون محل رو ترک میکنه !
    پس میشه احتمال داد که اوبیتو هم شونشین داشته باشه . البته وقتی میتونه از تکنیک جابجایی استفاده کنه مشخصه که به سراغ شونشین نمیره .
    چون در این حالت احتمال ضربه خوردنش هم به صفر میرسه مگر این که یک کسی در حد سرعت و هوش میناتو بهش برسه که اونجا هم اوبیتو اسیر بی تجربگی یا کم تجربگی خودش شد .

به هر حال همونطور که مادارا قویه از اون طرف اوبیتو هم زیر دست همین فرد بزرگ شده . اگه مادارا نقطه ضعف اوبیتو رو بدونه که همون 5 دقیقه است (اون هم بصورت متوالی) از اون طرف هم اوبیتو خنگ نیست .
    همونطور که گفتم بهترین استراتژی های جنگ تن به تن رو میشه از اون دید .

اون قضیه پیش بینی رو هم جدی نگیر ... چیزی که ما دیدیم در مانگا و انیمه این بوده که هاشیراما بعد از اون جنگ محل رو ترک میکنه و کیوبی رو هم مهر میکنه .
    پس مردن هاشیراما در اون جنگ کاملا منتفیه .

12. 2 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

والا یادم نیست نور یا رعد و برق دیده باشم... بهرحال جنگ بین اوبیتو و میناتو اصلش سر جیکوکان بود نه شونشین و در واقع هوش میناتو غلبه کرد نه تکنیکش وگرنه اوبیتو سریعتر بود به نظر من

در مورد هاشیراما هم خب مسلما در اون جنگ که نه چند مدت بعدش که مادارا ریکاور شده و قدرت هاش هم فعال شده بودن (خودش که گفت بعد از جنگ وقتی ژن رو اضافه کرده خیلی زود ریننگانش فعال شده) البته نظریه هست ولی به نظر درست میاد چون عمر طبیعی سنجو و اوزوماکی شاید به 100 هم میرسیده اگر کشته نمیشدن یا اسیب جدی نمیدیدن اگرم دقت کنید موقعی که کوشینا رو بردن که بشه جینچوریکی (که هیروزن کاگه بوده اون موقع) میتو زن هاشیراما زنده بوده...

عجیب قضیه اینجاست که کلی میگفتن مادارا کشته شده که نشده ظاهرا خودشم پا شده با پای خودش از محل جنگ رفته ولی جایی از اینکه چی سر هاشیراما اومده نگفتن فقط میترسم این کیشی گند بزنه فردا معلوم شه یکی در حد کونوهامارو با یه سناریو مسخره کشتتش

14. این کاربر از M e i s a m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه yanin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

والا یادم نیست نور یا رعد و برق دیده باشم... بهرحال جنگ بین اوبیتو و میناتو اصلش سر جیکوکان بود نه شونشین و در واقع هوش میناتو غلبه کرد نه تکنیکش وگرنه اوبیتو سریعتر بود به نظر من

در مورد هاشیراما هم خب مسلما در اون جنگ که نه چند مدت بعدش که مادارا ریکاور شده و قدرت هاش هم فعال شده بودن (خودش که گفت بعد از جنگ وقتی ژن رو اضافه کرده خیلی زود ریننگانش فعال شده) البته نظریه هست ولی به نظر درست میاد چون عمر طبیعی سنجو و اوزوماکی شاید به 100 هم میرسیده اگر کشته نمیشدن یا اسیب جدی نمیدیدن اگرم دقت کنید موقعی که کوشینا رو بردن که بشه جینچوریکی (که هیروزن کاگه بوده اون موقع) میتو زن هاشیراما زنده بوده...

عجیب قضیه اینجاست که کلی میگفتن مادارا کشته شده که نشده ظاهرا خودشم پا شده با پای خودش از محل جنگ رفته ولی جایی از اینکه چی سر هاشیراما اومده نگفتن فقط میترسم این کیشی گند بزنه فردا معلوم شه یکی در حد کونوهامارو با یه سناریو مسخره کشتتش

شایدم هاشیراما زنده باشه بپره وسط

راستی این ساسکه و اوروچیمارو قصد ندارن بیان فک کنم کیشی اینا رو نگر داشته بعد از اوبیتو و مادارا باهاشون یه داستان تازه بسازه

16. 2 کاربر از yanin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

هاشیراما که مرده.اوروچی یه بار ادو کردش.

18. 2 کاربر از Arrowtic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

یعنی وقتی قدرت های مادارا بوسیله ژن هاشیراما فعال شده از اون طرف هاشیراما مرده ؟! مادارا که خودش گفت اواخر عمرش رینگان رو فعال کرده !
    البته برای من هم جای سواله که هاشیراما چطور مرده ؟!

کیشی که کلا بی خیال این قضیه شده و اصلا بهش اشاره ای نمیکنه تا حداقل بدونیم توی اون جنگ چه اتفاقی افتاده و چی شد که مادارا زنده مونده ؟!

20. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •