سلام من یک 95 8گیگ سری اول دارم که لای پر قو نگهداریش کردم و حالا ازش خسته شدم ومیخام بفروشم و یک 5800 بخرم .
حالا بنظرتون گوشی چند می ارزه بفروشم؟ و قیمت نوش تو بازار چنده ؟ ممنون میشم زودتر جواب بدید.
سلام من یک 95 8گیگ سری اول دارم که لای پر قو نگهداریش کردم و حالا ازش خسته شدم ومیخام بفروشم و یک 5800 بخرم .
حالا بنظرتون گوشی چند می ارزه بفروشم؟ و قیمت نوش تو بازار چنده ؟ ممنون میشم زودتر جواب بدید.
\
واقعا ميخواي بفروشي 5800 بخري؟
دوستم 5800 داره ولي هميشه با حسرت به n95 8gb نگاه ميگه
ببین دوست عزیز الان دوسال و هشت ماه که من گوشی خریدم ودیگه خسته شدم از گوشی میخام یه گوشی دیگه بخرم
اول كه حتما يه گوشي ديگه بگير...5800 زياد جالب نيست!!
دوما كه منم گوشيمو چند وقت قبل پيش يكي از دوستام تو يه مغازه موبايل كار ميكنه بردم و اونم كه از نزديك در جريان نحوه نگهداري من از گوشي بود قيمت 270 تا 280 تومن روش گذاشت...
البته من 1سال و 6 ماه پيش خريده بودمش.
Last edited by shifter; 22-10-2010 at 09:20.
سلام دوستان خوبم..
میخواسم ببینم میشه من الان گوشیم v35 فارسی هستش..
اول v11 عربی بود که کد رو عوض کردم و آپدیت کردم پارسال..
چجوری کنمش v31 !?
الان کد رو عربی کردموبا OVI هم reinstall زدم.فایل های v31 رو هم گرفت.ولی موقع نصب Connection lost میده..
چی کار کنم؟!
مرسییییییی
سلام
من یه N82 داشتم و فروختم و 5800 خریدم. البته از این که دوربین خوبش و ظاهر شیکش رو از دست دادم پشیمونم؛ اما خب دلم می خواست یه تجربه تازه داشته باشماکنون هم خیلی از این 5800 خشنودم
و اما پیشنهاد من:
اگه می تونی گوشیت رو بفروش و پولت رو نگه دار ( به مغازه دار اصلا نفروش. توی روزنامه آگهی کن و مطمئن باش اگه خیلی تمیز باشه می تونی بالای 300 هم بفروشی ). سپس منتظر باش تا دی ما. هر ساله دی ماه قیمت بسیاری از گوشی ها افت شدید می کنه ( به خاطر فصل امتحانات دانشجویان و دانش آموزان و فصل زمستون و تقاضای کم و... ). اون هنگام اگه قیمت N8 نوکیا به 500 تومن رسید، یه دونه بخر. چون N8 تنها گوشی ایه که هم لمسیه، هم بهترین دوربین رو داره، هم امکاناتی داره که تاکنون روی هیچ موبایلی دیده نشده
عزیز دل شما که به نگارش 35 فلش زدین، دیگه توانایی بازگشت به نگارش های پایین تر رو ندارین. اگه این کار رو کنین خطر خاموش شدن همیشگی گوشی ( Dead Phone ) و مشکل از دست دادن شماره سریال گوشی IMEI ( موسوم به RPL شدن گوشی ) هست.
شاد باشین![]()
گوشیم دیروز از دستم افتاد.صفحش دیگه روشن نمیشه ولی همه کاری میشه باهاش کرد.حالا دقیقا چش شده؟صفحه سوخته؟خرجش چقدره؟
[QUOTE=iceweek;5554246]گوشیم دیروز از دستم افتاد.صفحش دیگه روشن نمیشه ولی همه کاری میشه باهاش کرد.حالا دقیقا چش شده؟صفحه سوخته؟خرجش چقدره؟[/QUO
سلام دوست عزیز
به احتمال زیاد فلتش یا همون رابط ال سی دی به برد پاره شده که خرجش هم زیاد نیست.تا میتونی سعی کن ال سی دی عوض نشه
به اون سیم میگن فلت felat ..
فکر نمیکنم سوکتی باشه که بخوای عوضش کنی..
حالا دوستان نظر بدن..
من که خودم 1سری ال سی دی عوض کردم و شاید مسخره بیاد ولی کیفیتش از اولی بهتره..
من مشکلم خیلی هم جدی نبود 80 ت دادم پارسال..
یعنی اصلا درست نمیشه یا باید کل lcd را عوض کنی؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)