تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 353 از 1635 اولاول ... 2533033433493503513523533543553563573634034538531353 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,521 به 3,530 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

آخر فروم باز prowler88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

جایی هست که بتونم مقایسه عکس های این مدل رو با دوربین های همین رنج قیمت canon مقایسه کنم یعنی به صورت بصری عکس ها رو ببینم . ؟ ؟ شما خودت شخصاً با sx200 is مقایسه کردی آخه اون از برند معروف تریه به نظر من نیست !!! بعد هم 12 مگاپیکسله من دوربین قبلیم h20 سونی بود ناراضی بودم واقعاً چیز جالبی نبود . . . تجربه خوبی از 10 مگاپیکسلی ها ندارم . . . بحرحال این دیگه پست آخریمه چون واقعاً آماتور هستم در زمینه دوربین تو جواب بعدی شما دیگه تو خرید تردید نمی کنم هرچی بگین خریدم . . . ولی واقعاً انتظار دارم خیلی بهتر از h20 باشه خیلی یعنی دوست دارم کامل احساس کنم که پولی که پاش دادم ارزش داشته آخه من دنبال یه چیز آخر عاقبتی هستم h20 رو که خریدم اگه راضی بودم مطمئن باشید تا august 2030 هم عوضش نمی کردم امیدوارم متوجه منظورم شده باشید خلاصه آقا ما شرمنده ایم . . .
    شما اصلا اگه تحقیق کافی نکنی اشتباه کردی. درستش هم اینه که فقط به حرف من استناد نکنی. در هر صورت نظر خودمو میگم ولی باز هم گفته باشم قبل از خرید خوب فکراتو بکن و انتخاباتو در نظر بگیر که به یه جمع بندی نهایی برسی.
    اصولا همون طور که بارها گفتم بین فاکتورهایی که در کیفیت یک عکس تعیین کننده هستند مگاپیکسل کم اهمیت ترین هست. انتخاب دوربین بر اساس مگاپیکسل بزرگترین اشتباهه.
    صادقانه بگم کیفیت عکس های SX10 یه ذره (نامحسوس) از FZ28 بالاتره. اگه مشکل بودجه نداشته باشین SX10 هم انتخاب خوبیه. البته اون هم یه سری نقطه ضعف های خودشو داره. هیچ دوربینی کامل نیست.
    FZ28 دوربینیه که من خودم هم الان دارم ازش استفاده میکنم. تا اطلاع ثانوی همین دو تا دوربین بهترین سوپرزوم های بازار هستند (البته FZ28 با FZ38 جایگزین میشه).
    این هم لینک مقایسه ی دوربین های سوپرزوم و کامپکت سوپرزوم از سایت dpreview:
    مقایسه ی عکس ها هم تو ریویو هست میتونی ببینی.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    این هم ریویوی خودم (چند صفحه قبل هم گذاشته بودمش):
    کد:
    Last edited by prowler88; 07-08-2009 at 23:55.

2. 2 کاربر از prowler88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه smart.pro666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض شرمنده !!!!

ممنون مهنس از راهنماییت استاد ببین حقیقت مطلب اینه که زن من sx200 داره من برا همین اینقدر پافشاری می کنم که یه چیز با کیفیت تر می خوام . . . بعد یه چیز دیگه هم که هست اینه که من بیشتر کیفیت می خوام نه زوم و آخرین سوال اینکه اگه بودجه را تا 500 افزایش بدم چی بگیرم ؟! p90 انتخاب بهتری نیست نسبت به fz28 ؟ ممنونم

پروفشنال Samin_System's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

ممنون مهنس از راهنماییت استاد ببین حقیقت مطلب اینه که زن من sx200 داره من برا همین اینقدر پافشاری می کنم که یه چیز با کیفیت تر می خوام . . . بعد یه چیز دیگه هم که هست اینه که من بیشتر کیفیت می خوام نه زوم و آخرین سوال اینکه اگه بودجه را تا 500 افزایش بدم چی بگیرم ؟! p90 انتخاب بهتری نیست نسبت به fz28 ؟ ممنونم
    دوست عزيز دوربينهاي nikon فقط مدلهاي حرفه اي اون خوبه ، سراغ مدلهاي آماتورش نرو . FZ28 هم كه الان تو بازار خيلي كم شده .

5. این کاربر از Samin_System بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

samin درست میگه. دوربین های کامپکت و سوپرزوم نیکون کیفیت عکسشون خیلی پایینه. یه دوربینی مثل P90 از نظر مشخصات الان جزء بهترین هاست ولی وقتی بحث کیفیت میاد وسط تبدیل به ضعیفترین ها میشه.
    تا سقف 500 تومن دو تا انتخاب داری. یکی این که بری سراغ کامپکت هایی مثل LX-3 و G10 و حالت دوم اینه که از بین Panasonic FZ28 و Canon SX10 انتخاب کنی.
    نظر من اینه که اگه زوم 2.5X برات محدود کننده نیست برو سراغ LX-3 که بالاترین کیفیت رو داره. و اگر زوم بالا میخوای SX10 پیشنهاد میشه.

7. این کاربر از prowler88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    شيــراز

پيش فرض

دوست عزيز ، ميشه لطفا در مورد ZS3 هم نظرتون رو بفرماييد .. ؟؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

دوستان من می خمام دوربین عکاسی و همچنین بتونه فیلمبرداری کنه می خوام که کار اصلیش عکاسی باشه واسه نگار خونه می خوام
    بودجه هم حدود 350 الی 400 هست ممنون میشم نظر بدید

پروفشنال Samin_System's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

دوستان من می خمام دوربین عکاسی و همچنین بتونه فیلمبرداری کنه می خوام که کار اصلیش عکاسی باشه واسه نگار خونه می خوام
    بودجه هم حدود 350 الی 400 هست ممنون میشم نظر بدید
    دوست عزيز يه سري به پستهاي قبلي بزن حتما مي توني جوابتو پيدا كني . تو اين چند روزه دائما درباره كيفيت دوربينهاي مابين 300 الي 400 بحث شده و دوستان زحمت كشيدن كلي درباره اونا توضيح دادن . اميدوارم از حرف بنده ناراحت نشده باشيد .

11. این کاربر از Samin_System بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه smart.pro666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

prowler88 عزیز که تو این دو سه روز حساب باعث زحتنون شدم و از اطلاعات مفیدشون استفاده کردم واقعاً ممنونم من همون fz28 رو تموم می کنم تو کرمان 392 با گارانتی قیمت کردم امروز - راستی fz38 نیومده هنوز یا تو کرمان نیست !!؟

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

دوست عزيز ، ميشه لطفا در مورد ZS3 هم نظرتون رو بفرماييد .. ؟؟
    در مورد ZS3 هم قبلا صحبت شده. در حال حاظر بهترین دوربین compact superzoom بازاره. واید 25 میلیمتر و تله تا 12X. فیلمبرداری HD هم با قابلیت AVCHD و میکروفون استریو داره. البته قیمتش الان خیلی بالاست و ZS1 به صرفه تره.

14. این کاربر از prowler88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض دوربین canon تا حداکثر 250 تومن

من می خوام دوربین canon بخرم، حداکثر قیمت 250 تومن. من آماتورم و می خوام دوربین حداقل این خصوصیاتو داشته باشه: سبک، کیفیت بالای عکس، شارژموندن طولانی،گرفتن قرمزی چشم، حافظه زیاد، کم دردسر! ممنون می شم منو راهنمایی کنید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •