جایی هست که بتونم مقایسه عکس های این مدل رو با دوربین های همین رنج قیمت canon مقایسه کنم یعنی به صورت بصری عکس ها رو ببینم . ؟ ؟ شما خودت شخصاً با sx200 is مقایسه کردی آخه اون از برند معروف تریه به نظر من نیست !!! بعد هم 12 مگاپیکسله من دوربین قبلیم h20 سونی بود ناراضی بودم واقعاً چیز جالبی نبود . . . تجربه خوبی از 10 مگاپیکسلی ها ندارم . . . بحرحال این دیگه پست آخریمه چون واقعاً آماتور هستم در زمینه دوربین تو جواب بعدی شما دیگه تو خرید تردید نمی کنم هرچی بگین خریدم . . . ولی واقعاً انتظار دارم خیلی بهتر از h20 باشه خیلی یعنی دوست دارم کامل احساس کنم که پولی که پاش دادم ارزش داشته آخه من دنبال یه چیز آخر عاقبتی هستم h20 رو که خریدم اگه راضی بودم مطمئن باشید تا august 2030 هم عوضش نمی کردم امیدوارم متوجه منظورم شده باشید خلاصه آقا ما شرمنده ایم . . .
شما اصلا اگه تحقیق کافی نکنی اشتباه کردی. درستش هم اینه که فقط به حرف من استناد نکنی. در هر صورت نظر خودمو میگم ولی باز هم گفته باشم قبل از خرید خوب فکراتو بکن و انتخاباتو در نظر بگیر که به یه جمع بندی نهایی برسی.
اصولا همون طور که بارها گفتم بین فاکتورهایی که در کیفیت یک عکس تعیین کننده هستند مگاپیکسل کم اهمیت ترین هست. انتخاب دوربین بر اساس مگاپیکسل بزرگترین اشتباهه.
صادقانه بگم کیفیت عکس های SX10 یه ذره (نامحسوس) از FZ28 بالاتره. اگه مشکل بودجه نداشته باشین SX10 هم انتخاب خوبیه. البته اون هم یه سری نقطه ضعف های خودشو داره. هیچ دوربینی کامل نیست.
FZ28 دوربینیه که من خودم هم الان دارم ازش استفاده میکنم. تا اطلاع ثانوی همین دو تا دوربین بهترین سوپرزوم های بازار هستند (البته FZ28 با FZ38 جایگزین میشه).
این هم لینک مقایسه ی دوربین های سوپرزوم و کامپکت سوپرزوم از سایت dpreview:
مقایسه ی عکس ها هم تو ریویو هست میتونی ببینی.
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:
این هم ریویوی خودم (چند صفحه قبل هم گذاشته بودمش):
کد: