تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 353 از 545 اولاول ... 253303343349350351352353354355356357363403453 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,521 به 3,530 از 5445

نام تاپيک: Resident Evil 5

پروفشنال G.D.ragon.Ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام به همگی.......
    سوالی كه داشتم اينه كه من تو كل بازی دو سه تا لوح آبی BSAA پيدا نكردم،چطور بايد 30 تا لوح پيدا كرد؟ تا بشه اسپشيال ها رو خريد؟
    دوست عزیز, نه شما و نه هیچ کس دیگری هم نمیتونه هر 30 تا رو خودش پیدا کنه چون بعضی هاش رو با دوربین دار هم به زور میشه دید چه برسه... . شما و دوستانی که مایلند هر 30 تا رو پیدا کنند میتونید از سایت زیر متوجه محل های اونها بشید (هرچند سایت به زبان انگلیسی است اما تصاویر به اندازه کافی گویا است و اگر هم احیانآ به مشکل برخوردید, همینجا درمیون بزارید تا من راهنمایتون کنم)
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by G.D.ragon.Ir; 08-10-2009 at 14:12.

2. این کاربر از G.D.ragon.Ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ardavan_2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

من که این چند ص اخر رو خوندم بازم نتونستم مرحله ی اتشفشانه رو رد کنم بعد اینکه کریس می خواد بپره از پله پله که میشکنه میوفته و وسکر می یاد دنبالت حالا بای برم اون سنگ بزرگه رو حرکت بدم اما تا دوتا FوVمیزنم وسکر بهم میرسه و پرتابم میکنه و ممیرم یا که اصلا سسنگه تکون نمی خوره ...باید اینجا چی کار کرد؟؟؟ اون دختره شیوا هم که بالا وایساده داره منو نگاه میکنه فقط...گیر کردم حسابی!!!

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

این یارو که با یه اره برقی میاد رو چه جوری باید کشت؟ با شات گان 3 تا خشاب خالی کردم تو سرش اما بازم نمی میره.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

این یارو که با یه اره برقی میاد رو چه جوری باید کشت؟ با شات گان 3 تا خشاب خالی کردم تو سرش اما بازم نمی میره.
    با گلوله

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

من که این چند ص اخر رو خوندم بازم نتونستم مرحله ی اتشفشانه رو رد کنم بعد اینکه کریس می خواد بپره از پله پله که میشکنه میوفته و وسکر می یاد دنبالت حالا بای برم اون سنگ بزرگه رو حرکت بدم اما تا دوتا FوVمیزنم وسکر بهم میرسه و پرتابم میکنه و ممیرم یا که اصلا سسنگه تکون نمی خوره ...باید اینجا چی کار کرد؟؟؟ اون دختره شیوا هم که بالا وایساده داره منو نگاه میکنه فقط...گیر کردم حسابی!!!
    چیزی نداره اون سنگ و بزن بنداز که شیوا بعدا بتونه بیاد!
    وقتی انداختیش برو بالا و موقعی که آلبرت بهت پشت کرد یا تو هر زمان که تونستی از بالا به اون ماده نارنجی پشتش بزن(فکر کنم 2 بار)
    بعد اون بیخیال تو میشه و میره طرف شوا باید یکم باز بهش تیر بزنی که شوا فرار کنه از اون راهی که تو براش درست کردی بهت برسه...........بعد هم که دیگه چیزه خاصی نداره فقط حواست باشه به اون چیزه نارنجی پشتش بزن!!
    وقتی رودر رو هم هستین باید یه چندبار بزنی تا همون شی نارنجی برگرده جلو و کارش و تموم کنی

7. این کاربر از Arash Arash بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Killzone2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Helghan

پيش فرض

دوست عزیز شما باید اول فرار کنی بعد هم که از سخره میافتی باید برگردی و وسکر رو نشونه بگیری سعی کن وسکر رو نگه داری تا شیوا بزنش راستی به شیوا اگه اسنایپ نداره اسنایپ بده تا وسکر رو از پست هدف قرار بده بعد از این وسکر میره سمت شیوا حالا سریع برو سنگ رو حل بده دکمه های f و v رو تند تند بزن و fv رو بزن حالا که سنگ افتاد یه نیم دایره ای برگرد با اسنایپ وسکر رو نشونه بگیر تا شیوا رو نزنه به سمتت موشک پرت میکنه جا خالی بده تا شیوا بهت رسید سریع فرار کنید تا به منطقه شکل دایره مانند برسید حالا برای کشتن راحت وسکر برو پشتش فقط حواست باشه که بر نگرده اون چیز زرد رنگ رو بزن و ازش فاصله بگیر حالا با قوی ترین و سرسعترین اسلحه اون چیز زرد رنگ جلویی رو بزن دوباره همین کار ها رو تکرار کن تا موفق بشی.موفق باشید.

9. این کاربر از Killzone2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

این اره برقی کشتنش کمی حوصله می خواد شما باید
    سرش رو هدف قرار بدین و مواقعی که
    به خودش پیچید برید و بهش مشت بزنید از نارنچک و مگنوم هم استفاده کنید.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

من رسیدم به اونجاکه یه حالت کوهستان و دره دار. همونجایی که غوله از کامیون میاد بیرون. اون رو چه جوری بکشم؟؟

نزدیک 15 تا مین براش گذاشتم اما نترکید. 10 تا هم نارنجک اما نمرد.

پروفشنال G.D.ragon.Ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

من رسیدم به اونجاکه یه حالت کوهستان و دره دار. همونجایی که غوله از کامیون میاد بیرون. اون رو چه جوری بکشم؟؟

نزدیک 15 تا مین براش گذاشتم اما نترکید. 10 تا هم نارنجک اما نمرد.
    بعد از اینکه روی مین رفت (یا زمانی که نزدیک مین شد, مین رو با تیر منفجر کردید) اون برای مدتی بیحال میشه. تو این زمان شما باید به منطقه حساس بدنش که قرمز رنگ بوده و در زیر شکمش هست شلیک کنید (چند بار که این کار رو تکرار کنید, میمیره)

پروفشنال Khashayar King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    In the Hell

پيش فرض

Resident Evil 5 : Alternate Edition

(PS3&X360)

Chris & jill

بچه ها يكي در مورد اين نخسه يكم توضيح ميده ؟ لطفا !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •