آناليزور تيم فوتبال استقلال تهران : استقلال در مقايسه با سپاهان ، شانس بيشتري دارد
آناليزور تيم استقلال تهران گفت : تيم استقلال در مقايسه با تيم سپاهان اصفهان ، شانس بيشتري براي پيروز شدن دارد و پيش بيني ميكنم كه با اختلاف يك گل بر اين تيم پيروز شويم.
رضا رجبي روز شنبه ضمن بيان اين مطلب به خبرنگار ايرنا افزود : پس از اينكه بازي هفته دوم را به تيم پگاه گيلان واگذار كرديم ، بر روي نقاط ضعف تيم تمركز كرده و در پي رفع آنها برآمديم.
وي افزود : به طور حتم كادر فني تيم استقلال تهران در اين ديدار بر روي ساختار تيمي و نفرات اصلي كه قرار است در زمين ، فوتبال بازي كنند ، كار كرده و به موفقيت تيم در اين بازي بسيار اميدواريم.
وي در خصوص تيم سپاهان اصفهان نيز گفت : سپاهان تيم بسيار خوبي است كه به صورت حرفهاي از ردههاي پايين تر به ردههاي بالاتر ، روند رو به رشدي را تا به امروز طي كرده است.
افزون بر اين ، سپاهان تيم با برنامهاي است كه از مديريت خوب ورزشي نيز سود ميبرد.
رجبي تصريح كرد : هر چند شرايط فني امروز تيم سپاهان نسبت به زمان لوكا بوناچيچ و ويرا تغيير كرده اما معتقدم كه بازيكنان تيم سپاهان ، فوتبال را با فكر بازي ميكنند و تيم دست و پا بستهاي نيستند.
به گفته وي ، تيم استقلال تنها در صورت سرعت دادن به بازي ميتواند پيروز اين ميدان باشد و براي رسيدن به اين هم بايد فاصله خطوط سه گانه در اين تيم كاهش يابد.
آناليزور تيم استقلال در خصوص شايعه سرمربيگرياش در اين تيم نيز گفت : در استقلال تنها يك آناليزور هستم و نه سرمربي و در اين زمينه با سرمربي تيم ارتباط دارم.
رجبي با اظهار تاسف در انتشار اين شايعات اضافه كرد : متاسفانه بعضي ها رابطه مناسب فني و تكنيكي كه با امير قلعه نويي دارم را نميتوانند ببينند و از اينرو قصد دارند رابطه كاري مناسبم را با سرمربي تيم استفلال تيره كنند.