سلام دوستان من میخواستم مانیتور lg مدله w2286L برا Ps3 بگیرم به نظر شما خوبه....؟
راستی 1 سوال دیگه داشتم وقتی ps رو به مانیتور وصل میکنیم اگه مانیتور speaker نداشته باشه باید چی کار کنیم.....؟![]()
سلام دوستان من میخواستم مانیتور lg مدله w2286L برا Ps3 بگیرم به نظر شما خوبه....؟
راستی 1 سوال دیگه داشتم وقتی ps رو به مانیتور وصل میکنیم اگه مانیتور speaker نداشته باشه باید چی کار کنیم.....؟![]()
سلام
من با انلاين فيفا 10 مشكل دارم.
من به سرور های ea وصل میشم ولی وقتی دارم آنلاین بازی می کنم به دقیقه ی ۱۵ بازی نرسیده اون علامت لود کذایی میاد و بعدشم پیغام connection with your opponent lost
اينترنتم مكس نت است لطفاً راهنمايي كنيد.
میگم شما چطوری تونستی GT رو یا Alan Wake مقایسه کنی !!!؟؟؟
شما دستگاهت رو از کجا گرفتی ؟؟!!
فکر میکنم وقتی داشتی میخردی پیشت وایساده بودم !!
رامتین اصلا نگران نباش !
اولا که باید صبر کنیم تا امتحانش رو پس بده که خودش 1 سال طول میکشه. PS3 هم که هنوز آخرین قدرتش رو ندیدم پس خیلی جا
واسش داریم که به قل معروف حالشو ببریم
میلاد جان Sony به بدی داره اونم اینه که یه موقعه هایی زیاد حرف میزنه !
جوجه رو آخر پائیز میشمارن !
مانیتور های جدید LCD که قابلیت Full HD رو دارن , از پورت Aux یا همون 3.5mm بهره میبرن که بواسطه ی اون و یک کابل 3.5mm
صدا رو هم داشته باشید.
Please پست I پاک Done![]()
Last edited by SamGun; 12-04-2010 at 23:26.
توي پي اس پي يه گزينه ريموت پلي هست بلوتوث يا وايرلس رو روشن كن بعد با پلي 3 سرچ كن وقتي اونو يافت كار تمومه كه البته به هيچ دردي نميخوره
فقط ميشه از طريق پلي3 با پي اس پي به نت وصل شي![]()
تو یسری از بازی ها مثل Grand Turismo میشه از PSP به جای آینه عقب استفاده کرد.
Last edited by SamGun; 12-04-2010 at 23:56.
فقط خواستي منو هويج كني؟
خوب همون هيچيه ديگه![]()
من اي دي اس ال وايرلس دارم --- برادرم طبقه بالاي خونمون با لب تاپ كار ميكنه من پايين با ps3 ----ميخوام ببينم اگه مودم طبقه بالا باشه من مهم ميتونم پايين استفاده كنم---فعلا تست نكردم گفتم شايد شما بدونيد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
الان قيمت بازي هاس ps3 چنده؟ منظورم بازي هاي روزه مثل assassins creed 2 و ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)