تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 353 از 616 اولاول ... 253303343349350351352353354355356357363403453 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,521 به 3,530 از 6155

نام تاپيک: ✔ نظام وظیفه و شرایط ادامه ی تحصیـل مشمولان || معافیت ها در پست اول و دوم

کاربر فعال انجمن آموزش عالی MeMri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    T E H R A N

پيش فرض

با سلام
    من متولد 1371/6/1 هستم و پارسال دی ماه فارغ التحصیل شدم و پارسال کنکور دادم قبول نشدم,آیا لازم هست من تو این 6 ماه اول سال 90 دفترچه بفرستم؟واسه ثبت نام تو دانشگاه نیازی به برگ سبز برای من می شه؟

2. این کاربر از MeMri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

یکی از دوستان پدرش 24 ماه سابقه جبه تو سربازیش داره ! دوستم الان دانشجو هست آیا باید اقدامی بکنه ؟

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    T E H R A N

پيش فرض

با سلام
    من متولد 1371/6/1 هستم و پارسال دی ماه فارغ التحصیل شدم و پارسال کنکور دادم قبول نشدم,آیا لازم هست من تو این 6 ماه اول سال 90 دفترچه بفرستم؟واسه ثبت نام تو دانشگاه نیازی به برگ سبز برای من می شه؟
    خب خدا رو شکر نظام وظیفه گفت تا 90/09/18 وقت دارم تا مدارک رو بفرستم

من از سامانه الکترونیکی استفاده کردم،خیلی سریع جوابم رو دادند یعنی دیشب درخواست دادم ساعت 9 صبح جوابم رو دادند من به دوستان پیشنهاد می کنم از این سامانه استفاده کنید که واقعا کارتون رو راه می ندازه!

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

5. این کاربر از MeMri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Scientific Moderator farshidshd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ๑۩۞۩๑̴

پيش فرض

دوستان سلام.
    تو رو خدا زود جواب بدید که بدبخت شدم رفت.
    من متولد آذر سال 70 هستم.تک پسرم.پدرم هم 66 سالشه.میخوام معفافیت کفالت بگیرم.ولی هفته پیش اقدام کردم.توی دفترچه خوندم که :معافیت کفالت شامل افرادی میشه که غیبت نخورده باشند مگر اینکه در زمان احضار و غیبت بنا به تشخیص سازمان نظام وظیفه دارای شرایط معافیت بوده باشند.
    حالا دلشوره منو گرفته ول نمیکنه.
    با توجه که من متولد 70 هستم.پارسال 10 تیر کنکور دادم و قبول نشدم.6 ماه بعدش هم تموم شده.پس من غیبت خوردم.ولی خودش گفته :مگر در زمان غیبت دارای شرایط معافیت بوده باشند.(یعنی من )
    حالا میخواستم بدونم من میتونم معاف بشم یا نه.
    راستی امروز رفتم نظام وظیفه گفت غیبت نخوردم.مگه میشه.
    تو رو خدا زود جواب بدید.بدبخت شدم.
    تشکر.

سلام،
    متولدین 70 مشمول هستن و شما آذر 1389 مشمول شدید ، اگر دانشجو نبودید و معافیت تحصیلی نداشتید، غیبت خوردید و برای معافیت نمیتونید اقدام کنید

اگه نظام وظیفه گفته غیبت نخوردید ، باید ازشون دقیقتر بپرسی .

یکی از دوستان پدرش 24 ماه سابقه جبه تو سربازیش داره ! دوستم الان دانشجو هست آیا باید اقدامی بکنه ؟

الان دانشجو هست نمیتونه اقدامی واسه کسری بکنه باید بعد از دانشگاه و موقع ارسال مدارک اقدام کنه.

7. این کاربر از farshidshd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Rhodes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    شیـــــSHZـــــراز

پيش فرض

سلام،
    متولدین 70 مشمول هستن و شما آذر 1389 مشمول شدید ، اگر دانشجو نبودید و معافیت تحصیلی نداشتید، غیبت خوردید و برای معافیت نمیتونید اقدام کنید

اگه نظام وظیفه گفته غیبت نخوردید ، باید ازشون دقیقتر بپرسی.

یعنی چی؟
    یعنی الان من دیگه نمیتونم معافی بگیرم؟فقط به خاطر چند ماه دیر اقدام کردن؟
    موقع احضار و غیبت کردن طبق دفترچه من دارای شرایط معافیت بوده ام.سن بابام اون موقع 64 بوده.پس شرایط رو داشتم.
    حالا میگید چی کار کنم؟
    در ضمن من تا 31/3/89 مدرسه میرفتم(پیش دانشگاهی)
    Last edited by Rhodes; 25-04-2011 at 12:55.

کاربر فعال انجمن هنر هفتم vroom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    Atl

پيش فرض

یعنی چی؟
    یعنی الان من دیگه نمیتونم معافی بگیرم؟فقط به خاطر چند ماه دیر اقدام کردن؟
    موقع احضار و غیبت کردن طبق دفترچه من دارای شرایط معافیت بوده ام.سن بابام اون موقع 64 بوده.پس شرایط رو داشتم.
    حالا میگید چی کار کنم؟
    در ضمن من تا 31/3/89 مدرسه میرفتم(پیش دانشگاهی)
    سلام عزیز

من فکر میکنم حتی اگر غیبت هم داشته باشی بتونی معافیت رو بگیری چون قبل از اینکه غیبت کنی شرایط کفالت رو داشتی

اما برای اینکه مطمئن بشی و خیالت راحت بشه حتماً از نظام وظیفه سوال کن و زودتر هم اقدام کن

اینجا هم میتونی مشاوره بگیری(چندتا پست بالاتر یکی از دوستان معرفی کردن):

کد:

10. 3 کاربر از vroom بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Rhodes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    شیـــــSHZـــــراز

پيش فرض

سلام عزیز

من فکر میکنم حتی اگر غیبت هم داشته باشی بتونی معافیت رو بگیری چون قبل از اینکه غیبت کنی شرایط کفالت رو داشتی

اما برای اینکه مطمئن بشی و خیالت راحت بشه حتماً از نظام وظیفه سوال کن و زودتر هم اقدام کن

اینجا هم میتونی مشاوره بگیری(چندتا پست بالاتر یکی از دوستان معرفی کردن):

کد:
    یعنی اگر نشه ، بدبخت میشم.
    الان تمام کارها رو کردم.واکسن و معاینه پزشک و فرم مدرسه و حساب بانک سپه و فردا هم میخوام دیگه شاهد ببرم و تمام.

12. این کاربر از Rhodes بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    T E H R A N

پيش فرض

سلام مجدد به دوستان

من استرس بدی گرفته بودم سر این مسئله سربازی پس از کلی تحقیق فهمیدم که مشکلی نیست (حتی سازمان نظام وظیفه هم درست بهم جواب ندادن) گفتم این مطالب رو بذارم شاید بعضی از دوستان از این مسائل اطلاع دقیق نداشته باشند

***مشمولان فارغ‌التحصيل ديپلم كه مدرك خود را حداكثر تا پايان 22 سالگي و مشمولان فارغ‌التحصيل پيش‌دانشگاهي كه مدرك خود را حداكثر تا پايان 24 سالگي بصورت پيوسته و حضوري و با داشتن معافيت تحصيلي اخذ كرده باشند، آخرين مهلت تعيين وضعيت مشموليت آنها به اين شرح مي‌باشد:

· فارغ‌التحصيلان خرداد متولد سه ماهه اول سال، حداكثر تا 18 آبان سال اخذ ديپلم يا سال اعزام.
    · فارغ‌التحصيلان خرداد متولد سه ماهه دوم سال، حداكثر تا 18 آذر سال اخذ ديپلم يا سال اعزام.
    · فارغ‌التحصيلان خرداد متولد سه ماهه سوم سال، حداكثر تا 18 دي سال اخذ ديپلم يا سال اعزام.
    · فارغ‌التحصيلان خرداد متولد سه ماهه چهارم سال، حداكثر تا 18 بهمن سال اخذ ديپلم يا سال اعزام.
    · فارغ‌التحصيلان شهريور متولد هر فصل از سال، حداكثر تا 18 اسفند سال اخذ ديپلم يا سال اعزام.
    · فارغ‌التحصيلان آذر يا دي متولد هر فصل از سال، حداكثر تا 18 مهرماه سال بعد از اخذ ديپلم يا سال اعزام

(نظر شخصی بنده این است که این نوع مطالب هم به پست اول اضافه بشه،تاپیک جامع تر از این خواهد شد)

یا علی

14. 3 کاربر از MeMri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

به شدت سرباز کم دارند.
    جدای از اینکه کسری ها رو کم کردند امروز که مراجعه کردم مناطق عملیاتی و مناطقی رو که جزو جبهه هم حساب می کردند کمتر شده است.(در ارتش)
    با این حساب تقریبا قانون کسری منقرض شده مگر برای کسی که پدرش 30 ماهی جبهه بوده اونم از نوع لب مرزیش و زنده مونده باشه!
    مورد جالب تر اینه که در حین خدمت(بعد از آموزشی) باید برای کسری اقدام کرد(که البته منطقی هم به نظر میرسه چونکه کسی که کسری می خوره حداقل 8 ماهی خدمت داره!)

اگه نباشه جاش خالی می مونه orlan2magic_66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Santa Maria

پيش فرض

من الان سربازم تا 3 روز دیگه هم هستم بعد باید برم اگه سئوالی درباره نحوه و فوت وفن های دوره آموزشی خواستید بپرسید بهتون می گم...اول بگم که من کارشناسی ارشد پارسال قبول شدم اما از اونجایی که 1سال کسری داشتم ترجیح دادم نرم و حالا هم معلوم شد خوب کاری کردم
    من اعزامی 1 12 هستم و کسری شامل من میشه و از الان به بعد حداکثر کسری فقط 9 ماهه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •