فقط آلبوم " کفتر چاهی "
محسن خیلی اعتماد به نفسش رفته بالا : دی ؛ چه چه میزنه : دی
فقط آلبوم " کفتر چاهی "
محسن خیلی اعتماد به نفسش رفته بالا : دی ؛ چه چه میزنه : دی
منم همینطور ... واقعا شعرش خیلی قشنگه !!این لولای شکسته چه شعر زیبایی داشت دقت نکرده بودم![]()
این متن کجای شعره که ما نشنیدیم؟
این که خیلی از شعرش قشنگتره...
شعر رو نصفه میکنه همین میشه دیگه!
حیف شد این شعر زیبا
بيانيه هوادارن محسن چاوشي در مقابله با صحبتهاي حاشيه سازان ژاکت فردا در سايت رسمي با عنوان : گذر زمان ژاکت را آورد، گذر زمان ژاکت را نگه خواهد داشت
لطفا لینک بدین..
سایت خرابه فردا درست میشهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در گفتوگوی اختصاصی با «موسیقی ما»؛
محسن چاووشی خبر حضور خود در جشنواره را تکذیب کرد
موسیقی ما- امین موسوی: طی چند روز گدشته اخباری مبنی بر حضور محسن چاوشی در جشنواره موسیقی فجر به گوش میرسد، به همین دلیل سراغ او رفتیم تا صحت و سقم ماجرا را از زبان خودش بشنویم. چاوشی در گفتوگویی که با خبرنگار سایت موسیقی ما داشت حضور خود در جشنواره را تکذیب کرد و افزود: «من در جشنواره حضوری ندارم وهیچ صحبتی هم از اول نبوده است، نه من در خواستی داشتم و نه دعوتی از من برای این برنامه شده است، نمی دانم این صحبت ها و این شایعه ها منبعش کجا بوده است»
محسن چاووشی سرانجام بعد از مدتها آلبوم جدیدش را روانه بازار کرد، اما در مورد دو آلبوم دیگرش «من خود آن سیزدهم» و «سنتوری» که چند سالی است خبرهای انتشارش در رسانه ها شنیده می شود گفت: «این آلبوم ها هنوز مجوز ارشاد را کسب نکردند و معلوم هم نیست کی منتشر شوند، شاید هم هیچ وقت منتشر نشوند، هیچ چیز معلوم نیست»
او در سوال دیگر خبرنگار مبنی بر اینکه آیا کنسرتی را که به هوادارانش قول داده بود به این زودی ها برگزار خواهد کرد یا نه گفت: « به این زودی ها بعید است کنسرتی داشته باشم و در حال حاضر در حال طی کردن مراحل کنسرت هستم و فکر می کنم در نیمه ی دوم سال بعد کنسرتی را بتوانم برگزار کنم.»
دوستان من این قضیه ی تراک ژاکت (پاییز که میشد ..) رو فهمیدم
بگم؟؟؟![]()
آخه عزیز نیکی و پرسش؟؟؟؟
بگو خوب![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)