تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 353 از 641 اولاول ... 253303343349350351352353354355356357363403453 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,521 به 3,530 از 6407

نام تاپيک: کلوپ P910i-P990

پروفشنال NimoOol.HD2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تو اتاقم

پيش فرض

ببخشيد يه سوالي داشتم
    البته نه در مورد پي 990 نمي دونم مدلش چيه ولي از اين ريلي هاست و نوکيا هست. مال يکي از اقواممون بعد فون لوکش رو اشتباه داده حالا گوشي قاط زده بايد چي کار کنه ؟ من مجبور شدم که اينجا اينو بزارم آخه به نظر من هيچ جا توي اين انجمنا ، از اينجا فعال تر نيست تو رو خدا بگيد تازه موبايل ماله خودشم نيست ماله يکي ديگست . اگه راه حلي نداريد حتما با فلش درست مي شه ديگه . اگر با فلش درست ميشه جون من لينک دانلود آموزش فلش رو بزاريد يا همينجا جون من سريع جواب بديد

اگه نباشه جاش خالی می مونه ALFA323's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Shiraz - BandarAbbas. ... Name : Moein

پيش فرض

سلام دوستان من تا به حال با پی990 کار نکردم با اینکه خیلی خز شده بود ولی هیش کدوم از دوستام این گوشی رو نداشتن از شما اطلاعاتی میخواستم
    1- حساسیت صفحه لمسی اش چطوره؟با ام600 و دبلیو 950 مقایسه بشه لطفا
    2-سرعتش چطوره؟نسبت به ان73 و ام600 و دبلیو 950 ؟ اگه آپدیت بشه چه تغییراتی بوجود میاد؟
    3-کی بورد مجازی داره؟
    4-تشخیص دست خطش چطوره یعنی کار باهاش راحته؟مثل ام600 یا دبلیو 950 میمونه؟
    5-منوهاش مثل دبلیو950 میمونه؟میشه راحت با دست کار کرد؟ منظورم اینه که همیشه باید از قلم استفاده کرد یا مثل دبلیو 950 میشه فقط از ال سی دی استفاده کرد؟
    6-کار کردن با اون کیبوردش چطوره؟ نسبت به ام600 و پی1 آیا راحت تره؟؟ فاصله هاشون خوبه یا اینکه اشتباهی زده میشه؟
    7-رمش نسبت به ام600 و دبلیو950 و پی1 چقدره؟ منظورم اینه که رم هر کدوم از اینا چقدره؟
    8-یه جا نوشته بود که تقویت صدای پی990 چه جوری تقویتش میکنن؟
    9- هر چی برنامه که به پی1 و دبلیو950 میخوره آیا به این گوشی هم میخوره؟
    10- فیلم رو به چه کیفیتی نشون میده منظورم اینه که به کیفیت دبلیو950 نشون میده یعنی مثل تلویزیون یا مثل کا800 بد نشون میده/با فرمت mpg4 نشون میده یا 3gp?
    11-توی هدفون صداش چطوره؟نسبت به کا800 و دبلیو810 مقایسه بشه
    12-شارژش خوبه؟کلا گوشی خوبی هست یا نه؟
    سلام Zimka جان اقا خز کدومه ... این حرف ها همش کشکه شما کار خودتون رو بکنید .
    خوب چون برادم P990 داره روی اون تسلط کامل دارم پس جواب هاتو با دقت میدم .
    1 - حساسیت صفحه لمسی P990 بالاست به طوری که با کوچکترین اشاره عمل میکنه اما نظر شخصی خودم اینه که یک مقدار از W950 کمتره . چون صفحه W950 هنوز دستتو نزدیکش نکردی عمل میکنه ...

2 - سرعتش فوق العاده هست از N73 خیلی بیشتره .. (اگر فرانسوی اصل باشه هنگ تو کارش به هیچ وجه نیست ) با آخرین آپدیت 2007 سرعت اینترنت و وایرلس تا حد زیادی افزایش پیدا میکنه (خود گوشی هم همینطور ولی چشم گیر نیست)

3 - کیبورد مجازی هم داره ( میتونی با نصب برنامه فارسی کیبور فارسی رو هم داشته باشی !)

4 - کار باهاش راحته منتها یکم بزرگه یعنی خوش دست زیاد نیست ( البته اگر صفحه کلید روش رو بکنی گوشی باریک تر میشه و خوش دست تر )

5 - منوها به دو صورت هستند یکی منوهایی که تو صفحه دستکتاپ قرار دارند که 5 عدد هستند و موقعی که درب گوشی بسته هست تنها باید از دکمه استفاده کنی ... اگر در گوشی رو باز کنی دیگه باید با قلم کار کنی
    البته منوها تغییر پیدا میکنند و حالت افقی پیدا میکند...

6 - کیبورد روی صفحه اصلی گوشی کار کردن باهاشون بسیار راحته یه چیزی تو مایه های W700 یا K300 میمونه اما کیبورد آبی رنگی که پایین اسکرین قرار داره یکم دکمه هاش ریز هست ولی اگر دقت کنی اشتباه زده نمیشن ( در ضمن شما هیچ وقت نیاز به اونها پیدا نمیکنید چون کیبورد مجازی کار رو برای شما بسیار بسیار اسون میکنه !)

7 - رم داخلی در حدود 80 تا هست البته وقتی گوشی رو آپدیت میکنی بعد اینستال میکنی حدوداً 60 مگی اینا میشه ...

8 - هنوز تجربه ای براش کسب نکردم ولی صدای خروجی خود گوشی شما رو راضی میکنه ...

9 - اره میخوره چون همه از sym V9.1 و UIQ3 استفاده میکنن.

10 - فیلم رو عالی نشون میده در حد همون W950 نه بیشتر و نه کمتر از لحاظ فرمت هم ، هم 3GP و هم MP4
    رو قبول میکنه و پخش میکنه ...

11 - صدای تو هدفون زیاد تعریفی نداره ولی یه دیده نسبت به اون دارم چون کیفیت خروجی تو هندزفری زیاده احساس میکنی راضیت نمیکنه ولی تعریف خاصی نمی تونم دربارش بکنم ....

12 - شارژشم خوبه ولی اگر بخوای مرتب باهاش گلف بازی کنی شارژش تموم میشه (در کل دوامش خوبه)

13 - بلوتوث p990 بسیار قویه یعنی اگر شما تو یه جای شلوغ یه سرچ بکنی هر چی بلوتوث ON هست رو سر 3 سوت پیدا میکنی اما تو مدل های دیگه نه 3 ساعت طول میکشه تازه 4 تا میاد بالا !...

14 - AutoFocuce دوربین گوشی زیاد تعریفی نداره به ویژه در فاصله های دور در موقع عکس برداری ولی عکس هایی که از نزدیک میگیره محشره ... دوربینش رو با k810 مقایسه کردم !....

اگر بازم امری بود در خدمتم..
    موفق باشید
    Last edited by ALFA323; 04-12-2007 at 22:50.

داره خودمونی میشه moji643's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

قابل نداره عزیزم

میخوای تا درش بیارم بدم به شما؟؟؟؟
    جون من تعارف نکنیا

حـــــرفـه ای Highbury's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    G O R G A N-I R A N M E H R s.t

پيش فرض

سلام Zimka جان اقا خز کدومه ... این حرف ها همش کشکه شما کار خودتون رو بکنید .
    خوب چون برادم P990 داره روی اون تسلط کامل دارم پس جواب هاتو با دقت میدم .
    1 - حساسیت صفحه لمسی P990 بالاست به طوری که با کوچکترین اشاره عمل میکنه اما نظر شخصی خودم اینه که یک مقدار از W950 کمتره . چون صفحه W950 هنوز دستتو نزدیکش نکردی عمل میکنه ...

2 - سرعتش فوق العاده هست از N73 خیلی بیشتره .. (اگر فرانسوی اصل باشه هنگ تو کارش به هیچ وجه نیست ) با آخرین آپدیت 2007 سرعت اینترنت و وایرلس تا حد زیادی افزایش پیدا میکنه (خود گوشی هم همینطور ولی چشم گیر نیست)

3 - کیبورد مجازی هم داره ( میتونی با نصب برنامه فارسی کیبور فارسی رو هم داشته باشی !)

4 - کار باهاش راحته منتها یکم بزرگه یعنی خوش دست زیاد نیست ( البته اگر صفحه کلید روش رو بکنی گوشی باریک تر میشه و خوش دست تر )

5 - منوها به دو صورت هستند یکی منوهایی که تو صفحه دستکتاپ قرار دارند که 5 عدد هستند و موقعی که درب گوشی بسته هست تنها باید از دکمه استفاده کنی ... اگر در گوشی رو باز کنی دیگه باید با قلم کار کنی
    البته منوها تغییر پیدا میکنند و حالت افقی پیدا میکند...

6 - کیبورد روی صفحه اصلی گوشی کار کردن باهاشون بسیار راحته یه چیزی تو مایه های W700 یا K300 میمونه اما کیبورد آبی رنگی که پایین اسکرین قرار داره یکم دکمه هاش ریز هست ولی اگر دقت کنی اشتباه زده نمیشن ( در ضمن شما هیچ وقت نیاز به اونها پیدا نمیکنید چون کیبورد مجازی کار رو برای شما بسیار بسیار اسون میکنه !)

7 - رم داخلی در حدود 80 تا هست البته وقتی گوشی رو آپدیت میکنی بعد اینستال میکنی حدوداً 60 مگی اینا میشه ...

8 - هنوز تجربه ای براش کسب نکردم ولی صدای خروجی خود گوشی شما رو راضی میکنه ...

9 - اره میخوره چون همه از sym V9.1 و UIQ3 استفاده میکنن.

10 - فیلم رو عالی نشون میده در حد همون W950 نه بیشتر و نه کمتر از لحاظ فرمت هم ، هم 3GP و هم MP4
    رو قبول میکنه و پخش میکنه ...

11 - صدای تو هدفون زیاد تعریفی نداره ولی یه دیده نسبت به اون دارم چون کیفیت خروجی تو هندزفری زیاده احساس میکنی راضیت نمیکنه ولی تعریف خاصی نمی تونم دربارش بکنم ....

12 - شارژشم خوبه ولی اگر بخوای مرتب باهاش گلف بازی کنی شارژش تموم میشه (در کل دوامش خوبه)

13 - بلوتوث p990 بسیار قویه یعنی اگر شما تو یه جای شلوغ یه سرچ بکنی هر چی بلوتوث ON هست رو سر 3 سوت پیدا میکنی اما تو مدل های دیگه نه 3 ساعت طول میکشه تازه 4 تا میاد بالا !...

14 - AutoFocuce دوربین گوشی زیاد تعریفی نداره به ویژه در فاصله های دور در موقع عکس برداری ولی عکس هایی که از نزدیک میگیره محشره ... دوربینش رو با k810 مقایسه کردم !....

اگر بازم امری بود در خدمتم..
    موفق باشید
    اقا خیلی ممنون از توضیحات شما استفاده کردم

اگه نباشه جاش خالی می مونه ALFA323's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Shiraz - BandarAbbas. ... Name : Moein

پيش فرض

خواهش میکنم قابل شما رو نداشت .

اگه نباشه جاش خالی می مونه ramin2020's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

ممنون که جوابمو دادي
    آخه من الان دوربينم ديگه اون کيفيت روز هاي اول رو نداره ( ضمنا يه سوال نخند تا بگم ديگه اه ،،، نميشه دوربين اين گوشي رو با دوربين يه گوشي ديگه پيوند بديم ؟ اصلا انقدر بخند تا منفجر شي )

بعدش من که شونصد تا اس ام اس دارم چجوري بريزم توي سيم کارت سيم کارت فوقا 20 تا اس ام اس ميگيره
    نمیدونم والا. باید از کارشناسای کشاورزی این سوال رو بکنی
    خوب من که نمی دونستم شونصد تا اس ام اس داری. از راه دوم استفاده کن. یا بشین یکی یکی اس ام اس هارو کپی کن توی note بعد یه جا save کن.

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

ببخشيد يه سوالي داشتم
    البته نه در مورد پي 990 نمي دونم مدلش چيه ولي از اين ريلي هاست و نوکيا هست. مال يکي از اقواممون بعد فون لوکش رو اشتباه داده حالا گوشي قاط زده بايد چي کار کنه ؟ من مجبور شدم که اينجا اينو بزارم آخه به نظر من هيچ جا توي اين انجمنا ، از اينجا فعال تر نيست تو رو خدا بگيد تازه موبايل ماله خودشم نيست ماله يکي ديگست . اگه راه حلي نداريد حتما با فلش درست مي شه ديگه . اگر با فلش درست ميشه جون من لينک دانلود آموزش فلش رو بزاريد يا همينجا جون من سريع جواب بديد
    من پیشنهاد می کنم به یه موبایل فروشی معتبر و حرفه ای نشونش بدی. چون ممکنه یه کدی داشته باشن که بتونن بازش کنن.
    فلش نوکیا رو نمیدونم ولی بدی بیرون راحت واست فلش می کنن.

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

ببخشيد يه سوالي داشتم
    توو اینترنت واست گشتم و اینارو واست پیدا کردم، ببین کدوم به دردت می خوره:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    کد:
    اون لینک دوم هم به جای ---- ، از نوشته روبرو استفاده کن. (p30world ف ی ل ت ر می کنه) : i r- t c i . o r g
    Last edited by ramin2020; 05-12-2007 at 17:15.

پروفشنال NimoOol.HD2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تو اتاقم

پيش فرض

خيلي ممنون دستتون درد نکنه بچه ها برنامه و تم براي گوشي 990 نداريد ؟ پي منظورمه

حـــــرفـه ای H M R 0 0 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Shanzelize Street

پيش فرض

خيلي ممنون دستتون درد نکنه بچه ها برنامه و تم براي گوشي 990 نداريد ؟ پي منظورمه
    سلام. برو اينجا. تاپيك برنامه هاي UIQ3

کد:

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •