دوست عزیز شما یا واقعا از خود شاتل هستید و یا اینکه دانلود شبانه نداشتید که ببینید شاتل چه بلایی سرتون میاره؟
تازه سرویس من در ساعات روزانه هم سرعتش محدود شده و دانلودش از 16 بالاتر نمیره!
با احترام
تیم مدیریت انجمن
دوست عزیز شما یا واقعا از خود شاتل هستید و یا اینکه دانلود شبانه نداشتید که ببینید شاتل چه بلایی سرتون میاره؟
تازه سرویس من در ساعات روزانه هم سرعتش محدود شده و دانلودش از 16 بالاتر نمیره!
میگم نمی دونم چرا هرکی میاد اینجا یهو از شاتل تعریف می کنه، اولین یا دومین پستشه؟!!
فکر کنم دوستان پشتیبانی هستن اومدن محفل مارو گرم کنن و برن
اقا شاتل عالیه، محشره، معرکست، بی نظیره، نامبر وانه، سوپر استاره، دیگه چی بگم؟!!
دوست گلم یه نظر کوچیک به ده صفحه اخر این تاپیک بنداز اگه قانع نشده ده تا دیگه برو عقب اگه بازم قانع نشدی کلا از تاپیک برو بیرون
شاتل همه مارو ترکونده عمریه با این جاندار منحوس داریم سر و کله می زنیم بی خودی که نظر نمی دیم![]()
احیانا شما از خود برادران پشتیبان که نیستید چون این سرعت هم محدود شده (Limited) توی تصویر تازهمن که خیلی وقته شاتل را وداع گفتم اون وقتا خوب بود ولی حالا تقریبا همه ی دوستام شاکیند.
سلام دوستان من تو این هفته نبودم خبر ندارم قضیه شکایت به کجا رسید بالاخره؟
سلام..
سه گیگ هدیه تولد رو ندادن ! البته یادمون نیست که تاریخ دقیق تولد رو نوشتیم یا نه؟!
شما میدونید چه جوریه؟
در ادامه بحث شیرین سرعت افتضاح شاتل بعد از 3-4 سال مشترکش بودن امروز زنگ زدم به فروش ببینم سرعت بالا بهم میدن اولش بهش گقتم من این مدت سرویس اکو 128 داشتم ولی همیشه سرعت روی 512 بود مثل اینکه جن دیده میگفت نه همچین چیزی نمیشه مثل اینگه مارو گاگول حساب میکنن و شروع کرد به توضیح که همچین چیزی نمیشه منم بهش گفتم اصلا نمیخوام جوابمو بدی و اونم گفت من این حرفتو نشنیده میگیرم گفتم خوبه نشنیده بگیر فقط بگو میتونم سرعت بالا تر بگیرم که گفت باید نامه رسمی بیاری
فقط منتظرم دور ه ام تموم بشه از شاتل خداحافظی کنم و به خاک بسپارمش
دوسته من سرعت تو اگه 200 هست برای من 250 هست با 128 که دیشب شبانه من 15 شد که قبلا 50 تا بود
چند روز دیگه همین 250 میشود 18 میگه نه ببین البته من 3 گیگ دانلود رایگان داشتم که هنوز جا داره تا 3 کیلو بایت شدن
این بنده خدا بدون شک شاتلی هست یا نوبه![]()
Last edited by LOVEFORLOVE; 17-11-2011 at 19:21.
هدیه تولد رو میشه روز بعدش گرفت؟ چون امشب شارژما تموم میشه فایده نداره الان بدن. کسی میدونه آیا؟
Last edited by parisa6628; 17-11-2011 at 21:32.
برای همه رو 2 مگ هست بدون استثنا تا زودتر ترافیکتو تموم کنی
راسی قضیه شکایت به کجا کشید؟
پس خیلی سیّاس هستند! روز به همه 2 مگ میدن! صددرصد به حالشون فرقی نمیکنه که کاربرا شبها هم دانلود کنند. محدود میکنند که مدام شارژ بخریم! چقدر پول پرست!!!!
من فکر کردم فقط ما روزانه 2 مگ شدیم. الان چند ماهه!
هم اکنون 71 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 71 مهمان)