تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 3528 از 4751 اولاول ... 2528302834283478351835243525352635273528352935303531353235383578362840284528 ... آخرآخر
نمايش نتايج 35,271 به 35,280 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

بای بای شاتل...ترافیک رو تموم کنم..از این خراب شده دزد میرم

2. 4 کاربر از satansilent بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mrhamed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

من دوساله مشترک شاتل هستم، هروز " بدتر از دیروز "شد. شاید بهترین بازه زمانی قبل از راه اندازیش باشه که تازه میخوای بخری خیلی هواتو دارن ولی بعدش... واقعا هر روز بدتر از دیروز شد... دانلود شبانه " حتی به مصرف برق هم نمی صرفه " کلا نمیدونم از چه شرکتی بگیرین ولی میدونم از شاتل نـــگیرین سرویس، پشتیبانی ... افتضاحه ولی یه حسنی داره: کنترل پنل آنلاین نسبتا کاملی داره که ار پرداخت آنلاین گرفته تا گزارش مصرف ، تغییر پسورد و ... داره که هر شرکتی نداره! ولی کلا برای شرکتشون و مشترکانشون (مثلا خود) متاسفم :(

4. 4 کاربر از mrhamed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه P!nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Shahi

پيش فرض

زنگ میزنم شرکت میگم چرا شبا اینطوره یارو میگه چون همه هجوم میارن اینطوره.منم گفتم آخه همچین چیزی میشه که یشبه اینطوره بشه؟یه شبه هزاران کاربر اضافه بشه و داد همه در بیاد؟گفتم عقل من این دلیلو اصلا نمیتونه قبول کنه و خیلی هم غیر عقلانیه.صحبت از محدودیت دانلود زدم گفت همچین چیزی وجود نداره..
    واقعا چه سیاست کاری ایی هستش روزا من با 128 200 اینا دانلود میکنم شبا به 3 هم نمیرسه.عجب نامردای ..... هستن.
    شبای قبل. دانلود شبانش بر میگشت به حالت اول یعنی بین 50 60 دانلود میکرد البته با یک ترفندی اینکارو میکردم ولی بدون ترفند دیگه خیلی زور میزد به 20 میرسید. اما با یه ترفند دیکه همون سرعت روزو که جدیدا به 200 هم رسیده تو شب هم همین سرعتو داشتم.ولی الان دیگه با هیچ ترفندی جواب نمیده دیگه حسابی میخوان .....
    Last edited by Babak; 17-11-2011 at 13:02. دليل: لحن نامناسب در پی سی ورد

6. 4 کاربر از P!nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

خوش به حالتون.
    سرویس من محدود شده به 128 و سرعت دانلود از 16 بالاتر نمیره در ساعات روزانه و شبانه
    شاتل ازت متنفرم.
    شاتل الهی ورشکست بشی.

8. 4 کاربر از saman_salehi1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SA.JJ.AD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شهر باران

2

کسی مثه من که در طول هفته حداکثر 2 تا 3 گیگ دانلود میکردم رو محدود بکنن !! این یعنی چی ؟! !! کیفیت هم اشغال شده به معنای واقعی !
    +
    سرعت دانلود تو ساعات رایگان 3 کیلوبایت هست!! از ساعت 1 تا 8 کلا وب گردی تعطیل ...... ...... روز ها 128 رو کرده 2 مگ که مثلا که چی !! یه فیلم دانلود کنی تموم شه ترافیک بری 5 تومن 1 گیگ رو بخری ازشون !!
    +
    من که این دورم تموم شه از این شرکت .... فرار میکنم حالا میخوان مثه همیشه نزدیک به تمدید دوره میشه محدودیت و کیفیت رو بالا ببرن مثه گذشته !! دیگه فریبشون رو نمیخورم
    .
    +

به پشتبانی زنگ میزنم میگم چرا این سرعت اینقد افتضاهه ؟! میگه لطفا صبر کنید نویز خط شما رو بررسی کنیم میگم اخه چه ربطی داره . تا ساعت 1 میشه نویز باید پیدا کنه ؟! میگه بررسی میکنیم و بعد از 2 دقیقه پشت خط نگه داشتن ادم میگه هیچ مشکلی نداره و فقط نویز خططون بالاست و باید تلفنی که دارید رو از پریز بکشید و ازین دست ...... !یعد میگم پشتبانی تهران میگن محدود شدی و اینا !! اصلا قبلا این مسخره بازی ها نبود هر روز قانون جدید میزارید و به کسی هم اطلاع نمیدید !! میگه با پشتبانی تهران باید صحبت کنید ! میگم با این اوضاع پس ما هم مثه همه میایم برا فسخ دیگه ؟!! همون شب سرعتت میره رو 250 بعد از یه شب دانلود یه هفته کلا نت تعطیل میشه !! اصلا یه اوضاعی شده که نگو و نپرس
    دوستان هر شرکتی میرید شاتل نیاید که سیاست های کثیفی رو در نظر گرفته واقعا باید شکایت دسته جمعی بشه از این شرکت !

به قول اون دوستمون این اینترنت ماهی 2 تومن هم نمی ارزه !! :|
    Last edited by Babak; 17-11-2011 at 13:06. دليل: لحن نامناسب در پی سی ورد

10. 7 کاربر از SA.JJ.AD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ELDORAMO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Birjand

پيش فرض

میگم با این اوضاع پس ما هم مثه همه میایم برا فسخ دیگه ؟!! همون شب سرعتت میره رو 250 ب
    چقدر جالب یعنی می تونن از محدودیت در بیارن؟؟ اینا که می گفتن هیچ کسی جز مدیر عامل و یه گروه زیر نظر اون امکان دسترسی و حتی اطلاعاتی از نرم افزار بلک لیست ندراه

12. این کاربر از ELDORAMO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت AverSioN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

شاتل بهترین شرکت ADSL هست.. من خودم 128 دارم روزانه با سرعت حداکثر 200 کیلوبایت و حداقل 150 کیلوبایت و شبانه با سرعتی بین 50 -60 دانلود میکنم.. از نظر پشتیبانی که دیگه حرف نداره به نظر من بهترین پشتیبانی رو داره بین شرکتهای ADSL کشور !

تو چند سال متوالی به عنوان بهترین شرکت ADSL کشور هم شناخته شده...

اینم اسکرین :

حـــــرفـه ای Babak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

شاتل بهترین شرکت ADSL هست.. من خودم 128 دارم روزانه با سرعت حداکثر 200 کیلوبایت و حداقل 150 کیلوبایت و شبانه با سرعتی بین 50 -60 دانلود میکنم.. از نظر پشتیبانی که دیگه حرف نداره به نظر من بهترین پشتیبانی رو داره بین شرکتهای ADSL کشور !

اینم اسکرین :

شما دقیقا چه مدت و چه حجمی رو شبانه دانلود کردید ؟ همه میدونیم که سرعت بالاست . اما بعد از اینکه حجم دانلود رایگان از حدی رد میشه ( که این حد ناشناخته است) سرعت میاد در حد دیال آپ و چه بسا کمتر.

پشتیبان ها هم عموما من چون نمیخوام خودمو کوچیک کنم باهاشون تماس نمیگیرم.

15. 7 کاربر از Babak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام.این دو تا پست و قبلا دادم کسی جواب نداد این مشکل من همچنان پا بر جاست.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    مشکل اینه.
    مودم من linksys وایرلس.......
    شاتل 128
    ترافیکم 80% رفته
    حالا مشل اصلی اینه که وقتی با لب تاپ آن میشم کامپیوترم دیس میشه.
    زنگ زدم شاتل گفت مشکل از ما نیست مودم و ریست کن.
    ریست کردم بازم درست نشد.
    با کارت شبکه من کار میکنم.یه آنت مشکیم پشت کیسه که نمیدونم بهش چی میگن.هر از گاهی ازش صدا در میاد و بعدم چراغ مودم قرمز میشه.
    یعنی مشکل از کارت شبکه است؟

داره خودمونی میشه P!nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Shahi

پيش فرض

اینم اسکرین :

واسه همه اول همین سرعت بود.بزار چند روز بگذره بعد بیا ببینم بارم همبن حرفو میزنی!!! هنوز زنگ نزدی پشتیبانی ببینی چطور میپیچوننت

18. 2 کاربر از P!nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 72 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 72 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •