قدیما یادمه به ازای هر ماه حضور در جبهه 18 روز کم میکردن الانو نمیدونم
یعنی 10 ماه حضور در جبهه 180 روز کم میکردند یعنی 6 ماه
قدیما یادمه به ازای هر ماه حضور در جبهه 18 روز کم میکردن الانو نمیدونم
یعنی 10 ماه حضور در جبهه 180 روز کم میکردند یعنی 6 ماه
نخیر فعلا نه
جانباز که نیست؟
سلام دوستان آیا کسری بسیج رو برداشتن؟
من 6 سال دانشگاه بسیج دارم
چند ماه میتونم کسری بگیرم؟
یه سوال دیگه
آیا میشه در حین خدمت برای کنکور دکترا امتحان داد که اگه قبول شدم برم؟وضعیت خدمت چطور میشه؟
سلام دوست عزیز
پدرم چند ماهه درخواست چند ماه(3ماه) افزایش سابقه جبهه رو داده که مدارکش متاسفانه موجود نبود ولی خوب میشه ثابتش کرد. حالا مشکل اینه که من میخوام تکلیفم مشخص شه که کی اینا قراره تصمیم بگیرن قراره کار ما رو راه بندازن یا ردش کنن. شما اطلاع ندارین جلسه ای که مربوط به این کار هستش چه موقع هایی برگزار میشه؟ بالاخص تو سال جدید؟ (من نمیدونم مگه قراره چیکار کنن که اینقدر لفتش میدن)
گفتم شاید توی این بخش هستین اطلاع داشته باشین. و اینکه کاری نمیشه کرد که سریعتر تکلیف ما رو مشخص کنن (در ضمن قبلا تصمیم گیریش تو خود اصفهان انجام میشد ولی یه مدته کلا این موارد رو تهران بررسی میکنن و سخت گیریا بیشتر شده)
پیشاپیش تشکر![]()
قبلا پودمانی پیام نور به صورت کاملا قانونی میشد.
ماه و روز نداره (قدیما داشت)
اگه متولد غیر غایب 72 و ماقبل باشین , حداقل پدرتون 6 ماه خدمت داشته باشه طبق جدول زیر میتونید کسری بگیرین:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان. خسته نباشید. یه سؤال داشتم، توی آموزش خوردنی تا چه حد میشه برد؟ من کلاً نمی تونم گشنگی بکشم) هم اینکه اردیبهشت اعزام هستم، می خواستم بپرسم بعد آموزش می تونم کسری بسیج بگیرم؟ 1 سال عادی دارم که ممکنه فعال بشه. اصلاً کسری بهش تعلق میگیره؟ پیگیرش باشم؟ ممنون
سلام
هر چقدر که دلت بخواد میتونی ببری ! یه چیزایی ببر که اگه یه مدت تو محیط تاریک بمونه خراب نشه ! بیشتر اجیل و شکلات و بیسکوییت و اینجور چیزا !
اره میشه ، اون موارد رو باید از پایگاه بسیج پیگیری کنی ، اگه یه سال فعال قبل خدمت داشته باشی در صورتی که از مرکز موافقت بشه یک ماه کسری بهت میدن . پارتی داشته باشی بیشتر هم میشه گرفت ! حتما پیگیر باش.
من نمیدونم پدرتون کدوم یگان خدمت کرده ولی ارتش تبزیز که من هستم افزایش کاهش دست خودمونه تهران مهران عددی نیس
روالش خیلی سادس طرف میاد میگه من به مدت جبهه ام اعتراض دارم میفرستم میره از داخل پرونده یگانیشو.در میاره بررسی میکنیم(یا خود یگان بررسی میکنه) اگه بیشتر بود یه نامه مینویسیم سرهنگ و امیر امضا میکنه نامه رو میبره تهران کارت جدیدو میگیره
اگه کسری هم بخواد همون لحظه با مدت جدید کسری میدیم به همین سادگی خوشمزگی
دوستان سلام
دو تا سوال دارم:
1. برگ سبز که میگن چیه؟
2. از زمانی که مدارکمون رو میدیم پلیس +10 تا زمانی که برگ سبز میرسه دستمون چقدر طول میکشه؟ (ایا میشه زمانش رو کوتاهتر کرد؟)
همون برگ اعزام به خدمت که تاریخ اعزامتون داخلش قید شده رو اصطلاحا برگ سبز میگن.
بعد از تکمیل مدارک مورد نیاز (واکسن، معاینه، نامه از دانشگاه و کپی شناسنامه و کارت ملی و یک قطعه عکس با زمینه سفید) همون روز بهتون میده
در کل برا گرفتن برگ اعزام به خدمت، حداقل دو روز باید برید پلیس +10
روز اول برا اینکه محل واکسن و معاینه مشخص بشه و عکستون اسکن بشه
یه روز دیگه هم دادن مدارک فوق و گرفتن برگ سبز
Sent by Tapatalk on Android
Last edited by Globe; 02-04-2016 at 10:51.
هم اکنون 19 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 19 مهمان)